Gwynnie Bee ‘tapak penyewaan pakaian bersaiz lebih besar menjadikan fesyen boleh diakses oleh semua

Apabila tiba di gaya, tidak ada batasan. Pada setiap umur, bentuk dan bajet, anda sepatutnya dapat merasa glamor … dan satu syarikat memastikan itu mungkin.

Di Gwynnie Bee, ini semua membawa pilihan fesyen ke hadapan (namun mampu dimiliki) ke pasaran bersaiz plus. Perniagaan ini bertujuan untuk menghilangkan kekecewaan dan kebimbangan yang tidak perlu dipakai dan sebaliknya akan berpakaian pada waktu pagi..

Gwynnie Bee is a plus-size clothing rental site
Gwynnie Bee

BERKAITAN: Pengakuan seorang laki-laki bersaiz besar: ‘Saya takut akan ping untuk pakaian

“Saya melihat keperluan antara wanita dengan pelbagai bentuk dan saiz untuk memberikan pilihan yang lebih bergaya dengan kurang frustrasi.Tujuh puluh lima peratus wanita adalah saiz 10-32, dan wanita bersaiz tambahan khususnya mempunyai pilihan terhad dalam runcit tradisional dan e- “Saya menyedari bahawa kita boleh mencipta satu penyelesaian luar biasa yang memberikan pilihan dan fleksibiliti yang tidak pernah berlaku sebelum ini – pada dasarnya, almari pakaian tanpa had untuk belanjawan terhad,” tulis pengasas dan CEO Gwynnie Bee, Christine Hunsicker, dalam e-mel kepada TODAY.

BERKAITAN: ModCloth mengalih keluar bahagian ‘tambah saiz’ untuk ‘pengalaman ping yang lebih inklusif’

Tetapi Gwynnie Bee jauh dari peruncit pakaian purata anda. Sebaliknya, ia beroperasi lebih banyak di sepanjang garis perkhidmatan langganan seperti Rent-the-Runway dan Birch Box. Pelanggan membuat almari virtual berdasarkan item yang tersedia, yang disusun untuk hampir semua keadaan. Mereka kemudian memilih langganan, yang menentukan berapa banyak item yang diterima pada satu masa. Barang-barang boleh disimpan selagi pelanggan inginkan, dan bahkan ada pilihan untuk membeli artikel pakaian jika dianggap sebagai penjaga mutlak. Apabila pelanggan menginginkan item baru, semua yang mereka lakukan adalah menghantar semula sekeping yang tidak lagi ingin disimpan, dan barang-barang lain di dalam almari virtual akan dihantar. Ini bermakna almari sebenar mereka sentiasa diisi dengan banyak pilihan almari pakaian.

Gwynnie Bee is a plus-size clothing rental site
Gwynnie Bee

“Pertimbangkan ini: Seorang wanita biasa biasanya memakai hanya 30% dari apa yang ada di dalam almariya, dan 70% yang tinggal tidak dipakai. Idea bahawa anda boleh memakai gaya baru sekali atau dua kali tanpa rasa bersalah menghabiskan banyak yang kuat. untuk mencipta cara yang lebih bijak bagi wanita untuk berpakaian di mana mereka berasa cantik dan yakin setiap hari, “jelas Hunsicker.

BERKAITAN: Melissa McCarthy mengatakan label ‘plus size’ memberitahu wanita ‘Anda tidak benar-benar layak’

Tetapi apa yang benar-benar membezakan Gywnnie Bee daripada perkhidmatan langganan pakaian lain adalah bahawa ia khusus untuk wanita berukuran 10 hingga 31. Ini bermakna wanita yang mempunyai keluk boleh yakin bahawa pilihan tapak akan berfungsi untuk badan mereka.

Gwynnie Bee is a plus-size clothing rental site
Gwynnie Bee

“Ping tradisional bermaksud mengingati semua faktor yang mengehadkan – berapa kerap anda akan memakai setiap pakaian, sama ada ia akan sesuai dengan almari pakaian anda atau keluar dari gaya, dan tekanan mencari yang sesuai apabila anda menukar saiz. perkara-perkara hebat yang ditawarkan oleh fesyen, tanpa tekanan, “kata Hunsicker di laman web Gywnnie Bee.

Gwynnie Bee is a plus-size clothing rental site
Gwynnie Bee

Beliau meneruskan: “Kami mahu jenama itu menjadi sinonim dengan kemungkinan gaya dan keyakinan. Perkhidmatan kami membolehkan wanita bereksperimen dan melangkah keluar dari zon selesa mereka.”

BERKAITAN: Model saiz Plus Lingerie Ashley Graham menunjukkan seksi tidak bermakna kurus

Keupayaan untuk berdagang pakaian masuk dan keluar juga bermakna bahawa sebagai badan wanita berubah, mereka boleh mempunyai lebih banyak kelenturan dalam almari pakaian mereka. Hanya kerana seseorang mahu memakai sesuatu, tidak bermakna mereka perlu membeli secara fizikal … yang membuat ping untuk majlis-majlis khas kurang sakit kepala.

https://www.instagram.com/p/8DrYC6PMPc

“Mencintai pakaian Corey ini melalui @gwynniebee! Memakai ini pada hari di mana saya mendapat sambutan kerja, mesyuarat dan kemudian festival jalanan! Pakaian sangat fungsional! Benci untuk kembali tetapi agak longgar jadi menutup semula dalam saiz pintar,” Pengguna Instagram bertulis Lanisantonio pada gambar di atas.

Gwynnie Bee kekal di atas semua trend terkini dengan menawarkan pelbagai pilihan jenama. Mereka membawa lebih dari 2,000 gaya, menurut Hunsicker, dan dengan nama-nama besar seperti BB Dakota, Rachel Pally, Karen Kane dan Adriana Papell, mereka mengekalkan pilihan mereka yang segar dan bergaya. Malah, mereka menawarkan pelbagai pilihan daripada kedai serba khas.

Gwynnie Bee is a plus-size clothing rental site
Gwynnie Bee

Di luar peruncit, Gywnnie Bee telah memupuk komuniti dalam talian untuk wanita berukuran besar. Dengan #sharemegb di kedua-dua Instagram dan Twitter, wanita boleh berkongsi pakaian kegemaran mereka dari Gwynnie Bee dalam talian, membantu mengilhami pilihan almari pakaian wanita lain dengan jenis badan yang sama.

https://www.instagram.com/p/8LzxIfIKLi

“Saya rasa seperti bintang rock yang lengkap dalam skirt cetak ular ini dari @karenkane yang saya terima dalam kotak terbaru @gwynniebee saya … apa cara untuk dirasakan pada hari Isnin!” menulis Crystal Mann pada foto Instagramnya.

BERKAITAN: Berpakaian untuk badan anda: Jatuh pakaian yang anda sukai sepanjang musim

Berikannya! Panduan pakaian muktamad untuk semua bentuk dan saiz

11.11.201504:36