Apa yang benar-benar seperti iklan rambut: Suave mendedahkan rahsia di belakang layar

Lupakan penapis dan jawatan “sempurna” – Gaya hari ini semakin nyata! Minggu ini adalah tentang jujur, sahih, telus dan, dengan jelas, tentang segala-galanya dari kerutan dan imej badan untuk kebimbangan bilik penuaan dan penuaan. Gunakan hashtag #RealWomenHave _____ untuk berkongsi topik tentang ANDA yang ingin mendapatkan sebenar.

Jujur: Pernahkah anda bertanya-tanya bagaimana, betul, iklan syampu berjaya mengubah rambut wanita menjadi kunci yang halus, halus dan halus? Gelombang itu? Jadi berkeras! Itu bersinar? Menggoda! Jumlah itu? Colossal! Lantunan itu? Bagaimana?!

Satu perkara yang pasti: Tiada siapa yang mempunyai rambut seperti itu dalam kehidupan sebenar. Kini, satu jenama penjagaan rambut juga mengakuinya.

Sebagai sebahagian daripada kempen pemasaran baru, Suave telah mengeluarkan video yang benar-benar membawa penonton di belakang tabir iklan rambut, mendedahkan helah pengiklanan langsung dari set.

Melihat model berdiri di hadapan skrin hijau tidak keluar daripada biasa untuk satu set – sehingga kita melihat kedua-dua orang berpakaian sepenuhnya dalam sut hijau menggunakan tongkat hijau untuk memindahkan rambut model dengan riak yang lancar.

Rambut commercial secrets
Jadi * itulah * bagaimana iklan rambut melakukannya!Jeromy Robert / Suave

Seterusnya, kita melihat satu model kedua yang meletakkan di atas panel hitam, gelombang panjangnya yang berambut perang melayang di papan di atasnya. Kemudian dia duduk, mendedahkan bahawa rambut mewah tidak pernah dilekatkan pada kepalanya, tetapi sebaliknya terus dibawa ke papan.

Suave hair commercial
Jangan tertipu! Kunci lama model ini sebenarnya sambungan – terpaku secara langsung ke panel di bawahnya.Jeromy Robert / Suave

Pukulan ketiga memperlihatkan segelintir bola Styrofoam kecil yang disematkan dan dilekatkan ke bahagian belakang kepala model lain, mungkin untuk membantu mempersembahkan ilusi jumlah.

Untuk memandu di tempatnya, Suave meminta tiga daripada modelnya untuk gaya mereka sendiri rambut menggunakan produk jenama. Keputusan? Sepertinya itu banyak lebih mudah dicapai untuk wanita setiap hari.

Syampu commercial secrets
Ini nampaknya lebih mudah diurus! Jeromy Robert / Suave

“Penyelidikan kami menunjukkan bahawa kebanyakan wanita tidak percaya mereka boleh mendapatkan rambut yang mereka lihat dalam iklan penjagaan rambut dan yang benar-benar terjebak dengan kami,” kata Jennifer Bremner, pengarah pemasaran Suave, dalam satu kenyataan akhbar. “Kami mahu menunjukkan rambutnya yang indah dan dia dapat dengan mudah mendapatkannya sendiri, itulah sebabnya model kami melakukan rambut sendiri dengan Suave.”

Gaya yang realistik dan boleh dicapai? Itulah mesej yang boleh kita dapat.

Bagaimana 1 stylist membantu wanita yang bergelut dengan rambut menipis

Mac.26.201802:49