Bertemu Smittens, sarung tangan yang menggembirakan yang membolehkan anda memegang tangan

Teori bahawa “cinta saya akan membuat saya hangat” kedengarannya bagus, tetapi hendaklah kita jujur ​​… kebanyakan kita memerlukan sedikit lebih daripada itu apabila suhu jatuh di bawah 40 darjah. Jari kaku, beku benar-benar meletakkan penampan pada fantasi berjalan melalui wonderland musim sejuk, hand-in-warm-blooded-tangan dengan kekasih anda.

Iaitu, sehingga kini.

Bertemu Smittens, pertempuran frostbite, momen-momen PDA yang diperbuat dibuat untuk dua orang.

Dua tangan. Dua hati. Satu anak ayam.

Nah, sebenarnya, tiga anak kucing. Setiap set, yang akan membawa anda $ 35- $ 37, datang dengan satu besar, dua kepala kepala dan dua jenis sarung tangan normal. Anda tahu, untuk tangan yang tidak suka menyimpannya panas.

Di sana are kids' sizes, too!
Terdapat juga saiz kanak-kanak!Dengan ihsan Smittens

Set kecil (kanak-kanak kecil), sederhana (belia / dewasa), dan besar (dewasa), yang boleh dicampur dan dipadankan untuk memenuhi keperluan anda.

“Saya membiasakan idea Smittens semasa berjalan-jalan romantis dengan suami saya,” tulis pengasas Wendy Feller di laman web Smittens. “Kami cuba memegang tangan kami dengan sarung tangan yang besar, ketika ia menyadari saya membuat mitten yang cukup besar untuk kedua tangan kami.

Bercakap mengenai cinta untuk semua musim.

Dan, sekiranya anda tidak berasa panas dan kabur sudah cukup, Smittens dibuat di sini di Amerika Syarikat.

Kita tidak boleh memikirkan hadiah percutian yang lebih baik untuk pasangan yang mempunyai segalanya. (Kecuali radang dingin. Tiada siapa yang memerlukannya.)

Fesyen musim sejuk: Cara lapisan tanpa pukal

12.12.201603:53