Kami mencuba baju renang yang memanggil dirinya sebagai ‘MiracleSuit’ – dan ia benar-benar adalah keajaiban

Tiada apa yang saya benci lagi bahawa baju renang ping. Sekiranya pilihan, saya tidak akan melakukannya lagi.

Selepas akhirnya mencari baju renang, saya selesa, saya telah (mujurlah) memutuskan untuk tidak mengambil gaya hidup hermit musim panas. Ia dipanggil MiracleSuit, dan orang – ia benar-benar.

Penuh dengan keraguan dengan sedikit harapan, saya mula-mula ditarik ke saman ini kerana tagline adalah, “Lihatlah 10 pound lebih ringan dalam 10 detik.” Saya tahu – ya betul. Saya fikir bahawa pada peluang yang tidak mungkin ini benar-benar ternyata saman itu akan menjadi sangat ketat yang saya perjuangkan untuk udara.

Terima kebaikan yang ternyata tidak berlaku. Saman itu sangat selesa, tetapi ia terasa seperti segalanya selamat, tidak selesa.

Inilah yang pertama saya beli (sekarang saya mempunyai dua) kebanyakannya kerana sehingga ke tahap ini dalam hidup saya hanya merasa selesa dalam pakaian renang hitam:

Harus Memiliki Oceanus Ruched One Piece Swimsuit, $ 154, Bloomingdales

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Harus Memiliki Oceanus Ruched One Piece Swimsuit

$ 154Bloomingdales

Dan jangan bimbang, mereka datang dalam pelbagai saiz: 6 hingga 18 dan 16W hingga 18W.

Kebimbangan utama kedua saya adalah bahawa setiap guaman yang mampu membuat saya melihat 10 kilogram lebih ringan juga akan … untuk meletakkannya dengan ringan … bukan-jadi-chic.

Sekali lagi – Syukurlah – itu bukan kes itu.

Saya sekarang mempunyai dua MiracleSuits. Kedua-duanya adalah hitam, kerana pada ketika ini saya masih pulih dari mindset saya yang jelas-menarik perhatian-mengambil-baju renang, tetapi saya mempunyai mata saya pada beberapa jenama yang lebih berwarna.

Caravan Odyssey One-Piece Swimsuit, $ 174, Nordstrom

Caravan Odyssey One-Piece Swimsuit

$ 174Nordstrom

Baiklah, ini mungkin tidak secara teknikal layak sebagai “berwarna-warni,” tetapi ia adalah kemajuan untuk saya.

Solitaire Tatiana One Piece Swimsuit, $ 166, Nordstrom

Solitaire Tatiana One Piece Swimsuit

$ 166Bloomingdales

Tetapi MiracleSuit berbaloi?

Kebimbangan terakhir saya adalah harga. Jangan salah, baju renang lebih dari $ 100 mahal. Tetapi, saya beritahu anda – ketika mereka berkisar antara $ 128 hingga $ 184 – saya benar-benar menganggap saman yang berbaloi. Kedua-dua yang saya rasakan sangat baik, jadi saya mempunyai harapan besar bahawa mereka akan bertahan selama beberapa tahun.

Tambahan pula, mereka telah memberi saya lebih yakin. Saya menganggap wang itu dibelanjakan dengan baik!

Untuk beberapa pilihan yang kurang mahal, periksa panduan kami yang lain untuk menjaringkan pakaian renang terbaik untuk musim panas:

  • Ini adalah tempat teratas untuk membeli pakaian mandi dalam talian

  • 15 pakaian renang yang menenangkan untuk kurang daripada $ 100