John Krasinski kelihatan luar biasa pada perlindungan Kesihatan Lelaki: Lihat transformasi

John Krasinski mungkin terkenal dengan peranan skrin kecilnya sebagai Jim Halpert di “The Office,” tetapi dia berpindah ke skrin besar sejak – dan sekarang Jim hanya memori.

Semak transformasi mudah-pada-mata mata pelakon itu!

Krasinski mempamerkan wajahnya yang baru dipamerkan dalam majalah Kesihatan Lelaki Januari / Februari, dan ia melihat dia berusaha keras untuk memainkan SEAL Tentera yang meyakinkan dalam filem “13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi” yang akan datang.

“Saya harus bersikap jujur: Ia adalah kejam pada masa-masa,” kata Krasinski mengenai rutin yang kuat yang ditugaskan pelatihnya. “Kami melakukan banyak kerja metabolik, mengetuk sled dan semua perkara yang saya lihat pemain NFL lakukan.”

John Krasinski in Men's Health
John Krasinski menunjukkan ototnya dalam Kesihatan Lelaki terkini.Kesihatan lelaki

Dari bangku bangku untuk “jongkong pecah Bulgaria,” ia sengit. Tetapi ia perlu. Krasinski hanya mempunyai empat bulan untuk mendapatkan badan bintang tindakan.

Misi tercapai!

Tetapi mendapat faedah mempunyai manfaatnya di luar skrin besar (dan membuat peminat menghantui). Dia juga mampu bermain permainan ayahnya.

LEBIH: John Krasinski terkejut oleh Anna Kendrick pada ‘Lip Sync Battle’: ‘Apa yang sedang berlaku?’

John Krasinski in Men's Health
John Krasinski kelihatan sihat dalam Kesihatan Lelaki.Kesihatan lelaki

“Saya suka merasa kuat,” katanya. “Anda mengambil anak perempuan anda dengan mudah manakala orang lain membuat sedikit keluhan ketika mereka mengambil anak-anak mereka.”

Bercakap baik.

Kami pasti ibu anak perempuannya, juga isterinya Emily Blunt, menghargai perubahan itu juga.

John Krasinski: Kami tahu ‘Pejabat’ adalah ‘istimewa’

May.06.201302:46

Tetapi nampaknya tiada apa yang berubah di mana ia benar-benar penting.

Semasa wawancara dengan Kesihatan Lelaki, Krasinski menyemburkan pengantin perempuannya, memberitahu majalah itu, “Ini adalah perkara kegemaran saya untuk dibicarakan.”

Squee!

Ikut Ree Hines pada Twitter.