Buzz Bobbie: Dapatkan kaki anda bersedia untuk musim panas

Musim sandal di sini! Editor gaya TODAY dan penulis Bobbie Thomas menyoroti beberapa penyelesaian untuk mendapatkan kaki anda dalam bentuk.

Sembuh Tetap tetap
Kasut tumit tinggi, tetapi benci berapa banyak yang boleh mereka cedera? Bantuan semburan mungkin ada di sini. Dibuat dengan mentol, lidah buas dan bahan-bahan anti-radang semulajadi, Formula penentangan paten masih bertahan bertujuan untuk menghentikan sakit kaki dan tumit sebelum ia bermula, bertahan antara 1.5 dan 4 jam, walaupun semasa anda berdiri. Penyelesaian yang tahan karat, kurang lemak boleh digunakan untuk kulit kosong atau melalui stoking, dan semburan saiz dompet percuma datang dengan setiap pembelian supaya anda boleh memohon semula ($ 14.99- $ 27.99, stillstandingspray.com).

Kaki Bayi Kaki
Sekiranya anda pernah bergelut dengan kulit yang kering, kulitnya yang menonjol di kaki anda yang tidak akan hilang, walaupun dengan batu permata dan pedikur, anda tidak bersendirian. Sebenarnya, sebahagian daripada kita boleh mempunyai sehingga 80 lapisan kulit yang terkumpul di kaki kita. Kaki yang dipenuhi gel Bayi bertujuan untuk membawanya kembali ke keadaan super lembut dengan melarutkan serat pelekat yang berada di antara lapisan kasar, yang membolehkan kulit kering mengupas perlahan selama dua minggu. Cukup selamatkan booties di sekitar setiap kaki, tunggu sejam untuk gel menembusi dan basuh. Dalam masa 3-7 hari, sel kulit mati akan mula mengupas ($ 25, babyfootusa.com) 

Microscreen berkilat tanpa sutera 
Seterusnya, exfoliator untuk semua sudut dan lengkung anda. Microscreen Silk Feet yang bulat, reka bentuk yang fleksibel mematuhi banyak sudut pada kaki dan badan. Mineral semulajadi digunakan untuk kasar dan bukan logam, dan anda boleh menggunakannya basah atau kering untuk menghilangkan kulit yang kering dan berkarat – tanpa terlalu mendalam ($ 5.99, silkfeet.com).

FootGloss
Last but not least, formula FootGloss ‘semulajadi menghasilkan lapisan yang tidak kelihatan antara anda dan kasut anda, membantu mengelakkan chaffing dan lepuh. Sebelum anda keluar, masukkan tempat panas yang mudah rosak (seperti belakang pergelangan kaki dan sisi jari kaki) atau simpan tiub kecil di dalam beg anda apabila anda mula berasa kerengsaan ($ 12, footgloss.com).

Editor gaya penduduk kami dan pengarang “The Power of Style,” Bobbie Thomas berkongsi buzz mengenai kecantikan, fesyen, dan banyak lagi di sini HARI INI dan di Bobbie.com. Pertimbangkan dia teman wanita anda, gaya MacGuyver, dan wikipedia untuk wanita yang anda lihat dalam seluar dalamnya. Ikuti dia di Twitter, Facebook dan Instagram.