Cucu Grace Kelly kelihatan seperti dia!

Camille Gottlieb tidak pernah mempunyai peluang bertemu neneknya, Grace Kelly, Puteri Monaco. Malangnya, bintang Hollywood yang bertukar menjadi diraja pada tahun 1982, 16 tahun sebelum Gottlieb dilahirkan.

Tetapi jika wanita muda itu mahu melihat dengan lebih dekat pada legenda pelakon lewat yang terkenal dengan gaya dan keindahannya, dia tidak terhad kepada filem lama dan foto.

Dia hanya boleh melihat di cermin.

Camille and Grace Kelly
Camille Gottlieb mencium rambutnya, dan kini imej meludahkan neneknya Grace Kelly. (Walaupun kita tidak pasti bahawa Nenek Grace akan meluluskan gambar rokok)@camillerosegottlieb / Getty Images

Gottlieb, anak bungsu dari Princess Stéphanie dari Monaco, berkongsi foto dirinya sendiri di Instagram, memamerkan kunci berambut perangnya yang baru dan wajah lama yang sudah biasa.

Sudah tentu, Ia bukan hanya rambutnya yang hark kembali kepada imej glamor Kelly yang glamor.

View this post on Instagram

I don't wanna hurt you but you live for the pain

A post shared by Camilloush (@camillerosegottlieb) on

Gottlieb mempunyai kulit cantik neneknya, mata biru dan merenung juga. Sepasang semua itu dengan gincu merah yang tebal dan yang baru ‘lakukan, dan persamaannya tidak dapat dinafikan.

Grace Kelly biopik debutnya; keluarganya tidak berpuas hati

Mei.14.201402:29

Foto berusia 19 tahun itu memaparkan satu lagi foto sepanjang musim panas, solek sans atau rambut kering, dan ia masih mudah untuk melihat berapa banyak dia diwarisi dari Kelly.

Camille and Grace Kelly
Dalam gambar di tepi kolam Camille Gottlieb, dia kelihatan seperti neneknya Grace Kelly dalam filem “To Catch a Thief.”@camillerosegottlieb / Everett Collection

Kemudian sekali lagi, yang memerlukan bantuan glamor apabila semuanya dalam gen?