Faith Hill tidak takut dengan beberapa kerutan: ‘Saya telah tersenyum banyak’

Apabila datang kepada penuaan, kita suka falsafah Faith Hill. Itulah sebabnya kami berbangga untuk menghormati beliau sebagai Hero Style TODAY 2017!

Negara superstar Faith Hill mendekati 50, tetapi anda tidak akan mendapati dia bertengger di hadapan cermin yang bimbang tentang beberapa kerutan.

Iman Hill NewBeauty Magazine
Hill’s blushed and beautiful dalam isu terkini NewBeauty.Ruven Afanador / NewBeauty

Diberitahu, wanita itu seolah-olah praktikal, tetapi baru-baru ini memberitahu majalah NewBeauty pendekatannya terhadap penuaan adalah mengabaikan sepenuhnya.

“Saya jujur ​​tidak memberi perhatian kepadanya,” Hill memberitahu majalah itu. “Rahsia itu yakin – dengan umur anda, dengan diri anda sendiri.”

Iman Hill NewBeauty Magazine Cover
Faith Hill memaparkan penutup majalah musim bunga musim panas.Ruven Afanador / NewBeauty

Walaupun dia adalah gambar kecantikan semulajadi, bintang itu mengakui bahawa dia tidak kebal terhadap lebihan 80-an yang berkata, “Saya melakukan perm sekolah tinggi – kenapa saya akan melakukan itu? Saya sudah mempunyai rambut kerinting!”

Beliau juga memberitahu majalah itu bahawa dia telah mengubah rutin soleknya sejak memulakan perniagaan. “Saya sering memakai solek, seperti ‘makeup 80s’,” kata bintang itu. “Ini sebabnya saya jarang pakai sekarang kecuali saya perlu.”

WARNA HARI INI HARI 2017

15.15.201501:10

BERKAITAN: Tim McGraw berkongsi cerita romantis cadangan kepada Faith Hill pada ulang tahun ke-19

Nampaknya suami Hill, penyanyi sesama negara Tim McGraw, adalah peminat falsafah kecantikan barunya. “Dia suka apabila saya tidak mempunyai solekan dan rambut gila-keriting,” kata Hill kepada NewBeauty. “Sebelum saya meletakkannya di ekor kuda saya, dia selalu memberitahu saya untuk memakainya kerana ia adalah kegemarannya.” Bolehkah kedua-dua ini menjadi lebih comel?

Tim McGraw dan Faith Hill membuat album pertama mereka bersama

Mac.21.201700:25

BERHUBUNGAN: Selepas 20 tahun, Faith Hill dan Tim McGraw akhirnya merakam album bersama

Dan apabila ia datang kepada tanda-tanda yang kelihatan hidup yang baik – Bukit tidak membiarkannya fasa.

“Saya OK dengan mempunyai garis,” kata penyanyi itu. “Saya hampir 50, saya mahu orang tahu saya tersenyum banyak.”

Bintang itu mengakui bahawa dia suka menguji pelembap (kebiasaannya suka suka juga) – tetapi rahsia terbesar di balik kulit cantiknya tidak menanggung satu sen.

Tim McGraw and Faith Hill
Beberapa kerutan tidak akan menghentikan kedua-dua mereka dari tersenyum! Ethan Miller / Getty Images

“Saya benar-benar bersumpah dengan hakikat bahawa jika anda gembira dan jika anda menyebarkan kebahagiaan, kulit anda akan rosak, senyuman anda akan menjadi lebih besar, mata anda akan menjadi lebih cerah – tidak kira berapa dekad anda berada,” kata Hill..

Sekarang itulah citarasa kecantikan kita boleh pergi ke belakang!