Ini adalah hari Martin Luther King Jr. Hari tawaran dan jualan terbaik sekarang

Seperti musim sejuk, tawaran dalam talian menjadi lebih baik. Hujung minggu yang panjang ini mengambil sedikit masa untuk bersama orang yang disayangi, lakukan apa yang anda nikmati dan kemudian buat diri anda untuk minggu-minggu terakhir musim sejuk dengan menjejaskan penjimatan besar pada pakaian, aksesori, produk kecantikan dan banyak lagi..

Ini adalah pilihan TODAY Style untuk jualan terbaik yang ditawarkan pada hujung minggu ini yang anda tidak akan terlepas. Walaupun perjanjian ini tidak semestinya semua Martin Luther King Jr. Hari tertentu, banyak peruncit telah mengambil kesempatan daripada hujung minggu percutian dan hari tambahan.

Sephora

Jualan pada Sephora agak sukar untuk dikesan, tetapi kami menjumpai tawaran sehingga 50 peratus!

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Remedi Pembersih Muka Penebus Bandar Urban Stick, $ 13 (biasanya $ 26), Sephora

Bandar Decay Meltdown Makeup

Batang remover solek ini mempunyai lebih 5,000 suka pada Sephora dan mesti mempunyai untuk mengeluarkan solek kalis air yang keras kepala. Ia berjalan sebagai balsem dan kemudian berubah menjadi minyak dan mikrofo, perlahan-lahan membersihkan kotoran dan kotoran sambil meninggalkan kulit licin.

ColourPop Golden State of Mind Shadow Palette, $ 18 (biasanya $ 26), Sephora

ColourPop eyeshadow pallette

Kami telah menulis tentang berapa banyak kita suka ColourPop pada masa lalu dan kami sangat gembira melihat mata bayam 15-warna ini dijual. Setiap warna eksklusif untuk Sephora dan mempunyai kemasan glitter yang menyeronokkan.

Wayfair

Hari ini adalah hari terakhir penurunan harga empat hari Wayfair eksklusif dengan tawaran sehingga 70 peratus!

KitchenAid 5 Qt. Stand Mixer dengan Pouring Shield, $ 329 (biasanya $ 460), Wayfair

Kitchenaid mixer in gray

Ia tidak mengatakan bahawa mixer KitchenAid adalah yang terbaik dalam permainan mixer stand. Mereka mungkin agak mahal, tetapi mereka kekal selama-lamanya dan boleh digunakan untuk segala-galanya daripada membuat pasta kepada kek.

Hamilton Beach Power Elite Blender dan Chopper, $ 37 (biasanya $ 60), Wayfair

Hamilton Beach Blender & chopper

Alat dapur berguna ini sebenarnya dua peranti dalam satu. Ia mempunyai pengadun standard yang mampu memegang 5 cawan cecair dengan 12 fungsi pencampuran. Ia juga termasuk mangkuk cawan 3-cawan, yang bagus untuk pembalut, sos, kacang dan banyak lagi!

Alwyn Home 400 Thread Count Sheet Striped Set, $ 44 (biasanya $ 98), Wayfair

Stiped cotton sheet set

Dari 60 peratus daripada set helaian kepada 86 peratus daripada selimut bawah, Wayfair praktikal memberikan tempat tidur mereka! Kami suka set ini kerana ia sangat lembut dan dilengkapi dengan dua sarung bantal, satu kepingan rata dan satu kepingan yang dipasang.

Nordstrom

Nordstrom kini mempunyai penjimatan besar pada semua jaket dan jaket mereka. Berikut adalah beberapa kegemaran kami.

Thread & Bekalan Double Breasted Peacoat, $ 38 (biasanya $ 58), Nordstrom

Nordstrom peacoat in navy

Ini peacoat klasik datang dalam beberapa warna (kami suka merah!) Dan mempunyai kancing kura-kura yang menaikkan rupa keseluruhan. Ia sesuai untuk diletakkan di musim sejuk, tetapi boleh dipakai pada musim bunga.

Kut daripada Jaket Suede Faux Kloth Tayanita, $ 44 (biasanya $ 88), Nordstrom

Faux suede jacket in maroon

Jaket suede palsu ini terdapat dalam enam warna. Tekstur elegan dan gaya drape lembut serta-merta mengambil pakaian anda ke peringkat seterusnya.

Amazon

Jualan Amazon seolah-olah menjadi lebih baik dan lebih baik. Kami telah menemui segalanya dari penyebar minyak esensial yang 53 peratus ke fon kepala tanpa wayar yang anda perlukan untuk mencuba semasa latihan seterusnya. Anda boleh melihat tawaran harian mereka di sini.

URPOWER Essential Oil Diffuser and Mist Humidifier, $ 19 (biasanya $ 40), Amazon

Humidifier and diffuser in blue

Produk Pilihan Amazon ini mempunyai lebih daripada 24,000 ulasan positif. Ia mengenai saiz yang sama dengan iPhone anda dan merupakan teman yang sempurna dalam perjalanan (bilik hotel boleh mengeringkan anda) atau aksen ke bilik tidur atau bilik mandi anda.

Anker Soundbuds Slim Wireless Headphone, $ 19 (biasanya $ 25), Amazon

Anker Earbuds

Produk Pilihan Amazon ini adalah rakan senaman yang sempurna. Anda boleh menyegerakkan earbuds ini ke telefon anda dan angkat berat atau menggunakan mesin tanpa kord fon kepala yang menjengkelkan dalam perjalanan anda!

FoxPrint Puteri Istana Bermain khemah dengan bintang-bintang yang bercahaya, $ 18 (biasanya $ 35), Amazon

Puteri Play Tent

Khemah main ini adalah tempat yang sesuai untuk anda dan anak anda untuk bermimpi hari ini.

Ann Taylor

Ann Taylor adalah salah satu kegemaran kami untuk kepingan klasik dan pakaian memakai kerja. Hari ini mereka menawarkan gaya jualan tambahan sebanyak 70 peratus!

Knit Fringe Poncho, $ 24 (biasanya $ 98, diskaun digunakan pada checkout), Ann Taylor

Poncho from Ann Taylor

Ponon ini menambah sentuhan bergaya kepada mana-mana pakaian. Buangkan baju dan jins kegemaran anda!

Subang Drop Earrings, $ 12 (biasanya $ 50, diskaun digunakan pada checkout), Ann Taylor

Pearl earrings

Pada hanya $ 12, anting-anting mutiara elegan ini mencuri. Sempurna untuk malam atau malam hari malam, ini akan kelihatan hebat dengan mana-mana pakaian hitam kecil di dalam almari anda.

Walaupun ini mungkin kegemaran kami, terdapat banyak tempat lain yang mempunyai jualan MLK Jr Hari ini! Lihat di bawah untuk senarai tawaran kami yang ada:

Saks Off Kelima: Gunakan kod LONGWKND untuk mendapatkan 25 peratus daripada pembelian anda

Macy’s: Gunakan kod TWODAY untuk mendapatkan tambahan 20 peratus dari item tertentu, kedai itu juga mempunyai jualan dua hari untuk anak-anak, wanita dan barangan lelaki melalui malam ini

J.C. Penney: Gunakan kod DEAL62 untuk mendapatkan penjimatan pilih pada barangan dari elektronik ke peralatan utama

Bloomingdales: Syarikat itu telah menjual Big Brown Bag Sale dengan 25 – 50 peratus daripada item harga tetap dan 60 – 75 peratus daripada item yang sudah dikurangkan

Rak Nordstrom: Jualan Putih berlaku hingga hari ini dengan sehingga 75 peratus daripada peralatan tempat tidur dan mandi

Boohoo: Laman web yang dikenali untuk pakaian uber-affordable ini kini menawarkan sehingga 80 peratus dari segala-galanya untuk hujung minggu yang panjang

Ping gembira!