Gigi Hadid menimbulkan keributan dengan rambut ketiak (atau warna rambut) dalam video baru

Gigi Hadid telah menyebabkan kekecohan dan semuanya disebabkan oleh rambut ketiak.

Mata model smokey berusia 22 tahun, kunci tertutup basah dan apa yang kelihatan sebagai ketiak yang tidak dicukur dalam video kalendar Majalah Cinta Majalah baru – tetapi ternyata, lubang-lubang berbulu ini mungkin disebabkan oleh kecurangan dari pakaian Hadid.

Dalam klip minit itu, Hadid yang mengagumkan sukan yang mewakili 11 hari dalam siri kalendar wanita yang positif – menunjukkan bola tampar terbaik dan gerakan tinju dalam bra sukan cutout merah dari garis Gigi x Tommy sendiri dengan Tommy Hilfiger.

Pada satu ketika, model super-fit melengkapkan bisepnya dan memaparkan ketiaknya untuk melihatnya.

Tetapi Us Magazine melaporkan bahawa ketiadaan Hadid hanya boleh muncul tidak dicukur dalam klip kerana “residu dari jaket model yang dikenakan pada set” semasa pukulan yang berkaitan.

Namun, wajah yang tidak dicukur oleh Hadid dengan cepat mendapat pujian daripada pencinta fesyen, seperti Seventeen yang memuji dia kerana menunjukkan bahawa wanita boleh kelihatan cantik au naturel. “Dia kelihatan AF yang sejuk,” tulis majalah itu dalam jawatan.

Majalah Allure berkata ia adalah “menyegarkan untuk melihat Hadid akan pergerakan penerimaan rambut-tubuh, sambil menambah,” Heck, lubangnya kelihatan seperti banyak wanita lain lakukan sekarang. “

Gigi Hadid Love Advent Calendar
Gigi Hadid nampaknya mempunyai ketiak yang tidak bercukur dalam video majalah tersebut.Instagram / @thelovemagazine

Tetapi rambut ketiak Hadid – atau sekurang-kurangnya, apa kelihatan seperti rambut – juga menyalakan perdebatan dalam talian yang berapi-api. Apabila Majalah Cinta berkongsi klip ringkas di laman Instagramnya, beberapa pengulas telah benar-benar terkejut.

“Cukup menjijikkan! Tidak percaya ini selebriti hari ini menyokong, mendorong wanita menjadi jahat dengan mayat mereka,” tulis salah seorang pengkritik, sementara yang lain menegaskan ironi yang mengutuk rambut ketiak apabila kalender Majalah Cinta Advent semuanya mengenai mengangkat wanita.

“Memandangkan tema untuk video ini adalah kekuatan dan pemberdayaan wanita, serat dari jaket tidak akan menyangkut mereka,” kata seorang commenter.

Gigi Hadid dan Katy Perry tidak akan muncul di Pameran Fesyen Rahsia Victoria tahun ini

Nov.18.201700:49

Hadid sendiri tidak ditimbang di atas brouhaha. Dia mengambil masa rehat dalam talian seminggu dari media sosial, laporan majalah People.

Tetapi mungkin satu-satunya komen yang kami perlukan dari Hadid adalah salah satu yang dilihat pada akhir video, tentang mengapa dia ingin menjadi sebahagian daripada kalendar Advent Majalah Cinta di tempat pertama.

Siri ini, kata Hadid, adalah “perayaan manusia epik dan sentiasa menolak sempadan.”

Walaupun, nampaknya, ini tidak bermakna.