Cindy Crawford, Naomi Campbell dan bintang-bintang supermodel membuktikan mereka masih mendapatnya

Anak perempuan Cindy Crawford, Kaia Gerber mungkin menjadi salah satu model yang paling dalam permintaan hari ini, tetapi apabila ia berjalan untuk landasan pacu, supermodel legenda membuktikan dia pasti masih dapat.

Donatella Versace berkongsi jawatan Instagram “Flashback Friday” Instagram yang luar biasa dari Milan Fashion Week pada akhir pertunjukannya pada malam Jumaat. Pereka bentuk menutup persembahan dengan berjalan landasan dengan lima supermodel ikonik, semua dilengkapi dengan berkilauan, gaun emas.

Bintang-bintang yang kelihatannya tidak bertahan lama, yang bangkit menjadi terkenal pada awal tahun 1990-an, termasuk Carla Bruni, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Helena Christensen dan Claudia Schiffer.

https://www.instagram.com/p/BZWi5U-jiRT

Lima supermodel, yang berumur antara 47 hingga 51 tahun, terbukti sekali dan untuk semua umur itu hanyalah satu nombor.

Selepas memulakan debut koleksi Spring / Summer pop terinspirasi pop untuk 2018 yang memaparkan model yang lebih muda – iaitu adik-beradik Hadid dan anak perempuan Crawford Kaia – persembahan itu dihentikan untuk penghormatan yang sangat istimewa.

Ikon landasan muncul dari belakang tirai, masing-masing berpakaian lurus, gaun mesh logam untuk menghormati abang Donatella Versace, Gianni Versace, yang dibunuh 20 tahun yang lalu.

https://www.instagram.com/p/BZWrAERDD7M

Donatella, 62, menyertai kumpulan itu ketika mereka melancarkan landasan untuk lagu hit George Michael yang “Freedom.” Kembali pada 1990-an, kedua-dua Crawford dan Campbell membintangi video muzik lagu itu. Lagu ini juga dimainkan sebagai lagu untuk pertunjukan landasan Versace’s Fall / Winter pada tahun 1991.

Saat ini menandakan peristiwa penting dalam dunia fesyen serta dalam kehidupan pribadi dinamik pemula ibu-anak perempuan.

Sementara Gerber yang berusia 16 tahun terkejut pada separuh pertama pertunjukan itu, Crawford, 51, membuktikan dia masih merupakan gaya pemodelan yang harus diperhitungkan dengan.

Gerber berkongsi detik istimewa di Instagram.

“Pertunjukan yang luar biasa itu menjadi sebahagian daripada … Satu perayaan dan penghormatan yang luar biasa, begitu istimewa kepada saya dan begitu dekat dengan hati saya. Saya tidak bersyukur untuk berjalan bersama semua wanita yang memberi inspirasi dan berkuasa ini,” kata Gerber momen.

Supermodel memberi penghormatan kepada Gianni Versace 20 tahun selepas kematian pereka

September.23.201700:27

Video dari peserta pameran lain telah dilihat beratus-ratus ribu kali di Instagram.

Loading...