Jennifer Aniston berkata dia ‘ketagih’ terhadap produk kecantikan dadah ini

Ia bukan sahaja boleh kita tertanya-tanya bagaimana Jennifer Aniston menarik perhatiannya tanpa cacat setiap hari. Tetapi adakah anda percaya kepada kami jika kami memberitahu anda bahawa beberapa produk kecantikan harian kegemarannya boleh didapati di kedai ubat?

2017 Vanity Fair Oscar Party
Getty Images

Yup, betul. Cahaya yang indah dari dirinya adalah sedikit lebih mudah kerana dia memberitahu Penyalur 29 tentang membeli kedai kecantikan dadah yang dia suka menyimpan dan menyimpan rumahnya.

“Saya ketagih dengan pelindung matahari Aveeno saya,” katanya kepada Refinery 29. “Ia ada di dalam kereta saya, di tepi kolam renang, di dapur, di dalam bilik mandi, di mana-mana sahaja. Diakui, pelakon itu mungkin lebih suka Aveeno kerana dia telah menjadi jurucakap berbayar untuk jenama sejak tahun 2013.

Antara produk kecantikan kegemaran beliau ialah L’Oreal Lash Out Mascara, sabun Neutrogena dan topeng muka, iaitu Charlotte Tilbury Goddess Skin Clay Mask.

Aniston juga mendedahkan bahawa suami Justin Theroux cenderung untuk mencuba apa sahaja produk muka yang dia gunakan untuk dirinya sendiri, jadi mungkin dia berada di atas kapal dengan trend topeng muka juga!

Dapatkan keindahan kedai ubat kegemaran Jennifer Aniston di bawah.

1. Aveeno Melindungi + Losyen Hidrasi Sunscreen

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

1. Aveeno Melindungi + Losyen Hidrasi Sunscreen

$ 9Amazon

2. L’Oreal Lash Out Mascara Berkesan Tambahan

2. L’Oreal Lash Out Mascara Berkesan Tambahan

$ 15Amazon

3. Neutrogena Pembersihan Wajah Bar

3. Neutrogena Pembersihan Wajah Bar

$ 5Amazon

4. Charlotte Tilbury Goddess Skin Clay Mask

4. Charlotte Tilbury Goddess Skin Clay Mask

$ 55Nordstrom

YANG BERKAITAN: Julianne Hough yang bergaya rambutnya bersumpah dengan 1 syampu yang cerah ini untuk blondes