Barisan pakaian Walmart baru yang indah Ellen di sini, dan kami mahukan semuanya

Bersiaplah, orang. Ellen DeGeneres menari ke Walmart dengan salah satu koleksi paling hebat yang pernah kita lihat – mungkin -.

Ia gembira, ceria, menaikkan semangat – semua tuan rumah ceramah-ceramah dan pelawak adalah dalam kehidupan sebenar. EV1, barisan barunya, melancarkan Isnin. Dan ia dimuatkan dengan barangan yang kita mahu, semalam. Koleksi bersemangat mempunyai 60 item, semuanya $ 30 atau kurang. Sememangnya, kasut adalah kunci, kerana itulah yang kebanyakannya DeGeneres memakai dirinya sendiri, seperti denim. Item baru akan dilancarkan secara bermusim.

Ellen + Walmart
Sebahagian daripada koleksi Ellen DeGeneres untuk Walmart. Walmart

“Koleksi keseluruhannya berakar di dalam cinta dan menyebarkan cinta dan saya fikir itu mesej penting. Jadi sama ada ia benar-benar mengatakan ‘cinta’ atau ada hati, ia hanya satu cara untuk mengingatkan orang bahawa cinta adalah kasih sayang dan cinta yang kuat, “katanya dalam satu kenyataan kepada HARI INI.

Lihat lagi: Serena Williams membincangkan gadis bayi, tenis, pakaiannya

Kita tidak boleh bersetuju lagi. Dan itulah sebabnya kami melakukan kerja untuk anda dan memilih item yang kami inginkan sekarang. Anda akan mencintai mereka.

T-Shirt Cinta, $ 10, Walmart

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Cinta T-Shirt

$ 10Walmart

Terlalu gembira dengan kemeja-T ini.

Fleece Hoodie, $ 22, Walmart

Fleece Hoodie

$ 22Walmart

Perbualan tidak janggal apabila anda memakai bahagian atas yang menyambut orang untuk anda.

T-shirt EV1 Baseball, $ 12, Walmart

T-shirt EV1 Baseball

$ 12Walmart

Ini akan menjadi puncak hujung minggu anda.

Cinta Jaket Denim, $ 28, Walmart

Jaket Denim Cinta

$ 28Walmart

Jaket denim klasik, dengan sentuhan penyayang.

Multi Crew Socks, $ 10, Walmart

Multi Crew Socks

$ 10Walmart

Kaus kaki ini berwarna-warni dan menyeronokkan!

Loading...