Ini adalah tempat terbaik untuk membeli pakaian bersalin murah dalam talian

Pakaian almari yang berubah-ubah adalah salah satu kesan sampingan yang tidak dapat dielakkan dari tubuh yang berubah-ubah dan anda mungkin akan memakai pakaian bersalin yang selesa lama selepas anda menyusu. Sepanjang kehamilan anda, anda akan dapat mencari pakaian yang selesa yang menampung benjolan anda yang semakin meningkat, tetapi ping untuk fesyen bersalin tidak bermakna anda harus sepenuhnya melupakan matlamat gaya anda.

Anda mungkin terkejut mengetahui bahawa banyak sumber ping pergi anda juga membawa pilihan pakaian bersalin yang kuat. Dan terdapat beberapa laman web yang baik khusus untuk wanita hamil (atau postpartum) yang memerlukan beberapa keperluan baru. Di bawah, kami telah mengumpulkan yang terbaik untuk membantu anda menutup benjolan anda (dan seterusnya).

Nordstrom

Dengan seksyen bersalin besar yang termasuk baju renang dan gaun malam, Nordstrom adalah seorang yang tidak berfikir jika anda ingin gaya tubuh anda berubah dengan sempurna. Pemilihan jenama, siluet dan titik harga yang luas adalah faktor utama dalam menjadikannya sumber yang baik – pada asasnya, semua perkara yang anda sayangi tentang ping Nordstrom sebelum anda mempunyai benjolan!

Kimi dan Kai Karlena Flutter Sleeve Belted Maternity Top, $ 68, Nordstrom

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Kimi dan Kai Karlena Flutter Sleeve Belted Maternity Top

$ 68Nordstrom

Everly Grey Isabella Maternity / Nursing Top, $ 49, Nordstrom

Everly Grey Isabella Maternity / Nursing Top

$ 49Nordstrom

Walmart

Jika anda cuba membeli belanjawan (anda mempunyai bayi untuk berfikir, selepas semua!), Walmart adalah tempat yang bagus untuk dilihat. Bahagian bersalinnya dipenuhi dengan pakaian, puncak dan seluar yang kedua-dua fesyen ke hadapan dan sangat berpatutan. Kami mengasihi bahagian “Essential Essentials” Walmart, yang mempunyai semua asas yang anda perlukan untuk sembilan bulan (dan seterusnya).

Buat masa ini, Walmart menawarkan penjimatan Rollback yang besar pada beberapa pakaian bersalin terbaik mereka.

Oh! Mamma Maternity Demi-Panel Super Soft Straight Jeans Leg, $ 17 (biasanya $ 19), Walmart

Oh! Mamma Bersalin Demi-Panel Super Soft Straight Jeans Leg

$ 17Walmart

Liz Lange Maternity Maternity Belt Front Hi-Low Dress, $ 22, Walmart

Liz Lange Maternity Bengkel Baju Depan Hi-Low Dress

$ 22Walmart

Oh! Mamma Maternity Lengan Pendek Tee dengan Ruching Side Flattering, $ 9, Walmart

Oh! Mamma Maternity Tee dengan Ruching Side Flattering

$ 9Walmart

Mengasuh oleh Lamaze Bersalin Lengan Perut Tidur Lancar, $ 17, Walmart

Memupuk oleh Lamaze Nursing Lancar Nursing Bra

$ 17Walmart

Untuk lebih banyak lagi jahitan kejururawatan, periksa persediaan kegemaran kami (yang masih seksi).

Macy’s

Macy mempunyai bahagian keseluruhan di mana anda boleh dengan trimester, menjadikannya lebih mudah untuk mendapatkan kesesuaian yang tepat untuk setiap peringkat kehamilan anda. Mereka juga mempunyai kepingan-kepingan fungsional untuk kehamilan selepas itu yang membolehkan anda menyusu dengan berhati-hati.

Ibu mengandung Twist-Front Dress, $ 45, Macy’s

Baju Ibu Bersalin Twist-Front

$ 45Macy’s

Ibu mengandung Plus Size Floral-Print Top, $ 25 (biasanya $ 45), Macy’s

Baju Ibu Bersalin Plus Size Floral-Print Top-Shoulder Cold

$ 25Macy’s

Amazon

The Everything Store mempunyai keseluruhan di laman web yang didedikasikan untuk ibu-to-be. Anda boleh menyemak imbas mengikut kategori, harga atau penarafan, dan ia mempunyai segala-galanya dari pakaian renang hingga pakaian luar kepada intim.

Tandatangan oleh Levi Strauss & Co Jeans Bersalin Wanita, $ 27, Amazon

Tandatangan oleh Levi Strauss & Co Bersalin Jeans Jeans Wanita

$ 27Amazon

Oceanlily Halter Swimsuit Wanita Tankini, $ 45, Amazon

Oceanlily Halter Wanita Swimsuit Tankini

$ 45Amazon

Bahu Off Shouldvigh Wanita JustVH Ruffles Gown Fit Fit, $ 20- $ 30, Amazon

JustVH Maternity Off Shoulder Maxi

$ 20Amazon

Le Tote

Oleh kerana tiada siapa yang mahu menghabiskan satu tan wang yang melabur dalam almari pakaian bersalin yang hanya akan dipakai untuk masa yang terhad, kami suka idea menyewa apa sahaja yang anda boleh. Le Tote menawarkan dua jenis keahlian bersalin: satu untuk $ 69 sebulan, termasuk tiga barangan pakaian dan dua aksesori, dan satu untuk $ 79 sebulan, termasuk empat item pakaian. Selain itu, anda sentiasa mempunyai akses kepada kelas klasik, tanpa bersalin, dan jika anda benar-benar suka item, anda boleh menyimpannya untuk 20 peratus hingga 50 peratus daripada runcit. Walaupun pemilihan jenama tidak termasuk banyak bahagian akhir yang lebih tinggi, kami menyukai hakikat bahawa anda boleh menyesuaikan apa yang ada di dalam tote anda supaya tidak ada kejutan gila.

Langganan Pakaian Bersalin

$ 69Le Tote

Jurang

Dari kerja hingga hujung minggu, Gap mempunyai staples yang anda perlukan untuk mendapatkan anda melalui kehamilan anda. Stok di atas tisu, sweater dan tangki yang lebih panjang di batang badan. Jangan biarkan baju dan gaun Gap sama ada. Walaupun anda berada di sana, anda juga boleh melayari kedatangan bayi anda – kami fikir BabyGap PJs agak comel.

Pakaian Floral Cetak Gaun Drop-pinggang, $ 60, Gap

Pakaian Floral Cetak Gaun Drop-pinggang

$ 60Jurang

ASOS

Setiap mama-to-be yang bergaya perlu tahu mengenai ASOS. Pemilihan pakaian bersalin laman web ini adalah bergaya, berharga dan sangat kuat. Ia menawarkan beberapa jenama yang berbeza, tetapi beberapa keping kegemaran kami adalah dari koleksi label peribadi syarikat. Sebenarnya, jangan terkejut sekiranya rakan anda yang tidak hamil ingin melihat anda – ia benar-benar lucu.

ASOS MATERNITY Pakaian Renda Mini Dengan Lengan Puff, $ 34 (biasanya $ 48), ASOS

ASOS MATERNITY Lace Dress Dengan Puff Sleeve

$ 34ASOS

ASOS DESIGN Maternity Frill Sleeve Braid Swimsuit In Mono Polka Dot, $ 48, ASOS

ASOS DESIGN Maternity Frill Sleeve Braid Swimsuit In Mono Polka Dot

$ 48ASOS

H & M

Jika pernah ada masa apabila fesyen cepat adalah pilihan yang jelas, kami fikir ia adalah ketika anda hamil. Memandangkan anda memerlukan sesuatu mengenai trend dan pada musim, anda tidak mahu menghabiskan banyak wang, dan anda mungkin tidak akan memakainya setahun dari sekarang, ia bijak untuk mengimbas persembahan bersalin H & M. Dari seluar jeans yang hebat untuk baju, skirt dan puncak, anda boleh membina asas yang baik untuk semua sembilan bulan dari pemilihan jenama. Selain itu, pastikan anda melihat pakaian dan baju penjagaan H & M – anda perlu orang-orang sebelum anda tahu!

MAMA Wrap Dress, $ 25 (biasanya $ 50), H & M

MAMA Bungkus Pakaian

$ 25H & M

Ibu mengandung

Tapak bersalin ini mempunyai banyak pilihan yang menyeronokkan dan praktikal, tetapi ciri kegemaran kami adalah seksyen bersalin bersaiz plus. Gaya ini adalah antara yang terbaik yang kita lihat untuk wanita bersaiz plus yang mencari untuk menampung bongkah yang semakin meningkat.

Jessica Simpson Plus Size Cold Shoulder Maternity Shirt, $ 30 (biasanya $ 55), Maternity Maternity

Jessica Simpson Sweaterhirt Bersalin Bahu Sejuk

$ 30Ibu

Betulkan Stitch

Mamas sibuk yang berfokus pada prepping untuk bayi – atau melakukan satu juta perkara lain – dan tidak merasa seperti menghabiskan masa ping untuk pakaian bersalin mungkin ingin melihat Stitch Fix, sebuah perkhidmatan gaya peribadi yang kurated yang menawarkan pilihan bersalin. Dengan setiap “Perbaiki”, anda akan mendapat lima keping terpilih dari pelbagai jenama bersalin, antara harga dari $ 28 hingga $ 150. Pesanan atas permintaan atau mendapatkan kotak bulanan, kemudian beli apa yang anda suka dan hantar semula yang lain. Ini mungkin keputusan paling mudah yang anda buat sebagai seorang ibu.

Keahlian Beranak

$ 28Betulkan Stitch

Tentera Laut Lama

Walaupun Tentera Laut Lama mempunyai sedikit perkara untuk setiap mama-to-be, kami terutamanya suka tangki badan, tudung dan pakaian badannya. Ini kepingan-kepingan yang mudah dibuang-ke-dan-pergi akan menghulurkan kehadiran anda sepanjang kehamilan, menjadikannya barang yang baik untuk dijual sebaik sahaja anda belajar yang anda harapkan.

Pakaian Tanpa Melengkung Bodycon Midi, $ 18 (biasanya $ 33), Tentera Laut Lama

Pakaian Tali Bodycon

$ 18Tentera Laut Lama

Sasaran

Sasaran mempunyai banyak pilihan bersalin, dan “benjolan untuk panduan bayi” dengan keperluan untuk empat peringkat yang berbeza adalah sangat comel dan mudah dinavigasi. Kami terutama menyukai bahagian “Tahap 4” sasaran, termasuk bras kejururawatan, intimates dan tangki, yang kebanyakannya eksklusif kepada syarikat.

Bersalin Tangki Ruched Lancar, $ 20, Sasaran

Isabel bersalin oleh Tank Ingrid & Isabel Lined Ruched

$ 20Sasaran