Bekas ‘Sarjana Muda’ Kaitlyn Bristowe mendapat jujur ​​dengan diri sendiri tanpa makeup

Bekas bintang “Bachelorette” Kaitlyn Bristowe telah berkongsi mesej penting kepada peminat yang menggalakkan mereka untuk mengasihi diri mereka sendiri.

Bristowe, 32, baru-baru ini dibungkus berbual dalam “Home for the Holidays” di Broadway dan dirayakan dengan berkongsi selfie tanpa makeup.

“Ini akan merosakkan suapan estetika saya dan saya tidak begitu peduli. Selepas 2 bulan di Broadway, mendapat dandanan rambut dan solek, ini adalah cara saya biasa,” tulis Bristowe, yang bertemu dengan Shawn Booth Musim 11 daripada “The Bachelorette.”

Bristowe mendedahkan bahawa malam demi malam di Broadway menggunakan semua tenaganya, dan dia tidak sabar untuk berehat, bersantai dan kehidupan sebenar.

“Sudah menjadi angin puyuh dan saya baru sahaja ‘berada’ untuk sementara waktu. Shawn yang lemah, tetapi saya telah lari ke bawah, murung, letih, kaku, mudah marah, dan mungkin bau yang buruk kerana saya benci mandi,” katanya..

Bristowe, yang tahun lepas berkongsi gambar yang sama ketika dia membuka perasaan tekanan untuk mempunyai badan yang “sempurna” pada “Sarjana Muda”, mengingatkan peminat apa yang mereka lihat di media sosial tidak selalu gambaran yang tepat tentang kehidupan seseorang – dan dia menggalakkan mereka untuk “menggulung kurang” pada 2018.

“Hanya mahu mengingatkan anda hari ini semasa menatal, bahawa anda cantik, Instagram adalah gulungan kemuncak, dan kita semua mempunyai tugas untuk berfungsi,” tulis bintang itu. “Tetapi kerja di bahagian dalam tahun ini, tatal kurang, suka lebih banyak, dan luar akan jatuh ke tempatnya.

“Mari buat 2018 tahun #Realstagram dan campurkan satu setiap kali dan sebentar!” tambahnya. “Siapa dengan saya?”