Inilah cara ‘sekolah lama’ Rob Lowe membuat isterinya berasa istimewa

Selebriti seterusnya kami benar-benar tidak memerlukan pengenalan.

Lagipun, kita bercakap tentang Rob Lowe, pelakon yang berkarisma dan tidak berkesudahan, yang menjadi sebahagian daripada budaya pop sejak peranan terobosannya sebagai Sodapop Curtis pada tahun 1983, “The Outsiders,” melalui tugasnya sebagai pengarah komunikasi White House pada “The West Wing, “kini dimatikan dengan” Benih Buruk “yang dikemas kini oleh Lifetime, yang turut diarahkannya. Belum lagi, dia seorang pengarang terlaris.

“Love Life,” $ 12, Amazon

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

“Cinta Kehidupan”

$ 12Amazon

Dia mendapat manis ketika datang untuk menjaga hubungan cinta dengan isterinya hampir tiga dekad, Sheryl Berkoff, yang dengannya Lowe telah mengangkat dua anak lelaki, Matthew, yang lulus dari Duke University, dan John Owen, dari Stanford University.

“Wow, wow, isteri saya adalah orang yang paling sukar,” katanya. “Biasanya, dia membeli sesuatu dan berkata ia hadiah hari jadi saya kepadanya, dia suka nota dan bunga, ia adalah barangan sekolah lama yang mudah, anda boleh membeli sesuatu yang mewah dan dia suka, tetapi dia suka masa dan usaha yang diperlukan untuk menulis kad. “

Nota editor: terdapat tumpukan notis manis yang romantis di pasaran, tetapi di sini terdapat beberapa kegemaran kami. Mereka manis, aneh dan tulus.

Koleksi Nota Cinta, $ 13, Amazon

Koleksi Kad Nota Cinta

$ 13Amazon

Rainbow Happy Place Foil Card Ucapan, $ 6, Sumber Kertas

Kad Happy Card Foil Rainbow Happy

$ 5Sumber Kertas

Kit Kad Cahaya, $ 12, Barang Tidak Biasa

Kit Kad Light-Up

$ 12Barang tidak biasa

Saya (Jantung) Kad Ucapan, $ 5, Grommet

Kad Ucapan Saya (Jantung)

$ 5The Grommet

Bercakap tentang usaha, jika anda mengikuti Lowe di media sosial, anda tahu lelaki itu tidak memotong sudut ketika datang untuk bersesuaian.

Mengenai apa yang dia makan, “Saya menyimpannya dengan mudah, ia adalah gaya hidup, bukan diet, bagi saya, ia melihat gula anda dan memotong karbohidrat anda, saya mendapat lebih banyak hasil daripada apa yang saya lakukan di gym,” katanya. kata.

Lowe juga merupakan jurujual jenama untuk diet Atkins, yang menganjurkan pendekatan rendah karbohidrat untuk makanan (sila berjumpa dengan doktor anda sebelum memulakan pelan diet).

Dia juga peminat besar berbasikal.

“Obsesi baru saya adalah Peloton, ia mengubah hidup saya, ia adalah cara cepat untuk mendapatkan 15 minit atau 20 minit,” kata Lowe.

Nota editor: basikal ini telah memulakan kegilaan kecergasan, tetapi ia tidak begitu mudah pada dompet anda. Berikut adalah beberapa pilihan yang kurang mahal.

ANCHEER Bike Basikal Dalaman, $ 250, Amazon

ANCHEER Bike Basikal Dalaman

$ 250Amazon

“Ia tenang dan kukuh. Rintangan sangat baik supaya anda dapat menikmati senaman yang hebat tanpa pergi ke gym,” tulis seorang pengulas Amazon.

Schwinn 170 Upright Bike, $ 400, Amazon

Schwinn 170 Bike Upright

$ 400Amazon

“Saya tidak mempunyai sebarang masalah dengan menonton TV di tablet saya, dan terdapat sebuah port USB yang digunakan,” tulis seorang pengulas Amazon.

Jika tidak, dia semua tentang luar yang hebat. Lowe ski dan ikan dan bermain golf, untuk menamakan tetapi beberapa usaha.

View this post on Instagram

Boy’s fishing weekend!!

A post shared by Rob Lowe (@roblowe) on

“Saya suka berada di luar, saya bukan orang gim besar, saya kebanyakannya berada di dalam air, saya tidak mempunyai kasut larian kegemaran, saya besar ke dalam papan luncur papan luncur dan berselancar. papan dayung yang berdiri tegak. Ia perlu lebih kecil, anda menangkap setiap gelombang, “katanya.

Pemasang laluan Inflatable SUP Stand Up Paddleboard, $ 300, Amazon

Pemancaran Pathfinder Inflatable SUP Stand Up Paddleboard

$ 300Amazon

Papan ini pantas, dan tangkas, dan mempunyai ulasan yang kukuh dalam talian.

Sering kali, anak-anaknya membantunya pergi berperahu dan memancing.

“Saya sekarang lelaki muda adalah pencapaian saya yang sungguh-sungguh, pasti, tidak kira berapa banyak filem, buku atau rancangan TV yang saya lakukan, menaikkan orang-orang ini menjadi perkara kegemaran saya yang pernah saya lakukan. kedua-duanya bernasib baik kerana kami mempunyai banyak masa untuk menghabiskan masa dengan mereka dan benar-benar terlibat dan ia dibelanjakan, “katanya..

Malah anjingnya masuk ke dalam tindakan air, menunggang di atas makhluk air ini; Lowe mendokumenkan pengembaraan taring akuatik di Instagram.

Big Joe Pool Petz, $ 30, Amazon

Big Joe Pool Petz

$ 30Amazon

Woof!

Lebih ramai selebriti mesti mempunyai:

Judith Light menyerap garam mandi $ 16 setiap malam sebelum tidur

Bagaimana Rose Byrne menamakan rambutnya ‘liar dan tidak terkawal’

Bintang ‘Sut’ Katherine Heigl menyimpan pelembap $ 5 ini di dalam pancurannya

3 produk Lady Gaga menggunakan untuk mendapatkan ‘kulit yang paling luar biasa dalam perniagaan’