Kami meletakkan seluar jeans putih tahan lama untuk ujian – dan inilah yang berlaku

Jika musim diwakili oleh artikel pakaian, bersamaan musim panas akan menjadi jins putih. Tetapi bagi sesiapa yang sedikit klutzy (ahem, saya!), Memakai semua putih boleh menjadi tekanan anak. Saya sudah pasti diketahui untuk menumpahkan kopi ais pada waktu pagi atau segelas wain pada waktu malam – dan, tentu saja, ia biasanya berlaku apabila saya memakai warna cahaya.

Oleh itu, apabila saya mendengar bahawa Tentera Laut Lama menjual seluar jeans putih dan T-shirt yang tahan lama, saya fikir ia terlalu baik untuk menjadi kenyataan. Saya terpaksa menguji mereka.

Adakah pakaian tahan noda ini tetap bersih?

Jun.30.201703:03

Saya mengambil rakan dan rakan sekerja saya, Brooke Sassman, untuk membantu dengan Test Drive dan melihat bagaimana pakaian tahan lama ini benar-benar. Kami memakai pakaian putih kami (yup, kami berkembar!) Dan menuju ke Central Park New York City.

Sebagai permulaan, seluar jeans dan baju T-shirt sama-sama selesa, tetapi tidak semestinya lembut seperti yang biasa saya pergi. Anda pastinya tidak dapat memberitahu terdapat apa-apa yang berbeza tentang mereka pada pandangan pertama. Jadi, apa yang membuatkan mereka begitu istimewa? Tentera Laut Lama mengutamakan teknologi denim “Stay-White” mereka yang sepatutnya menghilangkan “kotoran dan tumpahan supaya seluar jeans anda tetap putih, tidak kira berapa hari yang tidak selesa.”

Oh, kami merancang untuk mendapatkan kemas. Syarikat itu memberitahu Gaya TODAY bahawa teknologi ini berfungsi dengan baik pada tumpahan cecair, tetapi kami mengambil keputusan untuk mengambil satu (OK, beberapa langkah) lebih jauh dengan segala macam masalah: solek, bumbu dan noda rumput untuk menamakan beberapa.

Apabila ia datang untuk menumpahkan kopi ais dan atau bahkan debu Cheeto, pakaian itu boleh dikatakan ajaib. Perkara seperti gincu dan sos tomato, bagaimanapun, meninggalkan tanda mereka … dan bukan dengan cara yang baik. Tonton video di atas untuk mendapatkan rundown penuh.

Walaupun seluar ini tidak sepenuhnya tahan noda, saya kagum dengan seberapa baik mereka berdiri dengan tumpahan cecair yang biasa, seperti kopi atau juga wain merah. Berita yang hebat untuk klutsa dunia!

Berminat untuk mencuba putih tumpahan musim panas ini? Periksa pemilihan pakaian tahan karat.

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Mid-Rise Stay White Rockstar Jeans Jeans for Women, $ 40, Old Navy

Noda resistant jeans
Tentera Laut Lama

Tinggal SetiapWear Tinggal Putih Tee untuk Wanita, $ 11, Tentera Laut Lama

Putih t-shirt
Tentera Laut Lama

Tee Carefree Unshrinkable, $ 19, L.L Bean

Noda resistant top
L.L. Bean

Mossimo Mid Rise Bermuda Shorts White Stain Resist, $ 18, Target

Putih jeans
Sasaran

Cara memakai putih untuk semua bentuk dan saiz

Mei.29.201703:30