Kami mempunyai pemenang! Lihat kek yang lazat akan berada di Wedding TODAY

Bantu pilih kek perkahwinan secara langsung pada HARI INI: Undi!

Jan.25.201805:14

Sudah hampir masanya untuk memotong kek untuk perkahwinan HARI INI, tetapi pertama sekali, inilah keputusan anda untuk kek pasangan bahagia, Kyle dan Jordon, akan makan pada hari besar.

Dan ingat, seorang peminat bertuah mempunyai peluang untuk menyukai ratu dengan memasuki untuk memenangi ping $ 10,000 dari penaja kami Zola, sebuah syarikat baru untuk perancangan perkahwinan dan proses pendaftaran. Comcast, syarikat induk kami, adalah pelabur di Zola.

Dan pemenangnya adalah …

… kek embossed!

Embossed wedding cake
Nathan Congleton / HARI INI

Kek ini oleh City Sweets & Confections adalah stunner tradisional dan tradisional. Memaparkan lima tiang fondant yang timbul dan mutiara, pesanan yang lazat ini juga akan menampilkan bunga mawar lavender dan hydrangeas yang diperbuat daripada gula.

Kek itu sendiri adalah Champagne-flavored, dengan tiga buah berry-and-vanilla-bean mascarpone.

Lihat pilihan lain:

Kek tangan yang dicat

Tangan dicat wedding cake
Nathan Congleton / HARI INI

Sarah Schlesinger Kek untuk Betty Bakery merancang kek cantik, tangan dicat ini sama seperti lazat kerana ia cantik! Dengan corak air yang tebal dan corak bunga cermin, setiap tiang kek dicat dalam emas yang boleh dimakan.

Bahagian yang terbaik? Rasanya, tentu saja! Kek ini adalah coklat dengan pengisian mocha buttercream, dan akan diliputi dalam ganache coklat gelap.

Menara donat dan dinding

Perkahwinan doughnut tower
Nathan Congleton / HARI INI

Pilihannya adalah mengenai penggalian kek dan menawarkan Glaze Donuts. Jangan bimbang – donat akan dipaparkan dengan indah di tiga menara berasingan dan dinding donat yang akan menampung 180 hidangan yang lazat.

Para tetamu boleh memilih dari tiga perisa: mentega, sayuran hazelnut atau strawberry buttermilk.

Kami pasti Kyle dan Jordon akan menikmati setiap gigitan pencuci mulut yang lazat yang anda pilih!

Bertemu pemenang perkahwinan HARI INI seterusnya

Januari.22.201806:47

Sebelum anda pergi, periksa gaun pengantin dan pakaian tuksedo yang memenangi, gaun pengiring pengantin teratas dan memenangi cincin yang ditetapkan. Dan tunggu minggu ini dan seterusnya untuk mengundi lebih banyak pernikahan yang indah ini.