Ikon fesyen? Prince George mendarat di senarai terbaik berpakaian

Putera George Britain hanya berusia 5 tahun, tetapi dia sudah menjadi tukang ramuan.

Majalah Tatler baru sahaja mengeluarkan senarai tahunan berpakaian terbaik, dan di kalangan selebriti dan sosialit dalam roundup 2018 adalah diraja sendiri. Dan, sungguh, itu tidak mengejutkan.

Gambar: Prince George Attends Thomas's Battersea On His First Day At School
Prince George mempunyai gaya, dan ia kelihatan seperti dia tahu.Handout / Getty Images

Pasti, George lebih muda daripada bintang biasa yang bergaya – sebenarnya, dia lebih muda daripada orang lain dalam senarai itu – tetapi tidak menafikan hakikat bahawa budak lelaki yang ketiga dalam barisan takhta itu sudah menjadi raja ketika datang ke fesyen.

Britain's Prince George made Tatler's Best Dressed List
Putera George dilihat di ladang Norfolk keluarganya pada 22 Julai 2016.EPA

Anak tertua Pangeran William dan Catherine, Duchess of Cambridge, tidak hanya mempunyai gaya. Dia mempunyai gaya tandatangan.

Putera Louis' christening service
Putera William dan Duchess Kate bersama anak-anak mereka Putera George, Princess Charlotte dan Putera Louis ketika mereka tiba di klinik pembaptisan Louis di Istana Kerajaan, Istana St James, London.Dominic Lipinski / AP

Sama ada dia memakai kolar kering, baju lembut, baju polo atau kasual kasual, anda akan sentiasa mencari bahagian atas dengan sepasang celana pendek klasik.

Britain's Prince George made Tatler's Best Dressed List
Raja fesyen? Prince George sudah mempunyai gaya tandatangan pada umur 5 tahun.EPA

Panggil ia kelihatan abadi, menyebutnya seragam gayanya atau merujuknya cara penerbitan masyarakat, dengan mengatakan bahawa kerajaan muda “terbang bendera Christopher Robin bergaya.”

Semuanya benar – dan semuanya sangat Inggeris.

Putera William takes Prince George and Princess Charlotte to visit their new brother, Prince Louis, at St Mary's Hospital on April 23, 2018, in London.
Putera William mengambil Putera George dan Princess Charlotte untuk melawat saudara mereka yang baru, Prince Louis, di Hospital St Mary pada 23 April 2018, di London. Chris Jackson / Getty Images

“Ia adalah perkara yang sangat Inggeris untuk berpakaian seorang budak lelaki dalam seluar pendek,” pakar etika William Hanson kepada Harper’s Bazaar UK bulan lepas. “Seluar adalah untuk kanak-kanak lelaki dan lelaki yang lebih tua, manakala seluar pendek pada kanak-kanak lelaki adalah salah satu penanda kelas senyap yang ada di England. Walaupun masa (perlahan-lahan) berubah, sepasang seluar pada seorang budak lelaki dianggap kelas menengah – agak pinggir bandar, dan tidak ada aristo atau raja yang menghormati diri sendiri yang ingin dipertimbangkan sebagai pinggiran kota. “

Baiklah!

35 foto

Tayangan slaid

Pengembaraan Putera George

Prince George, anak lelaki Prince William dan Duchess Kate, terus memukau dunia.

Tetapi George bukan mangsa fesyen untuk peraturan itu. Apabila majlis itu memanggil seluar panjang – atau sepasang pisau cukur formal – dia memakainya.

Gambar: Prince Harry Marries Ms. Meghan Markle - Windsor Castle
Putera George meninggalkan Chapel St George di Windsor Castle selepas perkahwinan Putera Harry, Duke of Sussex dan bekas Meghan Markle pada 19 Mei 2018, di Windsor, England. Brian Lawless / Getty Images

Sudah tentu, George bukan satu-satunya ahli keluarga untuk mengagumkan Tatler’s Top 30. Antara keturunan yang ada dalam senarai itu adalah ibunya, bekas Kate Middleton, ibu saudaranya, Duchess of Sussex yang baru dicap, dan neneknya sendiri. , Ratu Elizabeth II.

Inggeris royals make Tatler's Best Dressed List
Catherine, Duchess of Cambridge, Queen Elizabeth II dan Meghan, Duchess of Sussex, semuanya menyertai George pada fesyen tahunan roundup.Getty Images

Tetapi ada satu pengawasan yang tidak boleh diabaikan.

Walaupun George pasti mendapat tempat di kalangan para penghormatan, kami tidak dapat membantu tetapi orang lain sepatutnya berada di sana oleh pihaknya – kakak perempuan dan kakaknya yang berusia 3 tahun, Puteri Charlotte.

Gambar: Princess Charlotte attends nursey
Puteri Charlotte menampakkan gaya tanpa tenaganya dalam perjalanan ke hari pertama sekolah semaiannya pada 8 Januari 2018, di London.The Duchess of Cambridge / EPA

Selalu tahun depan!

Putera George merayakan ulang tahun ke-5nya!

Jul.23.201800:22