Buzz Bobbie: Idea menyeronokkan untuk malam kanak-kanak perempuan

Semasa mendapatkan anak didik untuk malam di bandar dengan teman wanita anda boleh menjadi cara yang baik untuk memecahkan dan melepaskan stim, kadang kala masa terbaik di rumah. Untuk menghormati Pajama Parti Pesta pagi hari ini, editor gaya hari ini Bobbie Thomas mendedahkan cara kegemarannya untuk menikmati malam gadis-gadis dalam.

Rambut palsu

Sama ada anda sering mengambil kebebasan dengan kunci anda atau anda terjebak dalam rut rambut, malam yang dibelanjakan dengan gals boleh menyediakan platform yang bebas untuk mencuba dan mencuba dos baru. Cara paling mudah untuk mencuba gaya yang berbeza adalah dengan rambut palsu, dan sebagai tuan rumah pihak, anda boleh memesan pelbagai pilihan yang murah atau meminta gadis-gadis untuk membawa / memakai gaya yang sama sekali berbeza dari mereka sendiri. Cara yang menyeronokkan dan bebas komitmen untuk mendapatkan inspirasi, ini boleh membantu anda melihat apa yang rakan anda fikir tentang yang baru. ($ 14.99 dan ke atas; RickysNYC.com)

Pertukaran dan

Untuk sentuhan ringkas pada swap gaya, cubalah bertukar malam anda menjadi parti “Naked Lady”. Tidak seperti risque kerana kedengarannya, semata-mata semua orang datang memakai pakaian, kasut atau aksesori yang mereka sanggup bertukar dengan orang lain – maka biarkan perdagangan bermula! Siapa yang tahu, anda boleh menjaringkan sweater atau sepasang pam anda yang telah memuji rakan sekerja anda. Juga berfungsi dengan baik dengan pakaian kanak-kanak, buku, dan sebagainya.

Bakul kecantikan

Dari bulu mata palsu untuk berani untuk memakai bayangan mata dan warna gincu, kita semua mempunyai trend atau dua kita tidak cukup bersedia untuk mencuba sendiri. Gunakan peluang ini dan berikan bar kecantikan atau galakkan tetamu anda untuk membawa barangan yang akan anda kumpulkan dalam bakul. Kemudian bersenang-senang semasa anda saling membantu membuat penampilan segar, tukar pendapat, menawarkan pendapat dan mungkin juga mempelajari helah baru. E.L.F. adalah sebuah barisan yang hebat dan berpatutan yang menawarkan warna terang dan terang untuk mata, bibir dan muka anda ($ 1; EyesLipsFace.com), manakala My Face Cosmetics ‘Bling Bar mempunyai padanan bayang mata dan krom kuku dalam pelbagai warna metalik yang sesuai untuk musim panas ($ 10- $ 18, MyFaceCosmetics.com). Mani / pedi klasik sentiasa menghiburkan orang ramai, dan Pensel Kuku Warna Sally Hansen tergelincir ke dalam dompet anda, membolehkan anda memakai warna semasa anda dalam perjalanan atau dengan mudah memohon pembaikan segera ($ 7.95; SallyHansen.com). Dan sementara kita semua menyukai kuku yang baru dicat, ia boleh menjadi sukar untuk menunggu 20-30 minit yang diperlukan ketika mengeringkan. Sistem Kuku Kering Cepat Kering Debu, lengkap dengan pelbagai warna, asas dan mantel atas, akan membantu menyelesaikan masalah ini dengan meninggalkan kuku anda kering sepenuhnya dalam masa lima minit ($ 28, VbCosmetics.com). Akhir sekali, saya suka menunjukkan teman wanita saya bagaimana untuk menggunakan bulu mata palsu. Rahsia solek yang sering diabaikan, mereka bagus untuk sesiapa sahaja yang ingin memanjangkan bulu mata atau membingkai wajah mereka. Revlon’s Beyond Natural Eyelashes adalah mudah untuk digunakan dan akan memberi anda jumlah yang kelihatan semula jadi dengan serta-merta ($ 9,99, Walmart.com).

Rawat manis

Cuba seperti yang kita mungkin, tiada malam wanita yang lengkap tanpa beberapa barang yang memanjakan. Sama ada anda memutuskan untuk menghidupkan malam anda menjadi parti berpasangan, atau anda mengumpulkan gals untuk memasak dan mencipta, ada perkara di luar sana untuk memuaskan setiap gigi manis. Cookies & Corks mudah membungkus barang manis dan gurih mereka untuk memuji wain merah, putih atau berkilauan ($ 7.95, CookiesandCorks.com), manakala Babycakes Cake Maker Pop ($ 29.99, TheBabycakes.com) dan Cuisinart’s Mix-It-In Soft Serve countertop pembuat ais krim / yogurt / sorbet ($ 100; CambriaCove.com) kedua-duanya adalah sempurna untuk merapikan merawat saiz individu.

Maraton filem

Mereka tidak memanggil mereka “anak ayam” untuk apa-apa, dan peruncit kini melepaskan set kotak yang ditujukan terus ke dalam hati kita. The Ultimate Chick Flick Collection, termasuk klasik seperti “The Sisters Banger,” “Ever After,” “Moulin Rouge,” “Say Anything,” “Someone Like You” dan “Where the Heart Is”$ 62,99; Amazon.com). Dan Girls ‘Night In Collection yang memaparkan “Just Like Heaven”, “Memenangi Tarikh dengan Tad Hamilton,” “Bagaimana Meninggal Seorang Lelaki dalam 10 Hari,” “Apa yang Wanita Ingin” dan “Angkatan Alam” momen untuk membawa anda melalui minggu ini ($ 41.39, BarnesandNoble.com). Kumpul dan tonton sebagai kumpulan, atau biarkan mereka bermain di latar belakang.

Tidak bersedia memakai PJ untuk berfungsi? Masuk di antara seluar sutera

Girls’-night-in games

Walaupun Hari Misteri dan Mall Madness kita ada di belakang kita, masih banyak permainan yang menyeronokkan di luar sana untuk menikmati keseronokan bersama. Permainan Apa yang Dame to Do membentangkan parti anda dengan pelbagai senario, kemudian meminta anda untuk meramalkan bagaimana pemain lain akan bertindak balas. Ini cara yang lucu untuk mengetahui apa yang akan anda lakukan apabila menghadapi masalah dilema ($ 24.99; GamesForDames.com). Cara paling cepat untuk mengenali lebih banyak tentang teman wanita anda adalah bermain I Never. Kongsi perkara yang anda tidak pernah lakukan (atau diam-diam mahu lakukan) dengan kuat, dan orang-orang yang telah membuat mereka menghirup wain. Anda juga boleh memainkan permainan papan siap sedia (versi mesra keluarga atau dewasa) ($ 19.99; IveNeverGame.com). Akhirnya, permainan Questions Loaded dilengkapi dengan lebih daripada 1,000 soalan yang direka untuk mencetuskan ketawa dan melihat betapa baiknya anda benar-benar mengenali rakan-rakan anda. Dengan lapan versi tersedia dari junior kepada keibubapaan 101, permainan ini bagus untuk semua peringkat umur ($ 24.99; LoadedQuestions.com).