Internet memuji jenama kecergasan untuk berkongsi foto selulit yang tidak disentuh

Julia-Elise Childs kerap bekerja dan menonton dietnya, tetapi seperti kebanyakan kita, dia masih mempunyai selulit. Daripada terobsesi sesuatu yang tidak dapat dikawalnya, model 5-kaki-10-inci jarang memberi selulit kepadanya pemikiran kedua.

Jadi ketika dia baru-baru ini telah menempah pertunjukan pertamanya untuk jenama Activewear Voices Outdoor, Childs tidak bimbang tentang pemodelan sepasang celana pendek pendek. Walau bagaimanapun, dia terkejut apabila jenama tersebut melancarkan foto-fotonya yang tidak boleh didapati di Instagram, selulit dan semua.

“Cellulite hanya genetik dan kerana penerimaan saya itu, saya tidak pernah menganggap jika selulit saya menunjukkan apabila saya memakai seluar pendek atau skirt. Ia benar-benar hebat bahawa Suara Luaran memaparkan foto tanpa menyebut selulit itu – menormalkan sesuatu yang sangat biasa dan biasa, “katanya kepada Style TODAY.

Peminat halaman Instagram jenama itu pantas untuk memuji langkah itu, termasuk pengguna Instagram @lesteinstein yang berkomentar: “Gambar-gambar anda menakjubkan! Terima kasih kerana menggambarkan wanita sebenar dan tidak mencantikkan gambar mereka! Ini adalah imej yang kita semua perlu lihat ! “

Pengguna Instagram @life_and_yoga_with_jenn membuat titik yang sempurna apabila dia menulis: “TERIMA KASIH kerana tidak mengedit selulitnya. Contoh sempurna seorang wanita yang bekerja dan sihat dan masih mempunyai selulit.

Model Fellow Danika Brysha mengambil kata-kata itu keluar dari mulut kita apabila dia berkata: “CINTA imej yang tidak ditonjolkan ini dan lebih-lebih lagi supaya ia tidak wajar atau subjek imej (tepukan emoji) dilakukan dengan baik @outdoorvoices (tangan bersama-sama emoji) Mengepakkannya “

Kecantikan mogul Huda Kattan: Bagaimana saya belajar mencintai kesan regangan dan selulit saya

Jan.25.201801:41

Dalam zaman Photo gagal dan imej sempurna yang tidak menggambarkan realiti, semakin banyak jenama fesyen seperti Suara Luaran meletakkan penekanan pada imej yang lebih tulen.

“Di Suara Luaran, kami tidak pernah mengubah atau menyesuaikan badan lelaki dan wanita dalam imejan kami, dan hanya menggunakan alat penyesuaian untuk membetulkan pencahayaan dan memastikan produk digambarkan dengan tepat,” kata Ty Haney, pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif jenama itu. Gaya hari ini.

Dalam erti kata lain, menyiarkan foto Kanak-kanak tanpa menyunting ia adalah seorang yang tidak mempunyai perasaan untuk jenama itu.

“Jawatan ini yang menggambarkan badan yang sebenar dan indah tidak merasakan apa-apa tetapi semulajadi kepada kami dan kami berterima kasih kepada Julia bahawa dia membiarkan kami menonjolnya di media sosial kami. Kami terharu dengan semua respon positif daripada komuniti kami, dan teruja untuk terus menjangkau lebih ramai orang yang berdiri di belakang mantra kami ‘Melakukan perkara bersama-sama, setiap hari,’ “kata Haney.

Walaupun dia biasanya menghindari membaca ulasan pada foto-fotonya (untuk mengelakkan komentar negatif mengenai tubuhnya), Childs berkata dia sangat gembira melihat sebutan positif (ya, sebulat suara!) Dengan gambarnya: “Saya sangat terkejut apabila tidak melihat ulasan negatif – Kemajuan besar dalam era troll internet! “