Julianne Hough: Mengapa saya suka kaki saya yang saya panggil ‘saddlebags’

Pakai What You Want

Julianne Hough adalah ceria kerana dia memberi inspirasi. Tetapi walaupun “Dancing with the Stars” pro dan 2017 TODAY Style Hero mempunyai rasa tidak percaya kepadanya. Pemain berusia 28 tahun itu bercakap dengan jujur ​​dan terbuka mengenai cinta diri, keyakinan diri dan wira gaya peribadinya.

Julianne Hough menyayangi dirinya untuk siapa dia

19.09.201701:42

Saya biasa berjuang dengan menerima kaki saya kerana mereka lebih berotot daripada seluruh badan saya. Memakai seluar jeans sangat sukar kerana mereka tidak sesuai dan mereka merasa terlalu ketat.

Saya digunakan untuk merujuk paha saya sebagai “th-ass”, di mana kaki dan keldai saya bersambung. Nenek saya dan ibu saya akan memanggil mereka “beg pinggang” mereka. Semua wanita dalam keluarga saya sedikit sedar tentang kaki kita. Tetapi sekarang, saya memeluk mereka. Saya suka mereka kerana saya tidak boleh menari tanpa mereka.

Tarian with Julianne: Cardio Ballroom
Julianne Hough menari dalam menembak video, memamerkan kakinya yang kuat dan kencang.Getty Images

Bagi sesiapa di luar sana yang bergelut dengan menerima mana-mana bahagian mereka (ia jelas normal apabila anda masih muda), tetapi menyedari bahawa anda perlu mencintai tubuh anda, suka siapa anda, itu hadiah yang diberikan kepada anda. Anda tidak mendapat badan ini, anda tidak berbuat apa-apa, anda diberikan badan ini, jadi suka, menghargai, menjaga ia.

Bahagian kesukaan saya yang saya lihat ialah saya agak tidak peduli pada kebanyakan masa. Saya telah melakukan tindak balas. Sejak saya berusia 18 tahun, saya selalu merasakan saya perlu memakai solek dan melakukan rambut saya. Kini, kebanyakan masa, anda akan melihat saya dalam pakaian pelapis abu-abu, kelabu T-shirt dan selipar kelabu; pandangan saya yang selesa. Saya suka bahawa saya merasa cukup yakin untuk menjadi saya.

Secara jujur, saya tidak tahu apa yang memberi inspirasi kepada saya untuk membuatnya. Saya fikir ia hanya kemalasan murni. Saya telah selesai mengambil masa setengah jam untuk bersiap pagi – dan untuk apa? Saya menyedari bahawa kulit saya kelihatan lebih segar tanpa itu dan siapa saya di bahagian dalam akan bercakap lebih banyak daripada siapa saya di luar.

Sudah ada masa, pasti, di mana saya mempunyai keraguan dan keyakinan saya tersingkir, terutamanya dalam perniagaan hiburan dan uji bakat. Saya mempunyai impian yang sangat besar dan kadangkala ia terkena sedikit, tetapi anda selalu percaya kepada diri sendiri dan memilih diri sendiri lagi.

https://www.instagram.com/p/BOlM8KwjMs-

Pada penghujung hari, anda adalah satu-satunya orang yang boleh membuat pilihan itu. Anda memberikan makna kepada keadaan apa sahaja yang anda lalui, jadi anda boleh memilih untuk menentang anda atau memilikinya untuk anda. Saya suka berfikir bahawa kehidupan sedang berlaku untuk saya berbanding kehidupan yang berlaku kepada saya.

Saya sudah pasti melalui turun naik – yang baik, yang buruk, yang hodoh – tetapi kerana itu, saya dapat menghargai segala-galanya. Hanya mengetahui bahawa kawan-kawan dan keluarga saya mengasihi saya kerana saya membuat saya merasa yakin.

Kebaikan dan kasih sayang jauh lebih jauh dari apa pun. Apa sahaja yang anda alami, hanya tahu bahawa anda dicintai.

WARNA HARI INI HARI 2017

15.15.201501:10

Seperti diberitahu kepada Jordan Muto hari ini. Artikel ini pada asalnya diterbitkan pada 16 Mei 2017 di TODAY.com.