Beyond Brooke Shields: 10 wajah ikon yang anda terlupa dimodelkan untuk Calvin Klein

Bagi Calvin Klein yang paling hampir tidak ada kempen pakaian dalam, model masa kini seperti Kendall Jenner, Joan Smalls dan Isabeli Fontana menimbulkan latar belakang gelap dengan slogan “seksi asal”. Tetapi mereka jauh dari kempen menarik perhatian pertama jenama itu.

Mereka menyertai barisan muka terkenal yang mengagumkan seluar dalam syarikat itu, denim dan, tentu saja, iklan wangian sejak 1980-an. Di antara mereka, iklan kontroversi Justin Bieber dengan model Lara Stone, imej yang dikatakan “dipertingkatkan” dengan ketara.

Kempen ini telah mencetuskan kontroversi sejak Brooke Shields pada tahun 80-an, tetapi adakah anda ingat Hillary Swank? Atau, untuk perkara itu, Shakira? Tatal ke bawah untuk melihat iklan balik balik Calvin Klein yang paling mengesankan dari beberapa wajah yang sangat dikenali.

Brooke Shields:

Sebagai gadis yang menghancurkan sebelah depan ’80-an, Brooke Shields kelihatan begitu keren dalam iklan-iklan ini, ia hampir merasakan wajib untuk kehabisan dan membeli sepasang CK Jeans.

Hubungan mereka begitu ikon, sebenarnya, jenama itu menyiarkan Instagram ini pada hari ulang tahun ke-50nya: “#mycalvins asal: Dari arkib: kempen iklan Calvin Klein Jeans tahun 1980 yang bermula semuanya Selamat Hari Lahir @brookeshields!”

Mark Wahlberg:

Kembali apabila dia dikenali sebagai “Marky Mark,” Wahlberg melepaskan seluarnya dan memegangnya, um, berpose untuk pukulan solo ini. Swoon!

Kate Moss:

Kegemaran jenama Kate Moss menjadi wajah koleksi selama hampir satu dekad.

Shakira:

Shakira sebelum berambut perang memberikan permainan baru kepada seluar kaki lebar dalam sepasang “kotor denim” jeans.

Hilary Swank:

Pemenang Oscar Hilary Swank memodelkan seluar dalam “sokongan sensual” dalam iklan beruap ini.

Eva Mendes:

Eva Mendes juga beralih kategori, memakai pakaian “keselesaan menggoda” jenama.

Jamie Dornan:

Encik Gray sendiri, Jamie Dornan, melenturkan ototnya untuk Calvin Klein dalam sepasang celana hitam.

Zoe Saldana:

Pelakon Zoe Saldana menyertai keluarga Calvin, memodelkan koleksi pakaian “iri hati” jenama itu.

Kellan Lutz:

“Bintang Twilight” Kellan Lutz baru-baru ini menjadi sporty untuk iklan, memancarkan senyuman dalam sepasang pendek seluar peninju jenama.

Justin Bieber:

Dia bukan anak kecil lagi! Diedit atau tidak, Bieber secara rasmi beralih dari remaja ke dewasa muda sebagai model CK tush.

Ikut Mary di Twitter dan Instagram @marypeffer.