Jurugambar menjelaskan T-Rex dalam ‘perkahwinan terbaik pic pernah’

Apabila jurugambar Quinn Miller melancarkan foto perkahwinan untuk rakan-rakannya, James Lowder dan Katie Young, dia mempunyai idea untuk tambahan yang lucu untuk album perkahwinan mereka.

Diilhamkan oleh gambar yang dilihatnya dalam talian beberapa minggu sebelum ini, beliau mencadangkan bahawa parti pengantin menimbulkan pukulan jenaka di mana mereka kelihatan seperti mereka melarikan diri dari sesuatu.

Pasangan itu menyukai idea itu, dan Miller menambahkan T-Rex Photoped ke dalam gambar untuk menjadikannya kelihatan seperti parti pengantin melarikan diri dari dinosaur.

Selepas perkahwinan itu, Miller memaparkan gambar di laman Facebook perniagaan fotografinya. Sejak itu, ia telah dikongsi lebih dari 4,000 kali – dan meningkat – dan dinobatkan sebagai “foto perkahwinan terbaik” oleh banyak laman web, sesuatu yang disebut Miller “definisi virus.”

“Jadi, perkara-perkara menjadi sedikit gila pada perkahwinan rakan saya,” poster menulis di Reddit bersama foto itu, yang dengan cepat melonjak dalam populariti.

James Lowder and Katie Young let their friend add a dinosaur to their wedding photo.
James Lowder dan Katie Young membiarkan rakan mereka menambah dinosaur ke foto perkahwinan mereka.Hari ini

Bagi Miller, yang graduan dari LSU semester depan dengan ijazah seni digital, semuanya telah menjadi angin ribut.

“Saya juga tidak mempromosikan diri saya sebagai jurugambar perkahwinan,” katanya, sambil menambah bahawa dia hanya mengetahui mengenai populariti foto dalam talian melalui rakan yang terus menerus memautkannya ke cawangan lain yang telah menulis tentangnya. “Semua orang terkejut ketika berada di laman utama Reddit, dan saya tidak pernah menggunakan laman web tersebut dalam hidup saya.”

Miller dan Lowder adalah kawan rapat yang bertemu di kolej selepas Lowder adalah salah seorang pelajar yang terpilih untuk memakai pakaian maskot LSU, Mike the Tiger. Miller terpaksa menonton kerana Lowder dan Young bertemu, jatuh cinta, dan bertunang.

Pernikahan mereka, yang berlangsung di The Myrtles Plantation di St. Francisville, Louisiana, adalah urusan Selatan yang sebaliknya tradisional, dengan pengiring pengantin dengan pakaian biru dan pengantin lelaki dalam hubungan busur dan suspender.

Lain-lain than the dinosaur, their wedding was fairly traditional.
Selain dinosaur, perkahwinan mereka agak tradisional.Hari ini

Walaupun Miller mendapat panggilan telefon dan e-mel daripada kawan-kawan dan kenalan hampir tidak berhenti sejak fotonya menjadi virus, ada satu orang yang sangat penting yang tidak pernah dia dengar dari: James Lowder.

Lowder dan Young kini sedang berbulan madu mereka tanpa sebarang akses telefon atau internet, jadi mereka tidak tahu bahawa foto perkahwinan mereka telah disemburkan di seluruh internet.

Keluarga mereka telah mengikuti jejak foto, walaupun, dan berharap untuk memberikan pasangan kemas kini penuh ketika mereka pulang ke Louisiana.

“Saya tahu fakta bahawa James akan sangat teruja,” kata Miller. “Dia suka dinosaur, mereka pasangan yang menyeronokkan dan santai.”