Kami mempunyai pemenang! Lihat di mana pemenang perkahwinan HARI INI akan berbulan madu

Tonton Jordan dan Kyle berkahwin secara langsung pada HARI INI

09.09.201809:32

Bahagian terbaik perkahwinan mungkin hanya apabila sudah berakhir – ini bermakna ia adalah masa untuk berbulan madu!

Anda terpaksa memilih di mana pemenang perkahwinan KAMI, Kyle dan Jordon akan pergi. Penaja kami Zola, syarikat baru untuk perancangan perkahwinan dan proses pendaftaran, membantu kami memberi mereka hari ajaib ini. Comcast, syarikat induk kami, adalah pelabur di Zola.

Katakanlah ‘Saya lakukan’ dengan KLG dan Hoda: Bantu pilih destinasi bulan madu!

Januari.29.201805:45

Dan pemenangnya adalah …

Itali

Itali honeymoon
Mulut kita sudah menyiram dengan pemikiran semua makanan yang lazat.Casa Angelina

Ini adalah percutian Itali yang muktamad! Kyle dan Jordon akan terbang ke Rom, di mana mereka akan mempunyai akses awal ke Vatican dengan panduan, kemudian mengembara di Vespas untuk lawatan makanan di seluruh bandar.

Dari Rom, mereka akan terbang ke Pantai Amalfi di mana mereka akan menginap di Casa Angelina di sebuah bilik dengan pemandangan laut yang menakjubkan dari balkoni mereka. Kyle dan Jordon akan berpesta di Un Piano Nel Cielo, di mana mereka akan menikmati makanan yang lazat dan pemandangan yang menakjubkan. Mereka akan merasai Itali di rumah dengan mereka selepas menghadiri kelas memasak di Positano.

Lihat pilihan lain:

Hawaii

Hawaii honeymoon
Sekarang itulah bilik dengan pemandangan!Hilton Hawaiian Village Waikiki

Kyle dan Jordon boleh menghabiskan seminggu di Honolulu di Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort. Mereka akan memakai leis terbaik mereka di luau luaran hanya di pantai Waikiki, yang mempunyai penari hula dan api! Kemudian, kedua peminat kecergasan ini akan naik ke air terjun yang bersaiz 150 kaki di hutan hujan, melawat pulau itu dalam helikopter peribadi dan bersantai dengan urut pasangan romantik di spa hotel.

New Zealand

Baru Zealand honeymoon
Pasangan aktif ini akan suka menjelajah New Zealand yang indah.Helena Bay Lodge

Lawatan ini membolehkan mereka pergi ke lapisan zip dan meneroka gua cemuhan dengan air terjun bawah tanah. Mereka juga mempunyai pilihan untuk pergi bersiar-siar di laluan peribadi, berbasikal gunung dan berkayak.

Mereka juga akan mengalami adegan makanan tempatan dengan makan di sebuah majlis makan malam ke meja yang betul di mana mereka akan mengumpulkan bahan-bahan bersama ahli-ahli permainan dan pakar makanan liar.

Temui pemenang perkahwinan HARI INI yang akan datang

Januari.22.201806:47