Artis solek Bobbi Brown: ‘Di kepala saya, saya pastinya bukan seorang wanita 60’

Bobbi Brown dikenali sebagai daya di sebalik jenama solek eponimnya dan pelopor rupa “semulajadi”. Falsafah kecantikannya, bahawa wanita harus memeluk dan bahkan menyoroti ciri-ciri yang mereka anggap “kelemahan,” mengapa kami berbangga untuk menamakannya Hero Style TODAY 2017. Pengarang “Kecantikan dari Inside Out”, yang meninggalkan Bobbi Brown Cosmetics tahun lepas, bercakap dengan gaya TODAY tentang kepercayaan kecantikannya dan di mana dia melihat tajuk industri.

Bobbi Brown sentiasa menjadi wanita yang melihat apabila mereka mahu merasai diri mereka sambil masih mencari yang terbaik. Yang lembut, “tiada solek” kelihatan diilhamkan oleh kecantikan semulajadi wanita diingini pada hari-hari ini, tetapi ia tidak selalu seperti itu.

Artis solek Bobbi Brown tidak percaya dalam kontur atau kekurangan

Nov.06.201702:24

“Apabila saya melancarkan dunia kecantikan dan fesyen pada tahun 80-an, ia adalah solek yang sangat kontur dan anda tahu warna gila dan saya tidak pernah fikir orang kelihatan cantik,” kata Brown kepada gaya TODAY. “Saya dapati keindahan semulajadi dalam model dan pelakon-pelakon ketika mereka tidak bercorak.”

Menghiaskan sayap keras era yang dibuat untuk industri kecantikan baru yang memberi kuasa kepada wanita untuk mencintai kecantikan semulajadi mereka dan memeluknya.

“Anda mempunyai hidung yang kuat? Jangan cuba kontur hidung anda, pakai dengan bangganya, anda mempunyai bintik-bintik, jangan menutupinya, rambut keriting, kenapa menghabiskan sepanjang masa meniup rambut anda,” kata Brown. . “Saya hanya mendapati bahawa apabila anda benar-benar diberi kuasa untuk menjadi versi terbaik diri anda, ia hanya lebih baik dan lebih mudah.”

“Kita semua mempunyai perkara yang kita mesti mengatasi, atau memotong kata-kata tertentu yang anda dengar di kepala anda berulang-ulang,” katanya. “Anda hanya perlu menjadi positif anda sendiri ‘Saya boleh melakukan ini.'”

Bagi Brown, memiliki ketinggiannya adalah sebahagian daripada perjalanan itu.

“Saya tinggi 5 kaki dan saya belajar untuk memeluknya,” katanya. “Saya tidak perlu berjalan kaki dengan kasut tumit tinggi untuk menunjukkan bahawa saya, anda tahu, penting dan hebat.”

Sejak bertukar 60 tahun ini, Brown juga telah terbuka tentang memeluknya tanda-tanda kehidupan yang baik.

“Tidak ada yang salah dengan garis di wajahmu,” kata Brown. “Kami memperolehnya … Saya tidak banyak menghabiskan masa di depan cermin dan di kepala saya pastinya bukan seorang wanita berusia 60 tahun.”

Dia mungkin telah memasuki dekad baru, tetapi Brown baru sahaja bermula. Buku terbarunya, “Kecantikan dari Inside Out” menghubungkan falsafah kecantikan semula jadinya dengan kesihatan dan kesejahteraan untuk pendekatan holistik keindahan.

“Saya fikir keindahan dan kesejahteraan, di dalam dan luar, pasti boleh hidup bersama,” katanya kepada Style TODAY.

“Secara jujur ​​tentang gaya hidup sihat, semua krim di pasaran, tiada apa yang akan memberi kulit yang sihat,” katanya. “Jadi mesti … apa yang awak letakkan dalam tubuh awak.”

Memulakan bab ini baru mempunyai usahawan yang teruja tentang masa depan.

“Apabila anda adalah sebahagian daripada sebuah syarikat besar dan sebuah syarikat besar, anda mendengar ‘tidak’ banyak,” katanya. “Saya bukan orang yang tidak baik.

“Motto saya sentiasa ‘Mengapa tidak?’ Dan kadang-kadang ia ‘Tonton saya.’ “

Dengan banyak projek baru dalam kerja-kerja, kami pasti akan menonton.

Kisah ini mula-mula diterbitkan pada 16 September, 2017.