Bobbie Thomas berkongsi item yang mesti dimiliki untuk menyiapkan anda untuk musim panas

Hujung minggu Hari Peringatan hampir di sini, yang bermaksud sudah tiba masanya untuk memulakan prepping untuk musim bersenang-senang di bawah sinar matahari. Dari pelindung matahari dan pelindung tiruan yang sempurna, Skuad Gaya Kecantikan kami Bobbie Thomas berada di sini untuk berkongsi yang terbaru dan paling hebat. Selain itu, dia mendapat beberapa genius untuk membantu mendapatkan permainan lounge tepi pantai (atau kolam renang!) Pada titik!

Cara yang bergaya untuk bersenang-senang (dan tetap selamat dari matahari) musim panas ini

Mei.24.201803:23

Lindungi: SPF diuji teratas

Terdapat beberapa perkara yang lebih penting daripada melindungi kulit kita dari sinar matahari yang sunyi (seperti yang mereka rasa). Setiap tahun, Laporan Pengguna mengeluarkan senarai pelindung matahari yang paling berkesan. Mereka menguji dan menilai 73 lotion, semburan dan tongkat dengan SPF tuntutan 30 atau lebih tinggi (yang merupakan tahap minimum SPF yang dicadangkan oleh American Academy of Dermatology, dengan cara ini).

La Roche-Posay anthelios 60 badan dan muka cair pelindung matahari, $ 27, Amazon

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

La Roche-Posay anthelios 60 badan dan wajah cair di pelindung matahari

$ 27Amazon

Juga terdapat di La Roche-Posay, Dermstore dan Ulta.

Bagi tahun keempat berturut-turut, pelepasan La Roche Posay 60 Melt-in Sunscreen Milk ($ 36) memperoleh tempat teratas 2018, sebagai pelindung matahari losyen hanya untuk mendapatkan skor sempurna.

Menyamai losyen pelindung matahari ultra SPF 60, $ 7, Walmart

Menyamai losyen pelindung matahari perlindungan ultra SPF 60

$ 7Walmart

Juga terdapat di Amazon.

Satu lagi pelakon utama Laporan Pengguna adalah Perlindungan Perlindungan Ultra Perlindungan Matahari SPF 50 – yang berharga di bawah $ 8.

Dr Dennis Gross segera berseri SPF 40, $ 42, Sephora

Dr Dennis Gross segera radiance SPF 40

$ 42Sephora

Juga terdapat di Dermstore dan Nordstrom.

Dan sementara banyak jenama solek menawarkan asas dengan perlindungan, perlu diingat SPF 30 atau lebih tinggi disyorkan oleh American Academy of Dermatology. Dr Dennis Gross Instant Radiance adalah pelembap berwarna pelindung warna kegemaran peribadi yang mempertahankan terhadap radikal bebas berbahaya dan sinaran UVA / UVB dengan perlindungan spektrum luas SPF 40. Untuk pilihan warna liputan penuh, camouflage krim IT Cosmetics CC dengan SPF 50+ UVA / UVB luas spektrum pelindung matahari.

Ia kosmetik kulit anda tetapi krim CC + lebih baik dengan SPF 50+, $ 38, Sephora

Ia Kosmetik kulit anda tetapi krim CC + yang lebih baik dengan SPF 50+

$ 38Sephora

Juga terdapat di It Cosmetics, Ulta, Amazon dan Macy’s.

Sempurna: Menunjuk air penyamakan

Sebelum losyen diri secara beransur-ansur seperti Jergens mengubah permainan, kebanyakan formula bercampur dengan DHA (bahan aktif). Syukurlah, inovasi cahaya terbaru yang terkini memberikan penyelesaian bebas noda. Air penyamakan adalah kategori baru terpanas untuk diketahui. Tetapi, tanpa warna bronzing untuk membimbing aplikasi, pastikan untuk menggabungkan dengan berhati-hati.

Isle of Paradise self tanning drop, $ 29, Sephora

Isle of Paradise jatuh ke bawah

$ 29Sephora

Penyanyi selebriti Jules Von Hep mencipta vegan 100 peratus, bebas kezaliman dan garis perairan organik dan jatuh dengan tiga nada yang berbeza. Dan, untuk cara penyelenggaraan yang rendah untuk mengekalkan cahaya yang konsisten pada wajah anda, anda boleh menambah Isle of Paradise Self Tanning Drops kepada rutin pelembab harian anda.

Vita Liberata invisi berbuih tan air, $ 39, Nordstrom

Vita Liberata invisi berbuih tan air

$ 39Nordstrom

Juga terdapat di QVC, Pakar Kecantikan, Ulta dan Beauty Bay.

Salah satu jenama penyamak kegemaran saya, Invisi tanpa warna baru Vita Liberata dengan cepat membolehkan anda memohon dan pergi tanpa risiko pemindahan ke pakaian atau helaian anda. (Tan memerlukan waktu antara empat hingga lapan jam untuk berkembang, jadi ia bijak untuk digunakan sebelum tidur.) Ia juga dibuat dengan menghidrat bahan anti-penuaan untuk menjaga kulit anda sihat dan berseri.

St Tropez diri kemurnian murni bronzing water mousse, $ 42, Sephora

St Tropez diri kem kemurnian bronzing water mousse

$ 42Sephora

Juga terdapat di Bluemercury dan Dermstore.

Akhirnya, pakar-pakar di St. Tropez juga mempunyai mousse air bronzing yang baru, yang mempunyai aroma tropika yang menyenangkan dan formula tanpa larut, jelas. Oleh itu, anda boleh memohon sebelum bekerja atau tidur tanpa risiko pemindahan atau bau DHA yang berlarutan.

Main: Kehidupan ruang santai

Tidak ada yang mengalahkan hari santai di pantai atau bersantai di tepi kolam renang pada petang Ahad yang malas. Untuk memanfaatkan hari-hari santai ini, anda akan berasa selesa kerana anda dilindungi.

Lounge lounge burung unta, $ 65, Amazon

Lounge pangsapuri burung unta

$ 65Amazon

Juga terdapat di Hayneedle.

The Ostrich adalah ‘lorong yang mencintai’ lorong. Reka bentuk pintar bukan sahaja menawarkan rongga payudara paten-pending yang meluas untuk keselesaan, ia juga termasuk bantal yang mengalir untuk mendedahkan pembukaan untuk slot muka dan lengan anda untuk membantu anda membaca dengan selesa sambil meletakkan perut anda.

Sunnylife inflatable pillow beach, $ 14, Amazon

Sunnylife bantal tiup pantai

$ 14Amazon

Bantal kembung yang bergaya ini dibungkus dalam kes terry kain supaya anda boleh menopang kepala anda semasa berehat di dalam pasir – sempurna untuk membaca atau mengawasi anak-anak.

Coolibar UPF 50 + selimut matahari, $ 28, Amazon

Coolibar UPF 50+ selimut matahari

$ 28Amazon

Genius Coolidge UPF 50 selimut selimut sebagai bungkus. Oleh itu, apabila anda mempunyai cukup matahari untuk hari itu, tetapi tidak dapat meninggalkan pantai, anda boleh membuangnya ke bahu anda untuk perlindungan. Untuk liputan yang lebih banyak, periksa jenama UPF 50 pakaian yang terdapat dalam warna / corak sedozen!