Itulah sebabnya anda tidak akan pernah melihat anting-anting dengan cara yang sama sekali lagi

Jika anda merasakan ini hanya satu hari lagi, anda mungkin terlepas berita yang paling fikiran sejak #thedress.

‘Bra untuk earlobes anda’: Perhiasan belakang yang hebat

Ogos.04.201502:20

Pengguna pengguna Twitter Chelsea Smith berkongsi gambar semalam yang mendedahkan bahawa dia telah menghabiskan seluruh hidupnya memakai anting-antingnya “salah.” Anda tahu sekeping kecil, plastik yang diletakkan pada belakang belakang anting-anting? Menurut Smith, kita sepatutnya keluarkan mereka.

Lain-lain perbahasan bahawa kepingan plastik ini berfungsi sebagai penghalang – kusyen telinga, jika anda akan – untuk membuat anting-anting berat lebih selesa dan dapat dipakai. Jika anda mula mempersoalkan semua yang anda fikir anda tahu mengenai kehidupan dan alam semesta, anda tidak bersendirian. Nampaknya seolah-olah seluruh Internet telah menimbang pada perdebatan.

Pakar gaya hidup Megan O’Brien dari MegsMakeup.com berkongsi kepercayaannya dengan TODAY.com. “Ini tidak boleh benar! Pada remaja saya saya dengan cepat menarik sweater saya dan merobek earring saya, sehingga menyebabkan lubang earlobe besar. Mereka do-hickey plastik adalah satu-satunya perkara yang boleh menyimpan anting-anting bersaiz stud tanpa sokongan yang akan datang dan membuat anting-anting jatuh, “katanya..

Blogger blog kecantikan dan pop Patrice Grell Yursik dari Afrobella.com berkata dia segera mencuba idea ini apabila dia mendengar berita tersebut, tetapi mendapati dia tidak dapat mengeluarkan plastik. “Saya melakukan pencarian untuk anting-anting anting-anting di Amazon dan ini dipanggil ‘anting-anting peluru berputar’ dengan pad ‘- saya fikir pad sepatutnya terus!” Katanya.

Plot itu menebal. Jadi, TODAY.com memutuskan untuk meminta beberapa pakar. “Ia mantap dalam industri perhiasan halus dan fesyen yang lebih besar anting-anting belakang, lebih stabil dan selamat memakai anting-anting. Bulatan plastik pada kacang, yang secara intrinsiknya hypoallergenic, tidak boleh dibuang, “kata Andrew Fox, presiden SuperJeweler.com.

Realiti walaupun adalah anting-anting yang datang dalam pelbagai jenis berat, kerana telinga yang berbeza datang dengan pelbagai kemampuan untuk membawanya. Mereka lubang telinga yang ternganga pada seorang wanita tua atau dua mungkin telah diselamatkan daripada menjadi lebih buruk dengan sedikit perlindungan plastik.

“Ia bergantung kepada gaya dan kualiti,” kata stylist Catherine Cassidy, pengasas Ustyled.com. “Mereka juga menggalakkan orang ramai untuk meninggalkan mereka supaya mereka tidak kehilangan sokongan.” Kebanyakan anting-anting berkualiti tinggi mempunyai ini jenis belakangnya, tambahnya, untuk menawarkan sokongan tambahan untuk mengekalkannya.

Walaupun kita semakin mendekati kesimpulan, Twitter kekal dalam keributan.

Pastikan anda memberitahu apa yang anda fikirkan!

Mendaftar untuk surat berita kami untuk mendapatkan tip, kiat dan trend gaya lagi.