Artis solek selebriti mendedahkan pembelian solekan kedai ubat terbaik sebanyak 2017

Mencari penyegar rutin solek untuk musim bunga? Anda beruntung! Gaya TODAY mengetuk mavens solek selebriti untuk mengetahui keperluan baru yang cepat menjadi staples dalam toolkit profesional mereka.

Bahagian yang terbaik? Mereka semua boleh didapati di kedai ubat di seluruh negara!

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

1. Revlon Ultra HD Lipcolor Gel, $ 8, Sasaran

2017 drugstore makeup
Sasaran

“Gincu pertama saya, kembali pada hari itu, adalah Red Revlon klasik dan cintaku pada warna bibir mereka masih kuat. Jika anda sedang mencari gincu menghidrat yang masih menyampaikan warna, ini adalah pilihan yang hebat. Asid hyaluronik memastikan bibir mendapat kelembapan yang mereka perlukan. Pelbagai warna bermakna bahawa ada warna untuk semua orang, “kata Alex LaMarsh, artis solek selebriti yang telah bekerja dengan Kim Kardashian dan Cher.

7 produk solekan kedai ubat atas yang diumumkan oleh majalah TODAY, People

Nov.29.201604:39

2. Pixi oleh Petra Glow-y Powder, $ 16, Sasaran

2017 best drugstore cosmetics
Sasaran

“Saya benar-benar jatuh cinta dengan penyuling emas yang halus ini. Semua orang mahu bersinar hari ini – semua pelanggan saya meminta penapis. Syukurlah, jenama bebas kekejaman juga dalam permintaan dan Pixi memberi anda kedua-dua dalam satu pakej. Saya telah mendapati bahawa penyapu ini tidak melekat pada bahagian bertekstur muka, seperti garis halus atau jerawat; ia hanya memberikan cahaya halus yang cantik dan berfungsi dengan pelbagai warna kulit, “kata LaMarsh.

3. Wet n liar Mega Last Cair Catsuit Matte Gincu, $ 5, Walgreens

2017 best drugstore cosmetics
Walgreens

“Saya sebenarnya mempunyai gincu ini dalam ‘Oh My Dolly.’ Kuasa yang kekal menakjubkan dan warnanya berapi-api, kaya dan kuat. Ia berjalan pada sutera dan basah, tetapi benar-benar kering matte. Tidak ada keperluan untuk membawanya kepada anda kerana ia tetap berjam-jam, “kata Dee Dee Kelly, seorang artis solek yang bekerja dengan Holly Robinson Peete, Tia Marrowy dan Karina Smirnoff.

4. Maybelline Big Shot Mascara, $ 7, Target

2017 best drugstore cosmetics
Sasaran

“Titik harga sangat sesuai untuk apabila anda perlu membeli beberapa produk untuk menambah kit anda. Produk itu menyampaikan seperti janji. Apabila saya mempunyai pelanggan yang tidak mahu memakai sebatan palsu dan mahu lebih penuh, sebatan semulajadi, Big Shot melakukan pekerjaan itu, “kata Kelly.

https://www.instagram.com/p/BQcQt-Tjya9

5. COVERGIRL Outlast All Day Soft Touch Concealer, $ 12, Walgreens

2017 best drugstore cosmetics
Walgreens

“Penyejuk ini meliputi dengan baik (tanpa melihat berat), gambar-gambar yang indah dan boleh dipercayai sepanjang hari,” kata Anthony Nguyen, seorang artis artis solek, yang pelanggannya termasuk Katy Perry dan Brooke Candy.

6. L’Oréal Paris Infallible Lip Paints, $ 8, Sasaran

2017 best drugstore cosmetics
Sasaran

“Saya memeluk warna untuk musim bunga dan Cat Bibir yang tidak boleh diterima adalah cara yang sempurna untuk melakukannya. Cara kegemaran saya untuk menggunakannya adalah untuk membuat apa yang saya panggil ‘bibir PB & J’. Teknik ini adalah mengenai pencampuran warna yang berbeza dan bibir menghancurkan bersama-sama untuk membuat wajah yang halus, sejuk.

“Inilah caranya: Gunakan satu warna pada bibir atas anda dan satu lagi ke bahagian bawah anda. Saya suka mencampurkan warna cahaya dan gelap – so taupe dan ungu atau merah jambu dan magenta cahaya .. Kemudian, bibir smack bersama-sama tetapi jangan gosok! warna-warna untuk menyatu bersama secara organik. Perkara yang mengagumkan adalah berbeza setiap kali anda melakukannya, “kata Sir John Barnett, artis solek selebriti, yang pelanggannya termasuk Beyoncé dan Olivia Culpo.

https://www.instagram.com/p/BRBsMw1h7Dg

7. NYX Hydra Touch Primer, $ 14, CVS

2017 best drugstore cosmetics
CVS

“Primer ini mempunyai kesan penyejukan yang bagus, berbau besar dan ringan (tidak berminyak). Ia mewujudkan asas yang sangat licin untuk meletakkan dasarnya secara merata, “kata Nil Muir, artis solek yang bekerja dengan Jussie Smollett, Sarah Hyland dan Taraji P. Henson.

8. Rimmel London Oh My Gloss Oil Tint, $ 6, Walmart

2017 best drugstore cosmetics
Walmart

“Barisan ini mempunyai enam warna yang cantik, cantik – semuanya sempurna untuk musim panas. Glosses itu berbau buah-buahan dan pergi dengan warna yang terang. Bonus besar adalah mereka mengandungi minyak kelapa, minyak argan dan minyak berkhasiat lain untuk melembapkan bibir anda, “kata Muir.

Produk kecantikan kedai ubat yang terbaik untuk membeli sekarang

Disember.27.201602:10

9. Pakar Perubatan Formula InstaReady Cover Covers, $ 11, Ulta

Ulta

“Penyembuh ini adalah mencari kedai ubat yang hebat. Ia berkrim, menghidrat dan mempunyai konsistensi yang tebal untuk liputan bawah mata penuh. Plus ia mempunyai SPF 30, yang merupakan bonus besar, dan dilengkapi dengan sponge campuran mini yang berguna, “kata Muir.

10. Maybelline Baby Bibir Warna Balm Crayon, $ 6, Sasaran

2017 best drugstore cosmetics
Timothy Hogan Photography / Target

“Ini adalah salah satu produk ubat kegemaran saya sepanjang masa. Dengan konsistensi yang kaya, ia dapat menanam bibir dan memberikan warna yang indah. Teduh kegemaran saya adalah ‘Toasted Taupe’ kerana ia menyanjung pada mana-mana warna dan sempurna untuk siang atau malam “kata Neah William, artis solek Blushington, yang telah bekerja dengan Jill Kargman dan Kathy Najimy.

https://www.instagram.com/p/BRtPcIHhBqI

11. Bunga Beauty Shimmer & Strobe Highlighting Palette, $ 13, Walmart

2017 best drugstore cosmetics
Walmart

“Ini adalah palet utama yang menonjol kerana ia menjadikan setiap wajah berseri. Ia termasuk tiga warna – yang dengan mudah dapat melihat pejabat untuk melihat malam – dan berus untuk aplikasi mudah, “kata William.

12. Burt’s Bees Tinted Lip Oil, $ 8, Sasaran

2017 best drugstore cosmetics
Sasaran

“Akhirnya, sayuran berkhasiat dan semulajadi yang memberikan bibir cahaya yang indah, membuatkan mereka berasa lembut dan lembut (terima kasih kepada humectants) tanpa lengket,” kata JoAnn Solomon, seorang artis solek yang bekerja dengan Allison Williams dan Alicia Keys.

13. Yayasan Fokus Foto Lembut, $ 6, Walgreens

2017 best drugstore cosmetics
Walgreens

“Dalam satu perkataan: Genius. Rumusan HD sesuai untuk kamera. Ia ringan, bernafas dan hebat untuk semua jenis kulit, termasuk kulit berminyak dan gabungan. Kilauan lembut dan pelbagai warna yang mengagumkan menjadikan ini tambahan kit yang covetable untuk kebaikan dan orang lain juga, “kata Sulaiman.