‘Cincin saya berharga kira-kira $ 80’: Kenapa wanita-wanita ini suka cincin perkahwinan mereka

Apabila HARI INI menceritakan kisah tentang pertahanan virus pengantin perempuan dengan cincin pertunangannya $ 130 selepas seorang wanita menjualnya “menyedihkan,” peminat TODAY memberi respons penuh. Mereka mengambil Facebook untuk berkongsi mesej sokongan untuk pasangan yang baru berkahwin, berkongsi cerita mereka sendiri tentang komitmen perkahwinan dan membuktikan, sekali dan untuk semua, cinta itu tidak mempunyai tanda harga.

Lihat beberapa kisah hebat mereka di bawah dan lawati laman Facebook KUASA HARI TODAY untuk berkongsi kisah anda sendiri.

Buat sesuatu daripada …

“Suami saya telah membuat saya keluar dari dua tempat perak, tidak mengapa saya kerana saya sangat mencintai dia dan saya mahu berkahwin dengan sahabat saya, kita mempunyai wang sekarang untuk membeli apa yang kita mahu, tetapi saya akan tidak pernah berdagang cincin saya untuk apa-apa. Mereka lebih berharga daripada apa-apa berlian, “tulis Jessica McDonald di Facebook.

“Cincin perkahwinan silikon saya $ 12 (hubby mempunyai yang sama, tetapi cetak camo). Itulah cinta yang penting!” menulis Rachel Sparkman di Facebook.

BERKAITAN: Wanita mempertahankan cincin pertunangan $ 130 yang menyimpan pekerja yang dipanggil ‘menyedihkan’

Custom-made tidak perlu mahal …

“Saya suka cincin saya, saya melihat satu dalam talian untuk beribu-ribu orang yang saya jatuh cinta dengan kami bertukar cincin untuk menjual atau menjual yang diberikan kepada kami oleh ibu bapanya. Saya dan suami saya pergi ke seorang perhiasan tempatan dan mempunyai rancangan saya. Di bawah $ 300, saya mendapat cincin impian saya yang dibuat khas untuk saya, “tulis Victoria Mason di Facebook.

“Saya mempunyai cincin pertunangan amethyst yang berharga $ 150. Saya tahu suami saya tidak mempunyai wang – saya memberitahu dia saya tidak memerlukan cincin tetapi dia berkata dia tidak akan meminta saya untuk berkahwin dengannya tanpa seorang pun. Saya tidak suka berlian, saya suka cincin perkahwinan saya, kami mendapati dua band kecil $ 100 setiap satu dan tukang emas, yang kami menjadi kawan baik, membentuk cincin di sekeliling cincin pertunangan untuk menjadikannya cincin saling. cantik di mata saya dan seluruh cincin berharga $ 350, “tulis Mary Rosado di Facebook.

Pasangan merayakan ulang tahun perkahwinan ke-70 dengan pukulan gambar manis

Disember.01.201601:05

Perhiasan pusaka bernilai lebih daripada wang …

“Saya dan suami saya mempunyai cincin nenek dan saya suka .. Apa cara yang lebih baik untuk memulakan perkahwinan baru daripada dengan cincin dua pencinta yang memakai mereka selama 60 tahun? Akhirnya, saya akan mendapat band yang sepadan di bahagian bawah untuk menandakan perkahwinan kami, “tulis Holly Dykstra di Facebook.

Cinta lebih penting daripada harga

“Cincin pertunangan saya adalah kira-kira $ 400. Pusat ini adalah batu hijau yang murah, saya tidak mempunyai keinginan untuk sebuah band perkahwinan Saya suka cincin saya seperti itu .. Suami saya membeli cincinnya untuk $ 20 di Amazon,” tulis Bryn Snyder di Facebook.

“Tunangan saya dan saya telah bersama-sama selama enam tahun dengan bayi dalam perjalanan Saya tidak pernah menjadi jenis untuk memakai perhiasan, jadi berlian bernilai ribuan tidak bernilai lebih daripada cinta yang kita miliki untuk satu sama lain Penglibatan saya / cincin perkahwinan kos kurang daripada seratus dolar dan saya suka! ” menulis Ivette Cruz di Facebook.

“Band perkahwinan saya adalah $ 4. Cincin pertunangan saya adalah sekitar $ 100 dijual, saya gembira dengan kedua-duanya 🙂 Gambar ini adalah cincin pertunangan saya dan band perkahwinan suami saya, band perkahwinan saya hanya perak,” tulis Jessica Girardot-King di Facebook.

BERKAITAN: Wanita merespon shamers cincin perkahwinan: ‘Cinta anda lebih besar daripada cincin anda’

“Suami saya dan saya tidak mempunyai apa-apa ketika kami berkahwin. Rakan sahabat dan sahabat baiknya membeli perkahwinan kami untuk kami (sejumlah besar $ 110 untuk kedua-dua cincin – termasuk cukai !!) dan keesokan harinya, kami pergi ke mahkamah, saya tidak mendapat cincin pertunangan dan saya masih tidak mempunyai satu selepas 21 tahun. Ini adalah satu-satunya cincin yang saya perlukan atau mahu, “tulis Emily Vigo Lariviere di Facebook.

“Suami saya menghabiskan $ 129 pada set saya Kami telah berkahwin hampir empat tahun dan saya tidak akan mengubahnya untuk dunia, saya suka makna di sebalik itu, tidak kira kosnya,” tulis Rebekah Hensley di Facebook.

“Cincin saya menelan kos kira-kira $ 80. Ini adalah barang kemas saya yang paling mutlak, bukan tentang wang itu kepada kami dan ia tidak pernah berlaku, kami saling mencintai dan itu semua yang penting,” tulis Jessica Mignone di Facebook.

“Tunangan saya membeli cincin pertunangan saya di Walmart kerana mungkin sedikit lebih daripada $ 100. Band perkahwinan yang saya akan memakai telah diturunkan kepada saya dari Nenek saya, yang sedihnya meninggal kira-kira sembilan tahun yang lalu.Tidak perlu mewah atau mahal. Dia mencadangkan dengan cincin claddagh Ireland dan saya tidak pernah lebih bahagia. Kami berkahwin pada Oktober 2017! ” menulis Michele Wangen di Facebook.

“Ini adalah cincin saya, Art Deco yang cantik, nilam vintaj, suami saya membelinya untuk saya pada ulang tahun 12 tahun kami, iaitu kira-kira $ 250 dan yang paling mahal saya belum mempunyai masalah. Saya suka sepanjang hayat saya tetapi satu keping perhiasan … itu hanya kacang. Lol. Tahniah kepada anda! Cinta adalah perkara yang penting, “tulis Kristen Johnson Taylor di Facebook.