Bertemu J.Crew Mercantile: Barisan mesra bajet baru oleh J.Crew

Penggemar J.Crew mempunyai sebab untuk meraikan! Peruncit yang popular, namun secara tradisinya (dan kadang-kadang agak mahal) peruncit mempunyai berita baik untuk dompet anda.

Peruncit baru-baru ini melancarkan jenama kakak yang didorong oleh nilai yang diilhamkan oleh garisan asal. Itulah J.Crew yang kita sayangi, tetapi pada titik harga yang lebih berpatutan, kenyataan akhbar syarikat dijelaskan. Jenama baru berjalan dengan nama J.Crew Mercantile dan pada dasarnya J.Crew Factory dibawa ke lokasi yang lebih mudah untuk pengguna. Pikirkan pusat membeli-belah dan daerah ping bukan pusat outlet.

Minggu lepas, J.Crew Mercantile dibuka secara rasmi sebagai kedai pertama di Dallas di Park Lane. Walaupun tidak ada perkataan di mana mereka akan dibuka seterusnya, laman web mengesahkan bahawa lebih banyak lokasi berada di kaki langit.

Berkaitan: Adakah J.Crew kehilangan kilauannya? Beberapa peminat lama berfikir demikian

Kedai-kedai yang mesra bajet mungkin bertindak sebagai tindak balas kepada aduan dalam beberapa bulan kebelakangan bahawa J.Crew telah kehilangan beberapa kilauan asalnya. Syarikat juga telah melaporkan jualan yang lebih rendah dan membuat pemotongan penting kepada kakitangannya. Terdapat spekulasi mengenai apakah inisiatif baru ini boleh menjadi cara bagi syarikat untuk mendapatkan kembali daya tarikannya dengan pengguna dan meningkatkan lagi keuntungannya.

Jadi apa yang difikirkan oleh pelanggan?

“Hanya lihat kedai konsep baru @jcrew, J. Crew Mercantile! Tidak ada banyak perbezaan – ia mempunyai rasa dan kualiti J. Crew kedai, tetapi struktur harga kilang J. Crew …” menulis blog fesyen Dallas Elle Spann dalam jawatan Instagram.

“Ia hebat! Pastinya sangat mirip dengan kedai-kedai kilang – kebanyakannya asas-asas yang baik (yang saya suka di J.crew) dan harga yang hebat! Mungkin tidak akan kembali kepada perjanjian sebenar sekarang!” mengulas D Town Sweat di pos Instagramnya.

Dengan usaha baru J.Crew, harapannya ialah pengguna akan menjimatkan masa dan wang semua sambil mencari gaya. Jari melintasi J.Crew Mercantile seterusnya membuka di kawasan kejiranan anda!