Ini adalah membeli ubat terbaik dari Anugerah Kecantikan Glamor tahun ini

Setiap tahun, Anugerah Kecantikan Glamor menarik produk kecantikan terbaik ke dalam satu senarai induk. Dan 2018 tidak terkecuali.

Editor kecantikan Glamour dan sekumpulan pakar industri, termasuk ahli dermatologi dan artis solek, berkumpul untuk berkongsi pilihan mereka. Bahagian yang terbaik? Banyak produk yang mesti ada di kedai ubat tempatan anda.

Majalah Glamour mendedahkan pemenang anugerah untuk membeli kecantikan kedai ubat

Apr.10.201804:20

Ini lapan pemenang, semua di bawah $ 30, mempunyai inovasi dan kualiti produk mewah dengan harga yang berpatutan.

$ 30 dan Bawah

Alat Terbaik

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Neutrogena Light Terapi Rawatan Rawatan Jerawat

$ 25Amazon

Topeng futuristik ini dikatakan memberi pengguna hasil tahap dermatologi di rumah. Ia menggunakan lampu merah dan biru untuk membunuh bakteria yang menyebabkan jerawat dan nada keemasan.

“Ia pada asasnya adalah topeng muka masa depan dan merawat jerawat seperti pro … tanpa perjalanan ke derm atau kekacauan topeng muka tradisional,” kata Miranda Mendelson, blogger kecantikan dan hakim Glamor Beauty Awards, kepada majalah.

Topeng Wajah Terbaik

e.l.f. Perisai Kecantikan Mengisi Kit Mask Magnetik

$ 24Sasaran

Topeng magnetik menjadi trend besar (dan mahal) baru-baru ini. Nasib baik, alternatif yang berpatutan – yang dikemas dengan vitamin C, vitamin E dan minyak argan untuk membantu mencerahkan dan melembapkan – boleh berfungsi serta pilihan yang lebih mahal. Tongkat magnetik mengambil kerumitan daripada mencuci atau mengupas topeng selepas anda menggunakannya. Topeng itu keluar dengan hanya sedikit swipes tongkat di wajah anda.

Exfoliator Terbaik

Pixi skintreats Peel & Polish

$ 24Dermstore

“Produk yang serius pada harga tidak begitu serius” menggabungkan pengelupasan kimia dan fizikal untuk hasil yang terbaik, menurut Jordana Mattioli, ahli estetika perubatan yang berkongsi pandangannya dengan Glamor. Produk ini berfungsi hanya dalam lima minit, memastikan bahawa orang-orang yang paling sibuk mempunyai masa untuk menyesuaikan diri dengan rutin kecantikan.

$ 20 dan Bawah

Pelembap Terbaik

La Roche-Posay Toleriane Double Repair Face Moisturizer

$ 20Amazon

Pakar dermatologi bersumpah dengan pelembap bebas minyak ini untuk kulit sensitif kerana ia tidak akan menyumbat liang, menyerap dengan cepat dan menawarkan perlindungan SPF 30.

Syampu / Kondisioner Terbaik

Shea Moisture Kukui Nut & Grapeseed Oil Damage Rehab Syampu

$ 12Amazon

Formula pelembab bebas-sulfat menjadikan kombinasi syampu dan perapi ini sebagai salah satu yang terbaik untuk rambut kerinting yang dirawat warna. Sai de Silva, seorang blogger kecantikan, memberitahu Glamor bahawa dia mencadangkan kerja syampu itu menjadi rambut kering dan kemudian membilas dengan air untuk secara berkesan menghilangkan minyak dan pembentukan kotor.

$ 10 dan Bawah

Pelindung matahari terbaik

Aveeno Baby Mineral Sunscreen, SPF 50

$ 10Walmart

Ia secara teknikal untuk bayi, tetapi kulit matahari ini berfungsi dengan keajaiban untuk orang dewasa dengan kulit sensitif. “Ia mempunyai sejumlah besar tepung oat kulit yang menenangkan untuk menenangkan kemerahan sementara berkhasiat dan memberikan SPF yang tinggi,” kata Mattioli. Tidak seperti kebanyakan pelindung matahari, formula ini tidak akan terasa coklat atau melekit.

Kening Terbaik

L’Oreal Paris Cosmetics Brow Stylist Pensil Definer

$ 7Amazon

Kain duri ini rival pilihan mewah. Terdapat dalam lima warna, ia memberikan kesan kening semula jadi dan mempunyai berus terbina dalam di hujung yang lain untuk menyatu.

Yayasan Terbaik

Maybelline Makeup Fit Me Foundation

$ 6Amazon

“Produk itu sendiri adalah sangat ringan, tetapi ia tidak menjejaskan kesannya, saya tidak perlu terlalu banyak untuk mendapatkan perlindungan penuh, saya sering lupa bahawa saya memakainya,” kata Glamour’s digital editor fesyen, Ana Colón. Barisan ini juga datang dalam 40 kekurangan kekalahan, menjadikannya salah satu asas dadah yang paling inklusif.

Bersiap sedia untuk cuaca panas dengan keindahan musim bunga baru membeli di bawah $ 25 dan 14 pelindung matahari yang diluluskan oleh editor untuk melindungi kulit sensitif.

Lihat semua pemenang dari Anugerah Kecantikan Rakyat dan HARI INI

Disember.01.201702:30