Artis solekan bibir terbaik artis ramuan cinta

Adakah terdapat lebih teruk daripada kering, bibir retak? Ia menyakitkan, tidak selesa … dan tidak terlalu dicium. Terima kebaikan untuk bibir bibir!

7 produk solekan kedai ubat atas yang diumumkan oleh majalah TODAY, People

Nov.29.201604:39

Gaya TODAY menjangkau ke kalangan kecantikan selebriti untuk mendapatkan sudu pada balkoni kegemaran mereka yang boleh didapati di kedai ubat tempatan.

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Burt’s Bees Lip Balm Pink Grapefruit

$ 5Amazon

“Aroma grapefruit merah jambu adalah memabukkan dan menarik saya sempurna,” kata Marie Watkinson, ahli terapi urut selebriti dan pakar penjagaan kulit, yang kliennya termasuk Marcia Gay Harden, Leslie Jones dan Sibuk Philips.

Terapi Terapi Hidrasi Terapi Aubío,

$ 11Amazon

“Saya suka Terapi Bibir Terapi Aubío. Ia penting untuk mempunyai SPF dalam balm bibir dan ia sering diabaikan. Saya suka sifat semulajadi balsem bibir ini dan juga cara bibir untuk warna, “kata Katie Jane Hughes, artis solek selebriti yang telah bekerja dengan Emmy Rossum, Whitney Port dan Olivia Culpo.

Maybelline Baby Bibs

$ 4Amazon

“Saya telah menjadi peminat lama, ia adalah bau pelembab yang sangat mudah, yang menjadikan bibir bercambah dan lembut.” kata Troy Surratt, artis solek dan pengasas Surratt Beauty, yang kliennya termasuk Uma Thurman, Adele, Evan Rachel Wood dan LeAnn Rimes.

Pembaikan Bibir Aquaphor

$ 4Amazon

“Ini adalah cadangan ubat utama saya untuk sesiapa sahaja yang mempunyai bibir kering atau patah yang juga mahukan sesuatu yang tidak berwarna. Saya menyimpannya dalam kit solek saya untuk pelanggan yang datang dengan bibir yang teruk dan saya juga menggunakannya sendiri, “kata artis solek selebriti Alex LaMarsh, yang pelanggannya termasuk John Stamos, Cher dan Sarah Jessica Parker.

SheaMoisture Shea Butter Lip dan Cheek Balm

$ 6Sasaran

“Ini adalah salah satu jenama kedai ubat kegemaran saya untuk kecantikan! Sekiranya anda memerlukan bibir anda melembapkan, tetapi juga mahu sedikit warna, ini adalah satu perkara yang hebat untuk dicuba. Bukan sahaja ia menambah warna semulajadi semasa menghidrat bibir, ia juga berfungsi sebagai noda pipi. Saya peminat produk yang mempunyai lebih dari satu penggunaan kerana mereka mengambil sedikit ruang dalam dompet anda. Yang dibungkus dengan mentega shea, vitamin E dan aloe, semuanya menghidrat dan menenangkan kulit anda, “kata LaMarsh.

Balsem Bibir Organik Maghribi Maghribi

$ 4CVS

“Balsem bibir yang baik sepatutnya merasakan penghidratan, tidak waxy. Magic Maghribi adalah kegemaran saya untuk diri saya dan pelanggan saya. Ia berasaskan minyak argan, yang menjadikan ia penyembuhan kerana ia tenggelam ke dalam bibir kering dengan serta-merta. Saya juga suka bagaimana ia kelihatan matte, yang penting untuk pelanggan jantan lelaki dan kanak-kanak. Rasa kegemaran saya adalah kayu putih dan badam kelapa, “kata Claire Alexandra Doyle.

7. Rosebud Salve Smith, $ 6, Sephora

smith rosebud salve

“Kegemaran kultus ini akan meninggalkan bibir anda berasa sangat lembut dan terhidrat, dan ia memberikan sedikit cahaya, mengurangkan kelenturan. Oleh kerana ia sangat halus, ia boleh digunakan secara bersendirian untuk meningkatkan warna bibir semulajadi anda, atau bercampur dengan gincu kegemaran anda untuk mencuci warna semulajadi.

“Dan siapa yang tidak menyukai produk kecantikan serba guna? Gunakan jari tengah anda untuk memohon jumlah yang sangat kecil ke titik tinggi pada tulang belakang anda untuk mencapai cahaya yang lembut dan muda. Anda juga boleh menggunakan produk ini pada tongkat maskara sekali pakai untuk membentuk dan menjinakkan alis anda, “kata Krystyn Johnson, artis solek yang pelanggannya terkenal termasuk Chloe Grace Moretz dan Kendra Wilkinson.

8. Blistex Lip Medex, $ 2, Walgreens

blistex

“Saya suka cara ini membuatkan bibir saya berasa! Ia membetulkan walaupun bibir saya yang paling lekang, melegakannya dan bau hebat, “kata Sharon Dorram dari warna Sharon Dorram kepada Sally Hershberger, yang pelanggannya termasuk Barbra Streisand, Julia Roberts, Kate Hudson dan Nicole Kidman.

9. EOS Lip Balm, $ 3, Amazon

eos

“Salah satu ubat bibir kegemaran saya ialah EOS Lip Balm. Saya suka bahawa mereka adalah paraben dan petrolatum percuma, tidak pernah diuji pada haiwan dan datang dalam pelbagai besar aroma yang sedap. Selain itu, bentuknya menyeronokkan dan sangat mudah diterapkan, “kata Erin Guth, artis solek selebriti, yang pelanggannya termasuk Zendaya dan Sofia Carson.

10. Neutrogena Hydro Boost Hydrating Lip Treatment, $ 7, Amazon

“Ini secara harfiah berfungsi sebagai balsem mukjizat. Asid hyaluronik dalam formula ini membantu memancarkan dan menghidratkan bibir, yang boleh digunakan secara bersendirian atau diselitkan ke dalam produk bibir. Saya juga menggunakan rawatan bibir hidro sebagai satu penyelesaian yang cepat untuk lain-lain kawasan muka – di atas tulang pipi untuk cahaya yang muram, serta pada kelopak mata untuk kelihatan bergaya dan fleksibel, “kata Neil Scibelli, artis solek berasaskan New York City, yang pelanggannya termasuk Elle Macpherson, Molly Sims dan Michelle Williams.

11. Zoe Organics ‘Semua Balsem, $ 11, Jet

Zoe Organics' Everything Balm

“Saya suka memohon produk ini dengan berus apabila memulakan aplikasi solek – ia tenggelam tepat ketika saya melakukan seluruh muka dan kelihatan menghidrat bibir pelanggan, menyediakan mereka untuk gincu. Saya biasanya selesai dengan menepuk balsem bahagian atas tangan klien saya dan ke dalam kutikula mereka.Sejak kita bercakap dengan tangan kita, dan kerja saya adalah untuk membuat orang kelihatan hebat dari kepala ke kaki, produk pelbagai guna seperti ini hebat kerana saya boleh memohon di mana sahaja yang diperlukan cinta tambahan, “kata Suzy Gerstein, artis artis solek, yang pelanggannya termasuk Leighton Meester, Millie Bobby Brown, Christy Turlington Burns dan Julie Bowen.

Artikel ini pada asalnya diterbitkan pada 2 Februari 2017 di TODAY.com.