Ashley Graham mengambil jab mainan di pertunjukan fesyen Victoria’s Secret

Ashley Graham akhirnya mendapat sayapnya!

OK, kami tidak mengatakan dia adalah rahsia Victoria’s Secret yang terbaru – belum lagi. Tetapi model itu cuba sepasang sayap untuk ukuran dalam jawatan Instagram baru-baru ini.

Graham, yang terkenal dengan kempen iklan bersaiz plusnya dan menggalakkan perwakilan wanita yang lebih baik dalam media, berkongsi gambar dirinya memakai pakaian dalam di landasan semasa pertunjukan fesyen Penambahan Elle tahun lepas. (Graham adalah wajah jenama pakaian bersaiz plus.)

“Mendapatkan sayap saya!” Dia menulis. “Sayap #AdditionElle saya! #thickthighssavelives. “

Dalam foto tersebut, Graham memakai sepasang sayap putih besar – dalam apa yang kelihatannya merupakan karya jenius Foto.

Ashley Graham
Ashley Graham berjalan kaki pada landasan pertunjukan Addition Elle September 2016 di New York City.Thomas Concordia / WireImage Style360

Jawatan beliau diinterpretasikan sebagai jab mainan di Victoria’s Secret, yang baru-baru ini mengadakan pameran fesyen tahunan di Shanghai, dan telah terkenal lambat untuk memeluk model plus-saiz.

Acara fesyen, yang tidak akan disiarkan di TV sehingga 28 Nov, menampilkan model berprofil tinggi termasuk Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel dan Karlie Kloss, yang semuanya memukul landasan memakai pakaian berwarna terang – dan, tentu saja, sayap malaikat.

Model Ashley Graham kepada penipu: ‘Saya suka kulit saya’

Oktober.10.201701:06

Graham sebelum ini mengatakan bahawa dia akan suka menjadi sebahagian daripada rancangan Victoria’s Secret.

“Oh yeah Maksud saya, ketika Victoria Secret memanggil saya dan meminta saya untuk berada di landasan mereka, saya akan mengatakan ya,” katanya kepada TMZ Disember lalu.

Sementara itu, kami rasa sayapnya sendiri kelihatan cantik!