Deal of the Day: 25 peratus daripada gelang manik kaca dari Sashka

Selamat datang ke siri baru kami untuk ping TODAY: Deal of the Day!

Setiap hari pukul 10 pagi EST, kami akan mendedahkan satu perjanjian eksklusif sebanyak 20 peratus atau lebih. Perjanjian ini hanya boleh didapati di laman Facebook HARI INI kami dan akan berlangsung hanya selama 24 jam. Akan ada perjanjian baru setiap hari, jadi pastikan untuk bertindak pantas!

Juga, pastikan anda menyukai halaman Facebook, jadi anda boleh menjadi yang pertama mengetahui tentang tawaran yang anda tidak boleh mendapatkan tempat lain di internet!

Sila klik pautan laman web untuk diarahkan kepada tawaran dari syarikat yang dipaparkan, dan pastikan anda membaca butiran. Syarat dan sekatan boleh dikenakan. Sekiranya anda mempunyai soalan khusus tentang butiran, laman web atau inventori produk, sila periksa dengan peruncit yang membuat tawaran tersebut. Anda boleh mencari maklumat hubungan mereka di laman web.

Urusan Hari: 20 April

Orang ramai, selepas hujung minggu ini, mungkin terlambat untuk memesan hadiah Hari Ibu yang sempurna. Mengapa letaknya?

Perjanjian hari ini adalah 25 peratus daripada gelang manik kaca dari Sashka | Co, menggunakan kod “sash25.” Anda boleh memilih mana-mana warna dari putih dan emas hingga biru atau ungu yang mendalam. Biasanya, satu daripada gelang ini berharga $ 20. Tetapi, dengan kod diskaun eksklusif, pembaca HARI INI boleh mencuba satu untuk $ 15.

Gelang manik kaca, $ 15 (biasanya $ 20), Sashka

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Gelang manik kaca

$ 15Sashka | Co

(Jika anda mempunyai masalah dengan pautan ke gelang, cuba pergi ke Sashkaco.com, berlegar di atas “” dan tekan “Extended 8”)

Dibuat oleh tukang-tukang di Nepal, gelang-gelang 8-inci mempunyai manik-manik kaca kecil yang digulung bersama-sama dalam corak cantik.

Berurusan of the Day bracelets
Sashka Co

Sekiranya gelang terbentang dari pakai, mereka akan kembali normal ke dalam air panas.

Sashka

Bergantung kepada warna yang anda pilih, gelang ini boleh berfungsi sebagai aksesori harian yang sepadan dengan segala-galanya atau aksen yang berwarna-warni untuk membuat apa-apa pakaian pop.

  • Beli di sini: Sashka
  • Kod: sash25