Ini adalah tawaran musim bunga terbaik dari Sale Winter Nordstrom

pers, gembira – Nordstrom’s Winter Sale sedang berjalan sekarang dan terdapat begitu banyak tawaran yang baik!

Seperti yang kita katakan selamat tinggal pada musim sejuk dan halo musim bunga, Nordstrom menawarkan sehingga 40 peratus daripada item lelaki, wanita, kanak-kanak dan rumah di laman web mereka. Anda boleh menjaringkan tawaran hebat pada musim sejuk keperluan untuk tahun depan, seperti pullover Patagonia untuk lelaki dan kot balut Kenneth Cole ini, tetapi terdapat juga jualan hebat pada staples yang akan membawa hak ke musim bunga.

Dengan beratus-ratus item yang tersedia pada harga yang dikurangkan, penjualan boleh menjadi sedikit menggembirakan bagi sesiapa sahaja yang tidak berpengalaman. Dengan itu, kami menarik gaya teratas, markdowns utama dan barangan biasa yang mempunyai item dari jualan.

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Sanctuary The Boyfriend Boyfriend Steady

$ 40Nordstrom

Kain kapas yang ditenun dengan tekstur ini sejuk dan selesa semasa masih tetap elegan. Ia datang dalam tiga warna yang berbeza dan boleh lancar bergerak dari musim bunga hingga musim panas. Ia 50 peratus sekarang!

Levtex Love Accent Bantal

$ 24Nordstrom

Tambahkan sedikit cinta ke sofa dengan bantal bulat yang indah ini. Kami menyukai sentuhan bergaya negara dari huruf-huruf (dan fakta bahawa ia adalah 40 peratus).

Madewell Fringe Cape Scarf

$ 50Nordstrom

Selendang bulu ini boleh diselimuti bahu anda atau dibalut leher anda. Warna ini sempurna untuk musim bunga dan boleh digunakan untuk berpakaian atau berpakaian apa-apa pakaian. Item ini biasanya dijual seharga $ 65.

Amalkan Persatuan Goodie Basket

$ 32Nordstrom

Pergi ke suatu tempat yang hangat untuk musim bunga? Jika ya, tote ini adalah aksesori yang sempurna! Ia boleh dengan mudah menyesuaikan tuala, buku dan pelindung matahari – dan kita suka bahawa corak jerami membolehkan pasir untuk menyaring.

Tucker + Tate Pajamas Dua Piece Panda

$ 21Nordstrom

Mana-mana kanak-kanak akan suka bersenang-senang di pajamas kapas yang selesa ini dari Tucker + Tate.

Jellycat Bashful Blue Bunny

$ 24Nordstrom

Kelinci ini mendapat 5 peratus mengetuk harganya tepat pada masanya untuk Paskah!

ED Mosaic Tile Duvet Cover

$ 80Nordstrom

Ya, Ellen DeGeneres membuat tempat tidur! Kami suka dengan palet warna lembut dan corak mozek. Pada 45 peratus, saiz ratu adalah mencuri!

Foulard Reversible One-Piece Swimsuit

$ 45Nordstrom

Saman renang yang boleh diterbalikkan dari Foulard ini mempunyai tentera laut di satu pihak dan merah di sisi lain. Kami suka betapa serba boleh dan menyanjungnya pada mana-mana angka.

Lexington Faux Leather Satchel

$ 39Nordstrom

Pada 50 peratus off, jaket kanak-kanak kulit palsu ini sukar dilalui. Panel dan perkakasan mengeluarkan vibe moto dan warna yang sempurna untuk musim bunga.

SPANX Short Shaper Mid Shigh

$ 22Nordstrom

Spanx shapewear adalah satu perkara yang baik untuk menjaga tidak kira apa musim. Pasangan perut dan paha ini sesuai untuk malam dalam pakaian pendek.

Jou Jou Faux Suede Moto Jacket

$ 24Nordstrom

Perlukan beg baru? Beg kulit palsu ini adalah 40 peratus dan sesuai untuk sebarang pengembaraan. Ia berstruktur dengan pangkalan rata, bermakna ia tidak akan jatuh apabila anda menetapkannya.

Ravenna Red Wine Glasses (Set of 4)

$ 26Nordstrom

Gelas-gelas wain yang indah dan bulat ini adalah 60 peratus sekarang – yang keluar sedikit lebih dari $ 6 sebelas! Sekiranya anda perlu menaik taraf set kaca wain anda atau hanya ingin menambah beberapa lagi koleksi anda, perjanjian ini tidak boleh diluluskan.

North Face Perrito Reversible Waterproof Jacket

$ 42Nordstrom

Jaket comel dari The North Face ini boleh diterbalikkan dan tahan air. Ia penebat Heatseeker menjadikannya sempurna untuk beberapa hari sejuk pada bulan Februari.

Dr Scholl ‘Scout’ Slip On Sneaker

$ 62Nordstrom

Ini slip yang berfikiran selesa pada kasut dari Dr Scholl datang dalam lima warna, termasuk merah jambu hitam dan bayi. Garis buih memasangkan sesuai sol untuk menambah kusyen ke setiap langkah!

La Blanca Jungle Wrap One-Piece

$ 70Nordstrom

Campurkan pemandangan pantai anda dengan satu potongan yang berani ini yang boleh ditukar dari halter silang atau vhalter jauh bergantung pada mood anda.

Kenneth Cole New York Janie Slide

$ 66Nordstrom

Ini adalah kasut pantai get-up-and-go yang sempurna! Hanya slaid terus dan pergi ke mesyuarat, malam tarikh atau di mana sahaja cuaca panas membawa anda.