Barbie’s beau Ken mendapat ‘Dad bod,’ makeovers hipster dari Lyst site ping

Wanita bukanlah satu-satunya yang memerlukan model peranan plastik.

Selepas pelepasan Mattel, keletihan dan Barbies yang tinggi pada hari Khamis, pengguna Twitter menuntut pengubahsuaian untuk Ken, teman lelaki fiksyen boneka ikonik.

“Lelaki sejati tidak sama seperti Ken, sama seperti wanita sebenar tidak semua kelihatan seperti Barbie – jadi sudah tiba masanya boneka itu lebih mencerminkan dan sedikit lebih positif,” kata Pengarah Editorial Katherine Ormerod di Lyst, hari ini. .com.

Lyst, sebuah laman web e-dagang berasaskan U.K, mengambil permintaan Internet dengan hati dan mencipta talian “Fashionisto” Ken, termasuk Beach DadBod Ken, Bearded Hipster Ken dan Balding Ken. Mereka juga merancang Ken American Afrika, Asia dan kecil.

BERKAITAN: Barbie memperkenalkan anak patung baru dengan jenis badan yang curvy, tinggi dan kecil

“Mengambil barisan Barbie baru sebagai titik permulaan, kami cuba mencerminkan beberapa perubahannya, sambil menambah beberapa realiti lelaki yang jelas,” kata Ormerod. “Tidak semua lelaki mempunyai enam pek, jadi perut dad bod ‘itu sama-sama tidak semua lelaki boleh memakai kepala penuh rambut, jadi kami mahu menunjukkan bahawa dengan gaya rambut botak.”

Ken doll gets 'Dad bod,' hipster versions
Anak patung ‘Fashionisto’ Ken baruDengan hormat dari Lyst

“Hipster Bearded pasti adalah yang paling popular,” kata Katy Lubin, pengurus perhubungan awam di Lyst, kepada TODAY.com. “Dia menggambarkan betapa banyak wanita mahu teman lelaki idealnya kelihatan seperti dia juga mempunyai tatu Barbie – orang mengambil maklumat tersebut.”

BERKAITAN: ‘Hijarbie’ Barbie pencipta hijab bergaya anak patung, abayas: ‘Saya melihat jurang’

Walaupun anak patung belum dicipta, mereka mempamerkan barang-barang sebenar yang dijual di Lyst.com, yang dipilih selepas pasukan mereka meneliti barang-barang yang paling popular yang dibeli oleh lelaki sepanjang tahun lalu.

“Anak patung Ken baru mencerminkan penampilan sebenar manusia moden, serta rasa fesyen sebenar,” kata kenyataan siaran Lyst.

Lyst juga mendapati bahawa lelaki rata-rata membelanjakan $ 80 lebih daripada wanita setiap pembelian, yang menjadikan pakaian almari Ken bernilai kira-kira 27 peratus lebih daripada Barbie, menurut kenyataan media.

“Kami telah dibanjiri permintaan bagi kami untuk menghasilkan dan menjual anak patung itu, yang memberi gambaran sebenar mengenai daya tarikan Kens yang lebih pelbagai,” kata Ormerod..

11 gambar
Tayangan slaid

Betul Barbie selama bertahun-tahun

Diperkenalkan sebagai boneka Barbie pada tahun 1961, anak patung Ken telah melalui banyak perubahan selama setengah abad – namun tetap kekal teman lelaki yang sempurna.

Anak patung Barbie baru datang dalam saiz ‘curvy,’ ‘kecil,’ ‘tinggi’

Januari.28.201601:12