Ingat tumit Everlane dengan senarai wait 15,000 orang? Mereka kembali ke stok

Tumit yang bergaya dan selesa – yang kelihatan hebat dan tidak membunuh kaki anda – boleh menjadi permata kasut suci. Tetapi, adakah anda meletakkan diri anda pada senarai tunggu untuk pasangan? Nampaknya ramai wanita akan, dan tahun lepas, mereka lakukan!

Apabila kasut dilancarkan pada tahun lepas Everlane, The Heel Hari hampir dengan segera mengumpulkan senarai menunggu 15,000 orang. Untungnya, mereka kembali dalam stok dan masih selesa seperti biasa.

Everlane Day Heel
Selesa dan bergaya? Tidak hairanlah tumit ini begitu popular.Everlane

Apa yang membuat tumit ini begitu istimewa? Sebagai permulaan, mereka dibuat dengan kulit Itali yang lembut. Ini keindahan balet yang diilhamkan juga mempunyai kaki bulat, insole yang dicadangkan, tumit blok 2-inci dan belakang elastik. Plus, mereka boleh didapati dalam 12 warna yang berbeza. Mereka bertukar pada $ 145, yang tidak mengerikan memandangkan mereka telah dibuat dengan baik dan syarikat menjanjikan bahawa mereka adalah “tumit yang anda boleh masuk. Semua. Damn. Hari. “

The Heel Hari, $ 145, Everlane

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Heel Hari

$ 145Everlane

“Saya suka bagaimana kulit kasut ini hanya membentuk kaki saya – dan elastis lembut membuatnya tetap ada tanpa mencubit,” kata Lisa Przystup, yang membawa mereka untuk menjalani percubaan dan berkongsi pengalamannya di laman web Everlane.

Jika membelanjakan $ 145 pada kasut tidak terdengar seperti sesuatu yang anda masuki, periksa alternatif yang sama hebat dan berpatutan yang tersedia sekarang!

Seychelles Canopy Pump, bermula dari $ 24, Amazon

Pam pakaian Seychelles Canopy

$ 44Amazon

Naturalizer Donelle Dress Pump, $ 40, Nordstrom Rack

Pam Dresser Naturalizer Donelle

$ 40Rak Nordstrom

Sembilan West Andrea Suede Dress Pump, bermula dari $ 52, Amazon

Sembilan pakai baju suede Andrea Barat

$ 52Amazon

Andorra block heel pump, $ 90, Single Sole

Andorra block heel pump

$ 90Persatuan Sole

Trotters Candela, $ 100, Zappos

Trotters Candela

$ 100Zappos

Sekiranya anda berada di pasaran untuk sepasang kasut baru, di sini adalah kasut internet tidak dapat mencukupi. Kami juga mempunyai sudu pada kasut hujan terbaik, penyokong fesyen hitam cinta dan gaya boot baru yang anda mahu cuba.

Artikel ini pada asalnya diterbitkan pada April 2017 pada Today.com.

Loading...