Iklan baju baju sasaran Sasaran adalah bebas-Foto dan benar-benar sempurna

Cuti musim bunga boleh menjadi masa yang dimuatkan untuk wanita dengan isu-isu imej badan, dan model lentur dengan ciri-ciri Photo pasti tidak membantu.

Daripada meletakan kedai mereka dengan model lama yang sama (dan pengeditan lama yang sama), Kempen baju renang terbaru Sasaran menampilkan wanita dari semua bentuk dan saiz – tidak diedit.

Denise Bidot Target Swimwear
Model dan aktivis Denise Bidot menggulung lengkungnya untuk kempen pakaian renang Sasaran baru.Sasaran

Siri iklan mempunyai skateboarder, penari dan aktivis yang menggoyangkan pakaian kegemaran mereka dengan keyakinan. Kerana, seperti satu model yang dikatakan di laman web Sasaran, “Keyakinan itu menular!”

BERKAITAN: Ibu memberi inspirasi kepada orang lain dengan gambar baju renang: ‘Saya bosan dengan malu’

Christian Siriano mempromosikan kepelbagaian di pameran Minggu Fesyen New York

03.1.20.201700:47

Salah seorang wanita yang muncul dalam kempen itu ialah model dan aktivis Denise Bidot, yang tidak disiarkan oleh iklan Lane Bryant juga membuat gelombang dalam isu pakaian sukan Sports Illustrated tahun ini. Kali ini, bintang memamerkan bikini hijau dengan tanda perdamaian yang sangat kuat untuk kempen Sasaran.

Kamie Crawford Target Swimwear
Bekas Miss USA dan tuan rumah TV, Kamie Crawford, menonjol untuk kempen pakaian renang baru Target.Sasaran

Kamie Crawford, yang bintang dalam “F in Fabulous” BET, juga ditunjukkan dalam saman yang bercorak terang dengan corak silang silang di dada dan pinggang. “Saya suka bikini dengan bahagian bawah pinggang kerana saya suka di mana ia mencuat di pinggang saya dan menjadikannya kelihatan lebih kecil, sambil menonjolkan pinggul saya,” kata Crawford di laman Sasaran. Kami suka seorang gadis yang tidak takut untuk memamerkan lengkungan pembunuhnya!

BERKAITAN: Pergerakan #WearTheSwimsuit Jennifer Weiner memberi inspirasi kepada wanita

Megan Batoon Target Swimwear Campaign
Batoon jelas menikmati hari matahari dalam pakaian comelnya!Sasaran

Untuk penari dan YouTuber Megan Batoon, yang sempurna sesuai untuk semua aktiviti musim panas. “Saya suka satu keping atau bikini pinggang yang tinggi,” kata Batoon kepada Target. “Saya rasa mereka tidak bersemangat, berkelas dan saya boleh makan semangka penuh tanpa rasa ketakutan. Saya memanggilnya sebagai juara menang.” Tembikai pertama, segalanya yang kedua – itulah satu anak ayam yang mempunyai keutamaan pantainya lurus!