Berikut adalah pemenang kecantikan kejatuhan Oprah – untuk setiap jenis rambut dan nada kulit

O, Majalah Oprah, baru-baru ini mendedahkan pemenang Fall Beauty O-Ward, yang menampilkan pelbagai produk penjagaan kosmetik dan penjagaan badan yang berfungsi dengan pelbagai warna kulit, tekstur rambut dan keperluan.

O, the Oprah Magazine, Beauty Awards 2017

Dari apa yang mungkin menjadi asas CoverGirl yang paling semula jadi dan sihat kepada losyen gaya ringan impian berambut kerinting anda (belum lagi krim botanikal memberikan makna baru untuk tidur kecantikan), baca untuk beberapa pilihan utama kami dari pemilihan . Dan lebih baik lagi, Amazon telah mencipta kedai dalam talian yang didedikasikan untuk para pemenang jadi ping untuk barang-barang (dan mendapatkan mereka dalam 2 hari) kini sangat mudah.

1. CoverGirl Vitalist Healthy Elixir Foundation

Yayasan baru dari CoverGirl, yang terdapat dalam 14 warna, mengandungi vitamin untuk kulit berkhasiat kerana menyembunyikannya. Kami menyukainya kerana liputan semulajadi dan boleh dibina. Ia juga mengandungi SPF 20 untuk melindungi daripada sinaran berbahaya.

CoverGirl Vitalist Healthy Elixir Foundation, $ 9, Amazon

Gadis muka depan Vitalist Healthy Elixir Foundation
Amazon

2. Mencuci Gel Muka Mudah Micellar

Disyorkan untuk kulit yang sensitif, mencuci gel ini dari Mudah mengandungi mineral dan ekstrak tumbuhan untuk pembersihan yang lembut dan menghidratkan. Ia juga mempunyai kesan penyejukan yang sangat menyegarkan apabila disentuh.

Pencuci Gel Muka Mudah Micellar, $ 6, Amazon

Mudah Micellar Facial Gel Wash
Amazon

3. L’Oreal Paris Cosmetics Voluminous Lash Paradise Waterproof Mascara

Tambahan terbaru kepada keluarga maskara L’Oreal menggabungkan panjang dan kelantangan untuk bulu mata penuh, tetapi ditakrifkan. Jika anda menyemak ulasan Amazon, anda akan melihat banyak wanita berkongsi sebelum dan selepas foto untuk menunjukkan betapa baiknya ia berfungsi.

L’Oreal Paris Cosmetics Voluminous Lash Paradise Waterproof Mascara, $ 7, Amazon

L'Oreal Paris Cosmetics Voluminous Lash Paradise Waterproof Mascara
Amazon

4. Dove DermaCare Kondir Anti Ketombe

Tidak hairanlah ini membuat senarai Oprah! Garis DermaCare Dove meninggalkan rasa rambut seperti jenama baru (bersih dan lentur licin). Perapi ini khususnya mengandungi bahan aktif zink pyrithione untuk menjaga kekeringan dan kegatalan di teluk.

Dove DermaCare Anti-Ketombe Kondom, $ 5, Amazon

Dove DermaCare Anti-Dandruff Conditioner
Amazon

5. Maybelline New York SuperStay Matte Ink Lip Color

Maybelline’s lip gloss baru membungkus tepu yang sama dan kekal sebagai rakan pereka mereka, tetapi pada sebahagian kecil daripada harga. Mereka juga tidak melekat – lebih halus – seperti beberapa orang lain yang kita jumpai, dan pelbagai warna yang sempurna untuk jatuh.

Maybelline New York SuperStay Matte Ink Lip Color, $ 8, Amazon

Maybelline New York SuperStay Matte Ink Lip Color
Amazon

6. Topeng Tata Harper Clarifying Mask

Topeng penjelasan semulajadi dari Tata Harper ini diformulasikan dengan campuran superfruit asid alpha hydroxy yang mengelupas kulit, sementara asid salisilik membantu mengawal minyak yang berlebihan dan mengurangkan jerawat. Pengguna terutama menyukainya kerana keupayaannya untuk memperjelas tanpa overdrying.

Tata Harper Clarifying Mask, $ 68, Amazon

Tata Harper Clarifying Mask
Amazon

7. Essie Gel Couture Nail Polish

Dapatkan rawatan salon di rumah dengan cat kuku dari Essie. Hanya gunakan warna yang anda kehendaki (bayangan Look Night ini yang sempurna untuk setiap hari), atas dengan kot gel, dan anda sudah bersedia untuk pergi sehingga 14 hari. (Pengulas Amazon menerima garisan ini kerana kekalkannya.)

Essie Gel Couture Nail Polish, $ 11, Amazon

Essie Gel Couture Nail Polish
Amazon

8. Clark’s Botanicals Retinol Rescue Overnight Cream

Krim peremajaan ini dari Clark’s Botanicals melepaskan retinol untuk memerangi tanda-tanda penuaan, bersama-sama dengan vitamin E dan melati mutlak untuk memerangi radikal bebas dan ekstrak laut untuk mencerahkan keseluruhan kulit.

Clark’s Botanicals Retinol Rescue Overnight Cream, $ 98, Amazon

Clark's Botanicals Retinol Rescue Overnight Cream
Amazon

9. RMS Beauty Pop Collection

Palet mini ini dari jenama kosmetik semulajadi RMS mengandungi semua yang anda perlukan – termasuk penyapu, bronzer dan bibir dan bengkak pipi – untuk mewujudkan rupa yang sihat dan berseri sama ada di rumah atau di mana sahaja.

Koleksi Pop Beauty RMS, $ 44, Amazon

RMS Beauty Pop Collection
Amazon

10. Ouidad Advanced Climate Control Featherlight Styling Cream

Krim ini dari Ouidad adalah keajaiban untuk rambut kerinting. Ia ringan jadi ia tidak meratakan lembaran ke bawah, melindungi mereka dari haba dan kerosakan UV dan (akhirnya!) Membantu menggilap keriting.

Ouidad Advanced Climate Control Featherlight Styling Cream, $ 26, Amazon

Ouidad Advanced Climate Control Featherlight Styling Cream
Amazon

11. Supergoop 100% Mineral Invincible SPF 45 Setting Serbuk

Serbuk serba tahan pelindung baru dari Supergoop bukan sahaja membantu mengurangkan bersinar, tetapi juga mengandungi SPF 45 untuk perlindungan UV. Ia juga boleh diisi semula – satu kemestian untuk latihan luar!

Supergoop 100% Mineral Invincible SPF 45 Tetapan Serbuk, $ 30, Amazon

Supergoop! 100% Mineral Invincible SPF 45 Setting Powder
Amazon

12. Nivea Vanilla & Almond Oil Infused Lotion

Last but not least, losyen ini dari Nivea ditanamkan dengan melembutkan minyak badam dan tuntutan untuk menawarkan sehingga 24 jam kelembapan. Plus, ia mempunyai aroma vanila yang paling menakjubkan!

Nivea Vanilla & Almond Oil Infused Lotion, $ 24 untuk 3-Pack, Amazon

Nivea Vanilla & Almond Oil Infused Lotion
Amazon

Berminat untuk menyemak pemenang anugerah lain? Kami telah mengumpulkan pilihan kami dari Anugerah Kecantikan Allure 2017 dan Anugerah Influenster 2017.