Jenama kecantikan mesra bajet kini di Sephora – dan kami taksub!

Sepanjang musim panas ini, Sephora mengumumkan bahawa ia akan menambah ColourPop (dikenali dengan kosmetik yang comel dan berwarna-warni pada harga yang berpatutan) kepada senarai kecantikannya, bersama dengan pemula lain seperti MAC dan Kiehl’s.

Kami teruja untuk mengumumkan tunggu akhirnya tamat! Koleksi ColourPop boleh didapati sekarang, memberikan kita peluang untuk menggunakan produk sempurna gambar (bermula serendah $ 5) dalam semua kemuliaan mereka.

“Kami teruja untuk menjadi rakan runcit pertama ColourPop. ColourPop telah menjadi salah satu daripada jenama yang paling diminta daripada para pelanggan kami, jadi kami gembira kerana mereka akhirnya mengalami jenama di kedai kami,” kata Artemis Patrick, Sephora SVP merchandising.

ColourPop, Madison Reed: 2 perniagaan kecantikan baru yang berani

Jul.05.201704:22

Tatal ke bawah untuk menyemak imbas koleksi, dan produk kegemaran anda tepat pada masanya untuk cuti di Sephora.com.

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

ColourPop Golden State Of Mind Shadow Palette, $ 26, Sephora

ColourPop Golden State Of Mind Shadow Palette
Sephora

Diilhamkan oleh negeri California (di mana ColourPop memanggil pulang), palet ini mempunyai 15 bayang-bayang serbuk eksklusif yang ditekan, masing-masing dengan sedikit kilauan. Rockkan warna secara individu atau berpasangan untuk mewujudkan lebih banyak dimensi.

ColourPop Semi Precious Shadow Palette, $ 26, Sephora

ColourPop Semi Precious Shadow Palette
Sephora

Anda tidak boleh salah dengan mana-mana warna dalam palet ini bayang-bayang separa yang berharga, yang merupakan penghormatan kepada makhluk angkasa. Setiap warna adalah hyperpigmented dan licin untuk kesan bulu, metalik. Cuba pop gangsa pada tudung atas dan salah satu warna yang lebih cerah sepanjang garis lash bawah untuk mengambil trendi.

ColourPop Feelin ‘Fine Lip Gloss Trio, $ 18, Sephora

ColourPop Feelin' Fine Lip Gloss Trio
Sephora

Satu cara untuk menunjukkan perasaan anda adalah dengan bersinar tinggi di bibir anda! Setiap glosses dalam trio ini memberikan kesan berkilat, tanpa rasa melekit. Pakai mereka secara solo atau lapisan mereka di atas warna-warna lain untuk membawa kehidupan baru ke jaring harian anda.

ColourPop Super Shock Shadow, $ 5, Sephora

ColourPop Super Shock Shadow
Sephora

Single bayangan ini berjalan seperti serbuk, tetapi menyatu seperti krim. Terdapat dalam tiga warna sejagat (kegemaran kita sekarang adalah Fluffy), kami suka bagaimana formula yang boleh dibina supaya anda boleh meningkatkan keamatan pada malam anda benar-benar mahu membuat kenyataan.

ColourPop You’re A Gem Lip Trio, $ 18, Sephora

ColourPop You're A Gem Lip Trio
Sephora

Trio bibir ini terdiri daripada tiga warna untuk warna – merah jambu, fuchsia dan merah bata – untuk semua keperluan harian anda dan keluar. Kami sangat menyukai pin bogel, kerana ia cukup lut sinar untuk dipakai di bawah naungan lain untuk sentuhan yang berkilauan.

ColourPop Amber Crystal Collection Bundle, $ 20, Sephora

ColourPop Amber Crystal Collection Bundle
Sephora

Set yang dilancarkan kristal ini adalah hadiah yang sempurna untuk rakan anda yang cerah. Mulakan dengan Amber Crystal Settin mereka akan bersedia untuk mengambil dunia.

Koleksi ColourPop Polite AF Super Shock Shadow, $ 30, Sephora

ColourPop Polite AF Super Shock Shadow Collection
Sephora

Jika anda tidak boleh membuat keputusan hanya satu bayangan Super Shock, pilih koleksi ini. Ia mengandungi enam palung bayangan terbaik ColourPop dari bogel hingga ungu sehingga anda boleh menjadi warna bunglon.

ColourPop Legit AF Super Shock Highlighter Trio, $ 24, Sephora

ColourPop Legit AF Super Shock Highlighter Trio
Sephora

Jika anda mahu orang tahu anda sah, mungkin tidak menyakitkan dengan dusta pada penyapu kecil. Kit ini khususnya mempunyai tiga warna – emas, gangsa dan ungu – untuk pelbagai warna kulit dan acara.

The Follow: Lihat bagaimana ColourPop Lippie Stix dibuat

Jun.29.201701:38

Video ini adalah sebahagian daripada siri TODAY yang dipanggil “The Follow,” di mana kita menyiasat bagaimana satu produk dicipta dari awal hingga akhir. Kami telah pergi ke kilang-kilang LUSH, Lebah Burt, Peeps, Crayola dan banyak lagi.