Botol kuku ini dijual setiap 2 minit di Amerika Syarikat

HARI INI Favorite

Apabila ia datang kepada warna-warna yang bergaya pada masa ini, satu warna adalah satu pertaruhan yang pasti: meningkat emas.

Dari perhiasan hingga warna rambut, warna merah jambu, berkilauan ini pastinya sesaat. Jadi, ia mungkin tidak mengejutkan bahawa warna ini sangat popular di dunia kuku juga.

Rupa-rupanya, Sally Hansen menjual satu botol Miracle Gel “Terra Coppa” kuku cat setiap dua minit di A.S., menurut syarikat itu. Itulah 262,800 botol setahun untuk memberikan perspektif. Warna emas rose jenama secara rasminya memukul rak kedai ubat pada bulan Julai 2015 sama seperti kegemaran Queen Elizabeth, Essie’s “Ballet Slippers,” yang menjual 30 botol setiap jam.

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Sally Hansen Miracle Gel Nail Color Terra Coppa, $ 10, Amazon

Sally Hansen Miracle Gel Terra Coppa
Jet

Emas mawar ini diredam dan lebih lembut daripada perak atau emas klasik anda, terima kasih kepada penambahan nada bumi hangat. Ia sesuai untuk orang yang mahu sentuhan logam tanpa pergi untuk status bola disko penuh (walaupun mereka menyeronokkan untuk melihat pihak sementara). Dan, sebagai Glamor terbukti, warna kelihatan hebat pada pelbagai warna kulit. Plus Sally Hansen’s gel menggilap sangat mudah digunakan dan akan terus dimasukkan selama hampir seminggu!

Dapatkan kuku pesta glittery dalam sekelip mata

Sep.21.201600:58

Sekiranya anda terinspirasi untuk mencubanya, kami telah melengkapkan beberapa warna lain yang akan memberi anda gambaran yang sama.

Pastorale, $ 20, Nordstrom

Rose gold nail polish
Nars

Essie Penny Talk, $ 9, Amazon

Essie Penny Talk
Amazon

Deborah Lippmann Earth Angel, $ 18, Sephora

Deborah Lippmann nail polish
Sephora

Marc Jacobs Beauty Enamored Hi-Shine Nail Polish, $ 18, Sephora

Marc Jacobs rose gold nail polish
Sephora

OPI Cozu-cair di Matahari, $ 11, Amazon

OPI Nail Polish
Kecantikan Sally

Zoya Meadow, $ 10, Amazon

Zoya nail polish
Amazon

Kisah ini mula-mula diterbitkan pada 21 Jun.