Ini bralette waitlisted kembali ke stok tepat pada masanya untuk Hari Valentine

Jika pernah ada cuti yang mengingatkan kita untuk mengemas pakaian, itu adalah Hari Valentine. Tetapi bralette yang selesa, comel adalah staple pakaian yang juga berfungsi sepanjang tahun. Itulah sebabnya kami sangat teruja untuk mengetahui bahawa Richer Poorer’s cult-favorite “The Bralette” kembali dalam stok dalam sembilan warna, termasuk warna baru marigold, ungu, dan pudina.

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

The Bralette

$ 28Poorer yang lebih baik

Bralette mudah yang dilancarkan pada November 2016 dan sejak itu menjadi barang terlaris jenama. Hampir 2,000 orang telah mendaftar untuk senarai hajat dan $ 28 bra terus dijual, walaupun dengan restocking berlaku setiap 2 hingga 3 bulan.

“Kami bekerja keras untuk menyempurnakan The Bralette,” kata Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Richer Poorer Iva Pawling dalam satu kenyataan. “Terdapat keperluan besar di pasaran untuk bralette bukan renda, tidak rumit yang dilakukan dengan cara Richer Poorer; mudah, dibuat dengan bahan terbaik, sangat selesa, kelihatan hebat, dan tidak memecah bank. “

The Bralette by Richer Poorer
The Bralette oleh Richer PoorerPoorer yang lebih baik

Bra itu sesuai selaras dengan etika Richer Poorer menggunakan fabrik premium yang tidak akan menghulurkan atau pudar dan mereka bentuk produk menjadi serba boleh dan boleh dipercayai – semuanya pada titik harga yang boleh dicapai. Ia diperbuat daripada campuran kapas-modal yang dipilih untuk faktor keselesaannya, dengan pinggang yang lebih luas yang membantu ia kekal diletakkan.

“Ia terasa luar biasa, jadi anda tidak mahu merobeknya yang kedua anda pulang dari kerja,” kata Pawling. “Dan ia menyokong wanita wanita yang lebih besar. Sesiapa yang mempunyai pedang bralette tahu bahawa itu bukanlah satu prestasi kecil. “

Sekiranya anda berada di pasaran untuk bralette baru, ini mungkin menjadi peluang terbaik anda sepanjang tahun untuk meraih versi Richer Poorer. Sekiranya saiz atau warna yang anda kehendaki tidak tersedia walaupun, ia adalah bernilai mendaftar untuk yang anda mahu, memandangkan e-mel syarikat menunggu pelanggan yang disenarai dengan pautan ke stok penambahan sebelum ia terus hidup di laman web ini, memastikan para pesakit mendapat peluang pertama untuk mengisi laci mereka.

Wanita yang tidak pernah mempunyai cukup bralet juga harus mengawasi laman Richer Poorer untuk badan bralette kedua yang dilancarkan pada musim semi ini. Dan bagi mereka yang tidak sabar-sabar untuk menumpukan pada bralettes mudah dengan serta-merta, lihat gaya tambahan yang telah kami teliti di bawah.

Bra Keseimbangan Wayar Akses Hanes Wanita

$ 13Amazon

SMOOTH COLORBLOCK BRALETTE

$ 37Lane Bryant

Lane Bryant menawarkan membeli satu, mendapatkan satu 50 peratus off pada semua bralettes sekarang!

Bredette Kental Stretch Pima Naked

$ 38Nordstrom

DKNY Intimates Classic Cotton Bralette

$ 21Zappos

HONEYDEW INTIMATES EVIE RIB KNIT BRALETTE

$ 20Keperluan Bare

Untuk lebih banyak coli, periksa bungkus terbaik kami untuk setiap kesempatan dan bulat kami yang terbaik (sebenarnya kelihatan seksi) bras kejururawatan.