Dylan Dreyer dan suaminya telah mencetuskan perdebatan yang hangat daripada stoking dan kasut

Satu lagi perbahasan dengan potensi untuk memecah persahabatan dan perkahwinan telah melanda internet, dan ia akan membuat anda berfikir dua kali apabila anda berpakaian pada waktu pagi. Kali ini, kami tidak membahaskan warna pakaian atau arah mana yang kami berdiri di pancuran. Kami mendapat inti dari sesuatu yang penting: pesanan di mana kami memakai kaus kaki dan kasut kami.

Dylan Dreyer dan suaminya telah memulakan perdebatan sock besar

Ogos.29.201801:27

Anda boleh mengucapkan terima kasih kepada ahli meteorologi TODAY Dylan Dreyer dan suaminya, Brian Fichera, kerana mencetuskan perubahan #socksockshoeshoe atau #sockshoesockshoe ini pada Instagram semalam.

Wile watching “Neighborhood Mister Rogers” dengan anak lelaki, Calvin, pasangan itu mendapati mereka mempunyai cara yang berbeza pada meletakkan kasut mereka. Dylan suka meletakkan satu kaus kaki, kemudian satu kasut, dan ulangi di sisi lain (#sockshoesockshoe), manakala suaminya lebih suka memakai kedua-dua kaus kaki terlebih dahulu, maka kedua-dua kasut (#socksockshoeshoe).

Fichera mengambil Instagram untuk menyelesaikan perdebatan mereka sekali dan untuk semua, dengan tulisan itu dengan panggilan untuk memulakan perdebatan. Menambah sebutan kepada gaya pembungkusan isterinya dan menandakan HARI INI bersama ketua Sheinelle Jones.

Dan pengguna Instagram nampaknya mempunyai pendapat yang cukup kuat mengenai pesanan kasut mereka. Memandangkan persoalannya kepada pengikutnya, Brian telah menerima lebih daripada 700 komen.

Sesetengah pengguna Instagram terkejut secara umum oleh perdebatan itu, dengan @ sarahelizabetho75 mengulas, “Whoa saya belum pernah melihat sock shoe sock shoer …. Saya tahu itu @dylandreyernbc mesti menjadi [emoji alien] sekarang Kita hanya perlu mencari kolam # cacoon “

Sementara itu, yang lain berhujah bahawa Dylan adalah dengan kaedahnya. @reslerhannah berkata, “Def sock, kasut, kaus kaki, kasut! @dylandreyernbc, saya dan semua kaus kaki lain, kasut, kaus kaki, kasut orang yang cekap dan jelas berbakat! Beberapa hari yang lain akan belajar mengikuti contoh kami.”

Sesetengah pengikutnya berunding dengan rakan sekerja mereka dalam perdebatan juga, dengan tulisan @debbygbrown, “Pengundian pejabat saya: 10 hingga 3 memihak kepada kasut sock-sock-shoes. Tetapi untuk rekod, saya bersama Dylan. “

Yang lain merujuk budaya pop untuk menyelesaikan perdebatan. @mtbikjoe berkata, “Selesaikan satu tugas pada satu masa. Sock sock! Archie Bunker dan Mike (kepala daging) masuk ke dalam hujah ini, itu adalah satu rutin yang lucu.”

Dan sesetengah pengguna bersenang-senang dengan perbualan, dengan @elbiddulph menulis, “#socksockshoeshoe Sekurang-kurangnya tidak ada yang cuba kasut, kasut, kaus kaki, kaus kaki, maka anda pasti ada masalah!”

Tidak lama lagi untuk memberitahu sama ada #sockshoesockshoe atau #socksockshoeshoe akan mengetengahkan skala, tetapi satu perkara yang pasti: Dylan dan Brian adalah lebih baik untuk membuat kita ketawa.

Dylan Dreyer dan anak lelaki Calvin menguji beberapa mainan musim panas yang paling menyeronokkan untuk kanak-kanak

19 Julai03:40