Barisan Halloween Disney World membolehkan keluarga menipu atau merawat gaya

Walaupun suhu di Walt Disney World di Orlando, Florida, berlegar pada tahun 80an sepanjang musim gugur, Kerajaan Magic sepenuhnya jatuh ke mod musim gugur pada pertengahan Ogos. Taman tema dihiasi dalam daun yang berwarna-warni dan labu Mickey Mouse dengan para tetamu dijemput untuk mengambil bahagian dalam Parti Halloween Bukan-Suka-Halloween.

Tetapi bukan hanya taman yang merangkumi gaya Halloween – peminat Disney yang mati-keras juga teruja untuk pakaian dan aksesori Halloween yang terdapat di taman.

Disney Halloween
Terri Peters, suaminya, Andrew, dan anak-anak mereka, Bennet, 10, dan Kennedy, 8, baru-baru ini melawat taman tema Walt Disney World’s Magic Kingdom untuk melihat pakaian dan aksesori Halloween 2018.Walt Disney World

Sebagai penduduk Florida yang suka apa-apa sebab untuk merasa jatuh di udara, keluarga saya baru-baru ini pergi ping di Magic Kingdom untuk pakaian Halloween dan pulang ke rumah dengan baju comel, bertemakan Minnie bertema Halloween dan banyak lagi.

Semasa saya berjalan di Main Street USA, saya memakai tangki “Jika anda sudah dapat, menghantui” dan dikelilingi oleh hiasan Halloween, saya tertanya-tanya, “Siapa sangka semua perkara ini?”

Walt Disney World's Halloween merchandise includes a variety of sequined Minnie Mouse ears.
Walt Disney World’s Halloween merchandise termasuk pelbagai telinga Minnie Mouse sequined.Walt Disney World

Jawapannya adalah Steven Miller, pengurus komunikasi untuk barangan Walt Disney World, dan pasukannya.

Miller mengatakan bahawa dalam beberapa tahun kebelakangan ini, Disney Parks telah menyedari peningkatan minat dalam merayakan Halloween dengan pakaian dan hiasan rumah. Jadi Walt Disney World datang dengan barangan bercuti bertemakan baru – dari cahaya kalung Mickey kalung ke gula-gula jagung Minnie Minnie – setiap tahun.

Disney World menawarkan makeovers ‘Character Couture’ dewasa untuk puteri-puteri dewasa

Jul.05.201801:25

“Satu perkara yang anda akan lihat banyak tahun ini adalah labu Mickey,” kata Miller. “Kami telah memperkenalkan reka bentuk labu Mickey selama beberapa tahun sekarang – ada lilin votive berbentuk seperti labu Mickey dan menyalakan baldi trik-atau-merawat labu dari tahun-tahun yang lalu – tetapi ia menjadi item yang sangat mantap yang kami mahukan untuk mengembangkannya. “

Dari light up trick-or-treat buckets to baseball hats, Miller says Mickey Mouse pumpkins play a large role in the 2018 Halloween merchandise line.
Daripada menyalakan kerang ke dalam gim besbol, Miller mengatakan labu Mickey Mouse memainkan peranan besar dalam garisan barang Halloween 2018.Walt Disney World

Di perjalanan ping kami, anak perempuan saya yang berusia 8 tahun dan saya tertarik pada telinga Halloween Minnie Mouse yang disusun. Anak saya, 10, cepat merebut topi baseball Mickey labu dan baldi menipu atau menenangkan cahaya – juga berbentuk seperti Mickey Mouse.

Labu Mickey yang ikonik ini muncul dalam pelbagai cara dalam barisan produk Halloween tahun ini, seperti versi Mickey dan Minnie Mouse yang sedikit spookier.

“Ia tentang keindahan Mickey dan Minnie, yang berpakaian sebagai penyihir dan vampire, tetapi dengan cara yang menyeronokkan,” kata Miller, sambil menceritakan salah satu barangan kegemarannya ialah T-shirt kanak-kanak yang memakai Mickey berpakaian sebagai vampir yang berbunyi, “Saya suka gula-gula.”

In addition to Halloween merchandise, Walt Disney World also used the Halloween season to unveil a new collection of Haunted Mansion apparel and accessories.
Sebagai tambahan kepada barang-barang Halloween, Walt Disney World juga menggunakan musim Halloween untuk mengumumkan koleksi pakaian dan aksesori Mansion Haunted baru.Walt Disney World

Kemeja Halloween, topi, ikat kepala dan kalung Halloween akan hilang apabila musim Halloween berakhir, tetapi barisan produk baru juga dibuat untuk Halloween – berdasarkan tarikan Haunted Mansion – akan kekal di taman lama selepas cuti.

Ia adalah barisan produk yang menjadikan suami saya paling bahagia – Rumah Haunted adalah salah satu tarikan Disney kegemaran keluarga kami dan Miller mengatakan kami tidak bersendirian.

“Terdapat begitu banyak cerita hebat untuk memberitahu dengan tarikan sebenar mereka sendiri, dan Rumah Haunted adalah salah satu tarikan hebat,” kata Miller. “Musim Halloween adalah masa yang tepat untuk melepaskan barang-barang Rumah Haunted yang baru kerana keseronokan yang suka bermain dalam daya tarikan, tetapi barang-barang ini akan bertahan lebih lama lagi.”

The ghosts of Disney's iconic Haunted Mansion attraction adorn much of the newly released Halloween merchandise at Walt Disney World.
Hantu ikon ikon Disney Haunted Mansion yang ikonik menghiasi sebahagian besar barang dagangan Halloween yang baru dikeluarkan di Walt Disney World.Walt Disney World

Berikut adalah beberapa barangan kegemaran kami dari garisan Halloween 2018 di Disney Parks.

1. Mickey Pumpkin Light Up Bucket, $ 20, Disney

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Mickey Pumpkin Light-Up Bucket

$ 20 Disney

2. 2018 Halloween Glow di Tee Gelap, $ 35, Disney

Mickey Mouse dan Kawan Halloween Tie-Dye T-Shirt untuk Dewasa

$ 35 Disney

3. 2018 Mickey Pumpkin Halloween Tee, $ 20, Disney

Mickey Mouse Halloween T-Shirt untuk Kanak-kanak

$ 20 Disney

4. Haunted Mansion Tightrope Girl Ears Destar, Hanya terdapat di taman

Walt Disney World

5. Donald Halloween Raglan Tee, $ 35, Disney

Donald Duck Halloween Baseball T-Shirt untuk Dewasa

$ 35 Disney

6. Goofy Halloween Glow Lanyard, $ 15, Disney

Mickey Mouse Halloween 2018 Glance Lanyard

$ 15 Disney

7. Cap Baseball Haunted Mansion, Hanya terdapat di taman

Walt Disney World

8. Mickey Halloween Tee, $ 25, Disney

Mickey dan Minnie Mouse Halloween T-Shirt untuk Girls – Disneyland

$ 25 Disney

9. Halloween Glow dalam Tank Gelap, $ 33, Disney

Minnie Mouse Halloween Tank Top untuk Wanita

$ 33 Disney

10. Mickey Pumpkin Glow Necklace, $ 15, Disney

Mickey Mouse Light-Up Kalung Labu

$ 15 Disney

11. Haunted Mansion Glow di Tee Gelap, $ 20, Disney

The Mansion Haunted Glow-in-the-Dark T-Shirt untuk Kanak-kanak

$ 20 Disney

12. Rumah Agam Haunted Mati Menemui Anda Tee, $ 25, Disney

The T-Shirt Haunted Mansion untuk Orang Dewasa

$ 25 Disney

13. Walt Disney World Halloween Bodysuit, $ 20, Disney

Mickey Mouse Halloween Bodysuit untuk Bayi

$ 20 Disney

14. Walt Disney World Mickey Halloween Tee, $ 20, Disney

Mickey Mouse ” Saya Mahu Candy ” T-Shirt untuk Kanak-kanak

$ 20 Disney

15. Halloween Glow Ears Destar, Hanya terdapat di taman

16. Mickey Baskin Youth Baseball Cap, $ 25, Disney Parks

Mickey Baskin Youth Baseball Cap

$ 25 Disney

17. Janggut Gula-Gula Halloween Janggut, Hanya terdapat di taman

Walt Disney World

18. 2018 Mickey & Friends Halloween Tee, $ 25, Disney Parks

2018 Mickey & Friends Halloween Tee

$ 25 Disney

19. Mansion Haunted Welcome Raglan Tee, $ 35, Disney

T-Shirt Besbol Mansion Haunted untuk Dewasa

$ 35 Disney

KANAK-KANAK KANAK-KANAK HARI INI datang melawat pameran untuk Halloween

Okt.31.201701:32