Julianne Hough adalah rambut merah sekarang dan dia menyukainya (begitulah kami!)

Julianne Hough sedar bahawa blondes tidak semestinya lebih menyeronokkan. Penari dan pelakon itu berdagang dalam gaya berambut perangnya untuk warna merah yang kaya, dan dia mengatakan dia tidak pernah merasa lebih seperti dirinya sendiri.

https://www.instagram.com/p/BfMVs1-DkQM

“Saya tidak pernah merasa lebih seperti AKU daripada yang saya lakukan sekarang!” Hough menulis di Instagram. “Saya selalu merasakan seperti rambut merah sepanjang hidup saya, sehingga saya fikir bahawa masa depan anak saya akan 100% menjadi merah! “

Alum “Dancing With the Stars” memberitahu peminat bahawa dia telah berani dengan idea untuk menjadi rambut merah selama enam tahun, dan sekarang bahawa dia telah membuat langkah itu, dia merasa lebih baik daripada sebelumnya.

Julianne Houghe blonde hair photo
Julianne Hough tidak takut untuk bereksperimen dengan rupanya, tetapi satu perkara tetap kekal: rambut berambut pirang. Sehingga sekarang, itu! Getty Images

“Saya rasa lebih feminin dan hidup dan saya suka!” dia menulis.

Pro menari juga mengucapkan terima kasih kepada Nine Zero One salon kerana membuat “impian rambut menjadi kenyataan.”

Julianne Hough pixie haircut
Hough sebelum ini memotong rambut panjangnya ke dalam potongan sial yang sassy.Getty Images

Pengantin baru telah membuktikan dirinya sebagai anak bunglon rambut selama bertahun-tahun, dan telah memakai helai cerahnya dalam gaya bergelombang panjang, bungkuk pendek yang pendek dan juga potongan sial.

Buat masa ini, Hough mengasihi kehidupan sebagai rambut perang, tetapi kita tidak akan terkejut jika dia memutuskan untuk menukar perkara lagi tidak lama lagi!

Julianne Hough menyayangi dirinya untuk siapa dia

19.09.201701:42

Loading...