Inilah sebabnya mengapa pengiring pengantin ini menukar karangan bunga untuk anak anjing yang comel

Sarah Mallouk Crain tidak akan bermimpi untuk berkahwin tanpa memasukkan anak anjing ke dalam pernikahannya entah bagaimana. Lagipun, mereka adalah sebahagian daripada kehidupan sehariannya.

Tetapi dia tidak membayangkan mereka akan menjadi bintang pertunjukan.

Bridesmaids ini memegang anak anjing, bukan bunga

Sep.28.201601:13

“Idea ini muncul apabila kita mendapat sampah dari anak anjing peninju yang berbakat,” Crain, yang duduk di papan pengarah untuk organisasi menyelamat bukan kepercayaan Pitties Love Peace, memberitahu HARI INI. “Dengan anjing secara umum, saya maksudkan, kami mempunyai mereka di jemputan perkahwinan kami dan pada topping kek kami, tetapi tiba-tiba saya menyedari kami boleh memegang anak-anak penyelamat ini di tangan kami juga.”

HARI INI
Siapa yang memerlukan bunga apabila anda boleh memegang anak anjing?!Caroline Logan Photography

Itulah yang dilakukannya pada perkahwinannya awal bulan ini. Crain meminta pengiring pengantinnya untuk melepaskan karangan bunga memihak kepada anak-anak penyelamat. Setiap gadis pengisi pengantin mengadakan anjing petinju petang (5 jumlah!) Dan pengantin perempuan mengadakan anjing pit bull sembilan minggu bernama Biggie Smalls.

Suami Crain juga bersenang-senang.

“Maksud saya, kita hanya orang anjing!” Crain ketawa – pasangan itu mempunyai tiga anjing sendiri dan sering memelihara haiwan juga. “Semua orang tahu kami sebagai pasangan anjing, dia seorang programmer komputer, jadi saya rasa saya orang anjing gila sebenar, tapi dia benar-benar berada di atas kapal.”

HARI INI
Para pengiring lelaki juga mendapat tindakan!Caroline Logan Photography

“Sebenarnya di papan” menggambarkan reaksi keseluruhan parti pengantin. “Saya suka, ‘Bolehkah anda memegang anak anjing untuk beberapa foto kami?’ Dan semua orang suka, ‘Um, sudah tentu!’ “

“Kami berada di sebuah bandar kecil di Pennsylvania, jadi kami melakukan yang terbaik untuk mempromosikan anjing dengan cara yang kami boleh,” kata Crain, bercakap dengan foto perkahwinannya yang kini viral. “Hanya mendapat nama organisasi kami mengenai banyak sumber berita yang berbeza telah membuat permohonan pengambilan masuk ke dalam. Ia begitu hebat.”

HARI INI
Pengantin lelaki menginginkan pihak perkahwinan mereka memegang anak anjing itu dalam usaha untuk meningkatkan kesedaran untuk menerima pakai haiwan kesayangan. Keruntuhan itu hanya lapisan gula pada kek!Caroline Logan Photography

BERKAITAN: Lupakan kek gergasi dan bunga besar, trend perkahwinan baru adalah kecil

Malah lebih bermanfaat adalah hakikat bahawa banyak aplikasi adopsi bukan untuk anjing yang dipaparkan dalam perkahwinan.

HARI INI
Lihat wajah itu!Caroline Logan Photography

“Orang ramai akan pergi ke laman web kami dan melihat anjing lain yang kami ada, termasuk anjing dewasa,” katanya. “Itu lebih banyak pendedahan daripada yang kita mungkin inginkan.”