‘Ibu bodoh amaran!’: Chrissy Teigen mendapat kenyataan tentang stretch mark dengan foto yang jujur

Jika menatal melalui gambar yang tidak berkesudahan badan sempurna gambar di media sosial telah menjatuhkan anda, model ibu Chrissy Teigen ada di sini untuk memberi jaminan bahawa apa yang anda lihat bukan sekadar melihat.

Pada hari Isnin, yang berusia 32 tahun itu mengambil Twitter untuk berkongsi pandangan yang dekat dan peribadi pada badan pasca bayinya sendiri dan membuktikan bahawa anda tidak perlu kelihatan sempurna untuk menjadi cantik.

Chrissy Teigen mendapat jujur ​​tentang badan pasca kehamilannya dalam video

Jul.31.201801:21

Dalam video ringkas, yang ditakrifkan sebagai “peringatan ibu bod,” Teigen bikini berpakaian menunjukkan bahagian tengahnya – lengkap dengan stretch mark dan abs tidak rata.

“Saya rasa ini hanya tidak akan hilang,” katanya sambil bertukar sedikit untuk menunjukkan lebih banyak tanda regangan. “Ini adalah badan baru saya.”

Teigen, ibu kepada Luna berusia 2 tahun dan Miles berusia 2 bulan, tidak mahu memalukan sesiapa sahaja yang berkongsi gambar-gambar mereka yang sempurna dalam talian, tetapi dia mahu mengingatkan peminat dan pengikutnya bahawa “badan biasa” “ada di sana.

“Instagram sangat gila,” katanya dalam tweet berikutnya. “Saya fikir ia adalah orang hebat yang mempunyai badan pembunuh dan bangga menunjukkannya (saya benar-benar melakukannya !!) tetapi saya tahu betapa sukarnya untuk melupakan apa (kerana kekurangan kata yang lebih baik) badan biasa ‘kelihatan seperti apabila semua orang kelihatan sangat menarik. “

Tetapi tidak membuat kesilapan – Video Teigen, yang juga mendedahkan bekas luka nyamuknya, tidak bertujuan menunjukkan keyakinannya tentang bagaimana dia kelihatan selepas melahirkan dua bayi yang dikasihi.

Ia hanya akan menjadi nyata, walaupun ia tidak menimbulkan rasa tidak puas hati.

“Saya juga tidak memanggil ini” keyakinan diri “kerana saya tidak ada lagi,” jelasnya. “Saya masih sangat tidak selamat, saya gembira kerana saya boleh membuat sesiapa di luar sana berasa lebih baik tentang diri mereka sendiri!”

Rombongan yang mengikuti jejaknya, termasuk wanita yang merayakan ‘barisan harimau’ sendiri, menunjukkan bahawa dia melakukan itu.

‘Stretch marks? Saya tidak peduli! ‘ Ayah suka isterinya sama seperti dia

03.03.201801:59