Helah $ 2 ini akan menetapkan tumit yang tercalar dan rusak

Ia adalah satu kenyataan yang menyedihkan tetapi hak memakai tumit: Tanda dan air mata tidak dapat dielakkan pada pasangan kegemaran, yang dipakai dengan baik. Ia boleh menjadi sangat mengecewakan jika anda menarik mereka keluar dari almari anda untuk acara formal dan perhatikan dings dan calar. Bagaimana sekarang?!

Anda boleh memberikan hak hidup baru dengan trik ini

Jun.08.201701:08

Walaupun anda mungkin ingin pergi ke pembaikan kasut profesional untuk tumit yang lebih menarik, kami suka trik yang mudah dan mudah untuk menyamar diri anda sendiri – dan ia akan kos kurang daripada $ 2!

Rahsia itu serbuk berbondong-bondong. Sekiranya anda tidak mendengarnya, ia telah popular di tempat kejadian seni dan kerajinan untuk buku scrapbook, tetapi telah mengambil kehidupan sendiri sebagai trend manicure. Zarah-zarah serat kecil telah digunakan untuk membuat tekstur lembut seperti suede di permukaan kuku.

Ini fluffy powder looks just like suede!
Serbuk berbulu ini kelihatan seperti suede!Anna De Souza

Semasa mencari padanan warna tepat kasut anda mungkin menjadi pencapaian sendiri, kami menyukai idea memikirkan semula slaid anda dan mencipta paparan monokromatik dengan memasangkan kasut dengan warna serbuk pelengkap. Ungu dan merah jambu, merah dan oren, dan blues dan sayur-sayuran kelihatan hebat bersama-sama.

Serbuk pekat sangat mudah dicari di Amazon, dan anda juga boleh mencampur warna bersama untuk membuat warna anda sendiri yang hampir mendekati teduh kasut anda. Dan jangan diskaun glitter! Rose emas atau perak perhiasan juga merupakan cara yang menyeronokkan untuk meningkatkan permainan kasut anda.

Apa yang anda perlukan:

  • Serbuk pekat
  • Grit sandpaper halus
  • Gam kain
  • Berus cat kecil

Apa yang akan anda lakukan:

Menetapkan scratched heels
Yikes!Anna De Souza / HARI INI

1. Pasir tumit dengan ringan dengan kertas pasir halus untuk menghilangkan tepi kasar dan kotoran yang mungkin terkumpul di tumit.

2. Tekaskan kain kain ke dalam pinggan.

Buat sure to stay within the shoe's seams.
Pastikan untuk kekal dalam jahitan kasut.Anna De Souza

3. Cat gam kain tepat pada tumit, pastikan untuk kekal di dalam lipatan untuk hasil yang pro-cari.

4. Taburkan serbuk berdinding secara langsung pada tumit.

Taburkan flocking powder in the color of your choice.
Taburkan serbuk bubuk dalam warna pilihan anda.Anna De Souza

5. Ketik ringan untuk membantu memecahkan serbuk. Biarkan kering selama 12-24 jam. Dan anda akan bersedia untuk mengambil kasut itu untuk malam keluar!

Kami love this monochromatic, on-trend look!
Kami sukakan rupa monokromatik, dalam trend ini!Anna De Souza

Adakah anda akan memberikan percubaan ini? Marilah kita tahu di Facebook, Instagram dan Twitter!