Jennifer Aniston: Memakai tudung tidak ‘mengingatkan, memperkasakan dan membebaskan’

Jennifer Aniston tidak memerlukan cermin untuk berasa sengit!

Kawan-kawan” alum, 45, muncul dalam panel “Contenders” pada hari Sabtu untuk bercakap mengenai filem yang akan dilancarkan Oscar yang akan datang itu, “Cake.” Dan banyak yang terkejut oleh semua orang, Aniston, yang selalu berjaya melihat keajaiban yang menakjubkan, mempunyai beberapa perkara yang menarik untuk mengatakan tentang penarikan skuad glamnya untuk filem indie.

Gambar: Jennifer Aniston
Jennifer Aniston dilihat penggambaran “Kek” pada bulan April di Los Angeles.Pixplus / Bauer-Griffin / Hari ini

FOTO: Gaya rambut banyak Jennifer sepanjang tahun

“Ia adalah projek cinta kecil kami,” kata Aniston kepada peserta panel. “Apabila saya membaca naskah, saya sudah bersedia untuk hilang.”

Dan dia hilang. Pelakon “We are the Millers” terperangkap dalam “Cake” yang ditetapkan di Los Angeles pada bulan April lepas, dengan melihat terima kasih yang tidak dapat dikenali dengan muka tanpa makeup dan rambut bulu yang sederhana – tidak ada tanda tangan yang kelihatan di depan mata. Lihat momen-momen kecantikan yang terbaik Jennifer selama ini.

FOTOS: Jen dan pasangan pasangan pasangan yang hampir sama dengan Justin Theroux

49 foto

Tayangan slaid

Jennifer Aniston

Bintang mantan “Rakan” naik dari sitkom kesayangan kepada perlawanan tabloid dan bintang skrin besar.

Tidak bahawa dia berfikiran! Pembantu Aniston membantunya memainkan peranan Claire Simmons, seorang wanita yang mengalami kemalangan kereta yang meninggalkannya dengan bekas luka di seluruh tubuhnya – watak perincian wajah kulit wajah Aveeno yang sangat dinikmati.

Tanpa solekan, Aniston berkata, “sangat hebat – begitu mengagumkan dan memberi kuasa dan membebaskan.” Menekankan keunikan proses itu, kata A-lister, “Satu-satunya masa saya terpaksa duduk di kerusi mekaran adalah untuk bekas luka.”

FOTO: Badan bikini smokin Jennifer!

Dan transformasi yang dibuat cukup buzz! Pelakon itu, bersama dengan “Kek” pasukan, menerima tepukan gemilang selepas perdana filem itu di Pesta Filem Antarabangsa Toronto pada bulan September. “[Aniston] benar-benar pergi ke sana, sehinggakan walaupun rakan sebayanya sangat kagum dengan prestasinya.” sumber memberitahu Kami Mingguan. “Dia meninggalkan semua kesedaran diri di belakangnya. Orang ramai benar-benar terkejut.”